Λοιπόν, θα ήθελα την βοήθεια όλων σας.
Δέχτηκα ένα email από την international e-Cigarette associations Alliance (ECAA-διεθνή συμμαχία συνδέσμων η.τ.) να παρουσιάσω ότι επιστημονικά στοιχεία έχω σχετικά με την σύγκριση στην ποσότητα νικοτίνης μεταξύ κανονικού και ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Έχω ήδη κάνει μια πρώιμη εργασία πάνω στο θέμα και έχω άποψη. Θα ετοιμάσω λοιπόν μια αναφορά και θα τους την στείλω. Την χρειάζονται για να την αντιπαραθέσουν στην (απαράδεκτη κατά την γνώμη μου) απόπειρα ελέγχου του η.τ. της Ευρωπαικής Ένωσης με την ατεκμηρίωτη και αστεία πρόταση που έχουν κάνει (θα την έχετε διαβάσει).
Θέλω λοιπόν όσοι μπορείτε, το Σάββατο το πρωί να μαζευτούμε σε ένα χώρο (διαλέξτε εσείς, θέλετε να είναι κάποιο κατάστημα η.τ.?-πρέπει να συμφωνεί και ο ιδιοκτήτης) και θέλω να κάνουμε το εξής: θα ατμίσετε ελεύθερα (ή εντατικά, θα το σκεφτώ εκείνη την ώρα αυτό) για 10 λεπτά με μια ego μπαταρία (φαντάζομαι θα έχετε όλοι σας κάπου μια ego) και αργότερα για άλλα 10 λεπτά θα ατμίσετε με την συσκευή σας (όποια συσκευή έχετε ως mod).Εγώ θα έχω μια ζυγαριά ακριβείας, και θα ζυγίζω πριν και μετά τον ατμοποιητή σας για να δω πόσο υγρό έχετε καταναλώσει (και να υπολογίσω την νικοτίνη ανάλογα με την ποσότητα υγρού). Επειδή η ζυγαριά μπορεί να ζυγίσει από 1mg μέχρι 20gr, αποκλείονται ατσάλινοι επισκευάσιμοι ατμοποιητές διότι ακόμη και άδειοι θα ζυγίζουν περισσότερο. Καλό είναι να χρησιμοποιηθούν ατμοποιητές της ευρύτερης αγοράς, μιας και αυτοί χρησιμοποιούνται συνήθως.
Έχω ήδη συλλέξει αποτελέσματα από 10 περίπου ατμιστές και έχω εικόνα, θα ήθελα όμως να τα επιβεβαιώσω από ένα μεγαλύτερο δείγμα. Φαντάζομαι θα βρεθεί χώρος να μαζευτούμε 10-20 άτομα (δεν χρειάζεται να είναι πολύ πρωί).Περιμένω ιδέες και προσφορές για τον χώρο όπου θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό.
===================================
Συνοψίζουμε:
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο κατάστημα REPLACESMOKE Μαρίνου Αντύπα 88 Νέο Ηράκλειο Ατττικής
τηλ 2118008977 2102714115
κατά τις 5 το απόγευμα
Να φέρετε ego μπαταρία με νορμάλ ατμοποιητή αλλά και το mod σας πάλι με νορμάλ ατμοποιητή.
Νορμάλ ατμοποιητές= όχι επισκευάσιμοι (βαριοί) ανοξείδωτοι αλλά ατμοποιητές που κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο.
Για τον καθένα που θα έρθει, δώρο 3 μπουκαλάκια Flavourart των 10ml