vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Oddity by Tobeco rebuildable atomizer

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • Φύλο: Άντρας
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
Απ: Oddity by Tobeco rebuildable atomizer
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 14:25 »
Η κανεις λιγο υπομονη μεχρι να μαζεψεις  ;) Παντα φιλικα ,αλλωστε κουβεντα και ανταλλαγη αποψεων κανουμε.

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 14:42 »
και καποιος αλλος ειπε.δεν ειμαι τοσο πλουσιος ωστε να αγοραζω τα φθηνοτερα. ;D

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 07, 2013, 14:42 »
[youtube]eH72jlc8VkU[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 07, 2013, 14:54 »
στραβωβιδωματα υπηρχαν και στα ''γνησια'' προιοντα......
ειδικα εκει που τα σπειρωματα ειναι πολυ πυκνα........το προβλημα λυνετε πανευκολα ..
την ωρα που πας να βιδωσεις κανεις μια δυο φορες γυρισμα αναποδα μεχρι να νιωσεις ενα ''καθισμα''....απο εκει και περα ολα πανε καλα.
ενα θετικο που ειδα στην παρουσιαση ειναι το μεγαλο ''παξυμαδι'' που συγκρατει τον θετικο πολο.
επισης για την παρουσιαση εχω να πω οτι μου αρεσε πολυ το πρωτο σκελος οπου εδειξε το πως σεταρετε..πραγμα χρησιμο γιαυτους που θελουν να τον παρουν

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• 1209
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 00:10 »
Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάτι το οποίο δικαιολογεί τις διαφορετικές εντυπώσεις για τον κλώνο .

Στο δικό μου Review είναι ο Νο-1 με όλα τα προβλήματά του  http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,15814.msg576885.html#msg576885
καί εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,15814.msg578946.html#msg578946

Αυτός που παρουσιάζει ο  Γιόργος ( gewre ) http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,15814.msg583640.html#msg583640
είναι ο Νο-2 με πολύ λιγότερα προβλήματα

Υπάρχει και ο Νο-3 που πλέον ο αντιγραφέας κατασκευαστής έχει διορθώσει όλα τα προβλήματα των προκατόχων του .
Δέν γνωρίζω τίποτα άλλο παραπέρα αλλά ότι μάθω θα επανέλθω .  ;)

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 07:49 »
Άστα να πάνε  :wall: :wall: :wall:
Δεν ξέρει κανένας τι έχει στα χέρια του  :hmmm:

Αυτό με τους Κινέζους που βγάζουν τα προβληματικά κομμάτια στην αγορά και μετά από λίγο κάνουν βελτιώσεις και κόντρα βελτιώσεις έχει καταντήσει κουραστικό και μπερδεύει τους πάντες.

• 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 09:56 »
Τί να πώ βρε Ρένο !!! :bye:
Αφού κατασκευάζουν κάτι και χωρίς να το δοκιμάσουν το βγάζουν στο εμπόριο , ακούνε τα σχολιανά τους από τούς εμπόρους - μεταπωλητές και διορθώνουν τα αδιόρθωτα και ξανά μανά !!! . >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2013, 10:13 από kritikos727 »

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 14:24 »
Εμείς φταίμε που πάμε και τα αγοράζουμε. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και μάλιστα πολύ καλά.
Βρήκαν κορόιδα και κάνουν πειράματα βγάζοντας κέρδος.  :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 14:57 »
θα διαφωνησω μονο σε ενα πραγμα....το περι αναβαθμισης.......
σας θυμιζω οτι και τα της σειρας GG ειχαν προβληματα και μαλιστα οι αναβαθμισεις δεν ηταν δωρεαν.
σαφως ομως ενα προιον πριν βγει στην αγορα πρεπει να δοκιμαζετε.......

• 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 02, 2013, 20:53 »
Καλησπέρα Χρήστο ..  :bye: τώρα είδα το Post σου ...
Ναι αλλά εκεί είχαμε ουσιαστικές βελτιώσεις και αλλαγές όχι γιατί είχε πρόβλημα εξ αρχής .

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 02, 2013, 22:18 »
Ώπα, όσι & εν είχε πρόβλημα εξ αρχής....... Εγώ παρακολουθώντας το νήμα του για πολύ καιρό κι ας μην είχα ποτε θυμάμαι τα προβλήματα πολλά. Απλά πρώτα έφαγαν τα μούτρα τους με έναν IATTY πολλοί και βραχυκυκλώματα και υπερτροφοδοσίες και ήρθε ο οδυσσέας που να είμαστε ειλικρινής ήταν διορθωμένα τα παλιά προβλήματα του IATTY, και μετά άλλες διορθώσεις σε οδυσσέα δύο, κι αυτό το ένα και δύο είχε ένα κατοστάρικο διαφορά... Τέλος πάντων πάλι γίνεται αντιμαχία για τα περί γνήσιου και μη σε ένα νήμα που κάτι τέτοια πετάχτηκαν σε άλλο νήμα για να βγάζει ο καθένας το άχτι του, εγώ δεν έχω ιδέα ποια έκδοση έχω, αλλά πέραν των σπειρωμάτων, που έχει αναφερθεί ξανά και στον αρχικό υπήρχαν, δουλεύει φουλ. Τόσο που σκέφτομαι ο επόμενος να είναι γνήσιο αντίγραφο (και μάλλον το αμερικάνικο που γλυτώνεις και καν'να δεκάευρο, για να δω αν πράγματι άξιζε τη διαφορά και να το γράψω. (Είμαι ξεροκέφαλος και τζόρας το ξέρω........)

• 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #86 στις: Μαρτίου 02, 2013, 22:53 »
Μα και ο άλλος Κινέζος είναι ...
Απλά άλλος κατασκευαστής .

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #87 στις: Μαρτίου 02, 2013, 23:05 »
Αφού τον οδυσσέα τον έχει καταπιεί η μαύρη θάλασσα, και αν τα καταφέρει να μου έρθει θα μου έρθει είκοσι χρόνια γηραιότερος (και ακριβότερος αλλά δεν έβρισκα παρομοίωση), θα πάρω τον μνηστήρα. Απ'όσο διάβασα οι κατέχοντες των ελληνικών και συνάμα αμερικανογερμανικών είπαν ότι ο καινούργιος κλέφτης είναι ίδιος, ίσως και καλύτερος. Το μόνο που μένει να συγκριθεί λοιπόν είναι ο του παρών νήματος με τον διαχωρισμένο αμερικανογερμανικό. Με τον γνήσιο πως να κάνω σύγκριση; Να τονε γεννήσω;!

• 1209
    • Riza Apartments
« Απάντηση #88 στις: Μαρτίου 02, 2013, 23:21 »
Περιμένουμε λοιπόν να σου έρθει για να μας πείς και τίς εντυπώσεις σου . :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος joker

• *
  • 25
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 19, 2013, 22:32 »
εγώ μετά από 20ml σπατάλης αφού έχανε συνέχεια,χαλάσαμε κ κανά ρολό χαρτί πήγε τενεκέ...είπαμε να στραβωβιδώνει,αυτός το παραγά$&*# :thumpdown:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 953 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359680 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374645 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327944 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29294 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99830 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F