vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

399 επισκέπτες, 3 χρήστες
Ribot, Tem, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Στήσιμο "μεσάτου" ατμοποιητή, φωτογραφίες και βίντεο

Αποσυνδεδεμένος Anastasis

• LoΩ
  • *
  • 63
  • Φύλο: Άντρας
  • Βρασιλ!
  4,5 σπείρες -->1,1Ω(Κανθάλ τρέλα κορδέλα 0,5χ0,1)
+Λεμάνγκο 80/20
-----------------------------------------------------------
=Πολύ ντουμάνι. . .  Μπάφιασα :laugh1: . Μου φαίνεται καθιερώθηκε.
Ευχαριστώ όλους τους προηγούμενους που με τις φωτογραφίες τους με μπρίζωναν έμεσα να το δοκιμάσω το ribbon :D . Τελικά προσωπική μου γνώμη ότι αξίζει :respect: , αν και φαγανότατο :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος sarchos59

• **
  • 299
  • Μια ζωή με τη νικοτίνη παρέα;
 AGA T V2
 Πλέγμα: 325, 1 εκ. εσωτερικό μακαρονάκι, στριμμένο σε συνδετήρα + 2,7 εκ. εξωτερικό (άρα συνολικά 3,7 πλάτος πλέγματος 325)
Σύρμα: Kanthal πεπλατυσμένο 0,5 
Αντίσταση: 1,9 ωμ

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
Ρε συ στην φωτογραφία φαίνονται να ακουμπούν οι σπείρες μεταξύ τους.. νομίζω έχεις πολλές...

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος vaios61

• **
  • 128
Aν βαλεις υγρο και ατμισεις,σε βλεπω για Ωρυλλα!!! :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• **
  • 299
Ατμίζω μια χαρά, ατμό πλούσιο και γευστικό.
 Γιατί οριλά;

Ακουμπούσαν, έχεις δίκιο. Μετά τη φωτο τις διόρθωσα, βαρέθηκα να ξαναφωτογραφίσω.
 Ακουμπούσαν οι δυο κάτω σπείρες. Στη δεύτερη φώτο φαίνεται ότι τις διαχώρισα, η κατώτερη ξεχωρίζει ότι είναι μόνη της γιατί δεν ανάβει αλλά δε βλέπω θέμα…

Πάντως στον ss A7, με φυτίλι,  που μου ακουμπούν οι σπείρες δεν υπάρχει πρόβλημα. Παραμένει σταθερή η αντίσταση

Δε βγάζει σωστή αντίσταση με λιγότερες σπείρες το πεπλατυσμένο

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 25, 2013, 19:53 από sarchos59 »

Αποσυνδεδεμένος vaios61

• **
  • 128
οπως ηταν πριν :fight_shot_thickgun: :fight_shot_thickgun:

• **
  • 299
;;;
 Φαίνεται να μην τίθεται θέμα όταν ακουμπούν οι σπείρες, πέρα ίσως από τη μείωση της αντίστασης.
 Λέω παραπάνω ότι στον ss A7, με φυτίλι,  που μου ακουμπούν οι σπείρες δεν υπάρχει πρόβλημα. Παραμένει σταθερή η αντίσταση και δε βγάζει κάτι περίεργο στο άτμισμα

Ατμίζω μια χαρά, ατμό πλούσιο και γευστικό.
Γιατί οριλά;

Ακουμπούσαν, έχεις δίκιο. Μετά τη φωτο τις διόρθωσα, βαρέθηκα να ξαναφωτογραφίσω.
Ακουμπούσαν οι δυο κάτω σπείρες. Στη δεύτερη φώτο φαίνεται ότι τις διαχώρισα, η κατώτερη ξεχωρίζει ότι είναι μόνη της γιατί δεν ανάβει αλλά δε βλέπω θέμα…

Πάντως στον ss A7, με φυτίλι,  που μου ακουμπούν οι σπείρες δεν υπάρχει πρόβλημα. Παραμένει σταθερή η αντίσταση

Δε βγάζει σωστή αντίσταση με λιγότερες σπείρες το πεπλατυσμένο

Χαράς στην υπομονή σου να κάνεις τόσες σπείρες ...... τύπου "μούμια" αλλά όλες ακουμπάνε μεταξύ τους, θέλει μαεστρία να το πετύχεις αυτό  :)) :)) :))

• **
  • 299
 :laugh1: :laugh1:
Αυτό που βλέπεις δεν είναι τίποτα. Πήγαινε στο θέμα του  ss A7 να δεις "μούμια" που έφτιαξα. Λειτουργική μάλιστα.
"Και όμως δουλεύει ο ατμοποιητής". Αυτό δεν είπε ο Γαλιλαίος;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 25, 2013, 21:26 από sarchos59 »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
;;;
 Φαίνεται να μην τίθεται θέμα όταν ακουμπούν οι σπείρες, πέρα ίσως από τη μείωση της αντίστασης.

Τίθεται βρε ;) αφου λές τις διαχώρισες για να παίξει...

• **
  • 299
Και αυτή η αντίσταση δουλεύει μια χαρά. Εξήγα το...
ss A7
Σύρμα: 0,16 kanthal πεπλατυσμένο
Φυτίλι: 2Χ2+1Χ1 (διπλωμένο άρα το σύρμα στρίβεται σε 6άρι φυτίλι)
Αντίσταση: 1,8 ωμ
Τροφοδοσία εξ΄ολοκλήρου από το κάτω μέρος, το μπωλ του
 Ακουμπούν οι σπείρες αλλά κανένα πρόβλημα, σταθερή η αντίσταση.

Πυκνός ατμός, καθαρή γεύση

Κοκορέτσι, Πάσχα πλησιάζει.

To lava δείχνει σταθερά 1,8

Λάθος η δεύτερη φωτο. Δε μπορώ να τη βγάλω
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 25, 2013, 21:54 από sarchos59 »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
Και είναι κάτω από 1ωμ να φανταστώ...
Το έκανες όλο έναν αγωγό μεγάλου ρεύματος... σαν να βραχυκυκλωνεις (σχεδόν) την μπαταρία είναι...

Αλλά ότι κάθεται στον καθένα καλύτερο... :)

• **
  • 299
Ξαναδές το μετά την τροποποίηση
Ας το σβήσει ο συντονιστής...

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• Ναυτικος τζιτζικομπος-τζιτζιφρικης
  • **
  • 381
Το πρωτο μου στησιμο με μες....εγινε με την βοηθεια ολων σας
 :respect: :respect: :respect: :respect: :respect_hat: :respect_hat: :respect_hat: :respect_hat:

• **
  • 299
Σωστό δείχνει. Πώς πάει από ατμό;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 144 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 284 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20334 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1106 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878209 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362808 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467571 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910970 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520588 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1635 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376260 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702412 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ