Καλημέρα σας ..
Φαντάζομαι οτι όλοι λίγο εώς πολύ διαβάζετε τα νήματα για να δείτε τί λέει το προϊόν , ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας και τελικά να αποφασίσετε αν θα προβείτε σε αγορά του προϊόντος .
Άν το νήμα αυτό έχει 30 - 50 η και παραπάνω σελίδες θα της διαβάσετε όλες για να αποφασίσετε ?
Το ποιό πιθανόν να δεχτείτε τι λέει ο παλιός του φόρουμ που οι απόψεις του συμβαδίζουν με της δικές σας .
Τι γίνετε όμως όταν θέλετε να συγκρίνετε 4-5 η και παραπάνω προϊόντα ?.
Πάτε στον γενικό πίνακα και κοιτάζετε της βαθμολογίες , όμορφα και νοικοκυρεμένα , τί λέι εδώ ?
αυτός είναι σαν την θεία μου την Αφροξιλάνθη !!!.... δεν τον θέλω δεν μου αρέσει γιατί του βάλανε 5 στα 10
Πάμε στο επόμενο , επίδοση γεύσης 7/10 , δέν μου κάνει οι άλλοι 2 έχουν πάνω από 8/10 .
Έμειναν 2 , τι έχουμε εδώ , ο ένας και με σύρμα χωρίς αντίσταση , ο άλλος μόνο με αντίσταση άρα ποιο εύκολος σε επισκευή και αποφασίζει ποιό εύκολα .
Η χρησιμότητα της ιδέας είναι ολοφάνερη , θα μαζέψει ενός μεγάλου η μικρού νήματος τον μέσο όρο τον απόψεων , αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διαβάσει η ακούσει την άποψη κάποιου που του έχει εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο νήμα .
Εφόσον δεν εγγυάται κανείς την αντικειμενικότητα, το θεωρώ δώρον αδωρον (χρήσιμον/αχρηστον) το να μπεί ο οποιοσδηποτε στην φασαρία αυτή.
Και ολα αυτά για πληροφορίες μη συγκεντρωμένες μεν, αλλα υπάρχουσες μεσα στα νήματα. Αυτό είναι όλο.
Κάποιος γράφει σε ένα νήμα της εντυπώσεις του από το προϊόν που κατέχει . Είναι σαν να του λές δεν είσαι αντικειμενικός δεν σε διαβάζω δεν δέχομαι αυτά πού λές . Τότε ποιός ο λόγος να μπει κάποιος στο νήμα και να γράψει της εντυπώσεις του αν όλοι σκέφτονται σαν εσένα .
Λές δηλαδή ότι αυτοί που έγραψαν και γράφουν εντυπώσεις στα διάφορα νήματα δεν είναι γνώστες και αντικειμενικοί ?
Μάλλον κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις η διαφορετικά να το διατυπώσεις .
Αυτό ακριβός
συγκεντρωμένες Πληροφορίες είπες την σωστή φράση και όχι μόνον διασκορπισμένες σε 50 - 100 σελίδες !!!
Εγώ θα 'λεγα όσοι παρακολουθείτε αυτό το θέμα τουλάχιστον να ακολουθείτε αυτό το μοτίβο της βαθμολογίας σε κάθε προϊόν στο οποίο κρίνετε ότι είστε σε θέση να το κάνετε, μέσα στο νήμα του. Αν το κάνουν αρκετά μέλη, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
Βαθμολογία σκέτη χωρίς σχόλια όμως, δε λέει και πολλά πράγματα και δεν αξίζει τον κόπο να μπούμε σε τόση δουλειά. Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι πολλή δουλειά να συγκεντρώνεις αποτελέσματα και να βγάζεις μέσους όρους. Τα μοντέλα είναι ανεξάντλητα και κάθε μέρα βγαίνουν και καινούργια.
Σαν ξεχωριστή εφαρμογή πάλι δε θα λειτουργήσει όταν είναι αποκομμένη από το νήμα του θέματος. Αλλά και ποιος προγραμματιστής θα καθόταν να βγάλει κάτι τέτοιο. Η μόνη περίπτωση είναι να το 'κανε κάποιος που ενδιαφέρονταν από μόνος του για το θέμα, όπως έκαναν μερικοί προγράμματα μείξης υγρών γιατί ήθελαν να τα φτιάξουν στα μέτρα τους.
Καλημέρα Λευτέρη ..
Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε τα σχόλια πριν βαθμολογήσει κάποιος .
Προσωπικά το είπα και πριν και επιμένω πως το πινακάκι της βαθμολογίας να είναι στην κορυφή του νήματος και από κάτω τα σχόλια , οι απαντήσεις , οι βελτιώσεις και γενικά η συζήτηση περί του προϊόντος.
Ενσωματωμένη η εφαρμογή στο κάθε νήμα χωριστά και ενιαίος συγκεντρωτικός πίνακας σε άλλο νήμα .
Μην μου πείτε ότι αυτό δεν είναι ωραίο ?
Προσωπικά ότι καλύτερο και οργανωμένο έχω δει στο φόρουμ .
Φανταστείτε αν καταφέρουμε να υλοποιήσουμε την ιδέα !!!.
Α !!! θα κάνουμε και τους ξένους να μπαίνουν στο δικό μας φόρουμ .
Παρακαλώ πολύ οι 2-3 προγραμματιστές του Φόρουμ να μας πουν την γνώμη τους και τι θέλουν για να φτιάξουν το πρόγραμμα