vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

685 επισκέπτες, 3 χρήστες
camber, Tem, manoslykos

Διαπιστώσεις, συμφέρουσες τιμές για αγορά VV Mods

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Διαπιστώσεις, συμφέρουσες τιμές για αγορά VV Mods
« Απάντηση #420 στις: Ιουλίου 17, 2013, 15:42 »
Το kamry το επιασα στα χερια μου και μου εδωσε μια αισθηση κραματος πλαστικου με χαρτι:P:P
Οχι και πολυ καλο το υλικο κατασκευης ενω τα σπειρωματα στο καπακι τριζαν και βογγουσαν...το μαγαζι στο οποιο το ειδα το ειχε στα 68 ευρω...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #421 στις: Ιουλίου 17, 2013, 20:00 »
Αντίγραφο του Tesla  -τουλάχιστον εξωτερικά- είναι το Kamry K200 αλλά όχι και 68 €, έλεος, ούτε γι' αστείο, αντίθετα για 24 € μαζί με τα μεταφορικά είναι αρκετά καλή αγορά για κάποιον που ψάχνει κάτι σε πιό εξεζητημένο design από το Vamo...

P.S: Φαντάζομαι πιό μπορεί είναι το μαγαζί που το πουλά  στο bargain price των 68 €...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 18, 2013, 11:20 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
« Απάντηση #422 στις: Ιουλίου 18, 2013, 07:26 »
Επειδη αγορασα το tesla για δωρο φιλου μπορω να σου πω οτι το υλικο κατασκευης ηταν πολυ καλυτερο απο του κ200.και σιγουρα δεν συγκρινεται με το vamo που ειναι σιδερια και σκυλι.προσωπικα για εμενα παντα δεν αξιζει την αγορα οσο φτηνο και αν το βρει κανενας...εκτος και αν τα χαριζουν:P:P:));D

Υ.γ. αν ο καταστηματαρχης φουσκωνε απο περηφανεια για το κ200 που εφερε στο μαγαζι του μιλαμε για το ιδιο.αν οχι τη βαψαμε αρχισαν να εξαπλωνονται..;D;D

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος bokostas

• **
  • 161
    • aqua4fun
« Απάντηση #423 στις: Ιουλίου 18, 2013, 15:44 »
To VV και VW smoktech SID σε προσφορά (σε μαύρο, ασημί ή λευκό) στα 24 ευρώ + ταχυδρομικά:
http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1197_1199&products_id=8250

Αποσυνδεδεμένος Panos40

• **
  • 234
  • Θέλω να μάθω για το η.τ.
« Απάντηση #424 στις: Δεκεμβρίου 19, 2013, 12:15 »
Η συζήτηση προέρχεται από Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS

Δε μπορούσα να βρω το τόπικ της fastech και παραθέτω εδώ. Είδα αυτό το . Προφανώς εννοεί την fastech. Λέει πως κάποια εταιρία έχει διαψεύσει τη fastech πως τα προιόντα είναι δικά της. Μάλλον εννοεί την Inokin. Τα vamo που στην Ελλάδα τα πουλάνε 55 ευρώ είναι γνήσια; Αυτά από όσο ξέρω δεν τα βγάζει μια συγκεκριμένη εταιρία. Με τα inokin όσοι αγοράσανε από τη fastech είχαν πρόβλημα; Είναι ή δεν είναι αυθεντικά τα ηλεκτρονικά της mods;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 22, 2013, 22:55 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #425 στις: Δεκεμβρίου 22, 2013, 21:33 »
Εννοεί τη fastech, αλλά μιλά προφανώς όπως κι εγώ και όλοι υποκειμενικά. Δεν έχει διαψεύσει σε γνησιότητα μόνο η Innokin την Fastech καθώς πουλά πιο χαμηλά από την ελάχιστη τιμή που προτείνει η μαμά εταιρία σχεδόν τα πάντα.

Το vamo που πουλάνε το παίρνουν από κάποιον Κινέζο, ο οποίος με τη σειρά του από κάποιο από τα 5/10/100 εργοστάσια που το φτιάχνουν. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει μία βάση για γνήσιο, δεν μπορεί να υπάρξει το άλλο ως αντίγραφο. Το περισσότερο αντίγραφο που θα μπορούσες να βρεις, είναι να το έχει φτιάξει ευρωπαϊκό εργοστάσιο, γιατί το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως το vamo κατασκευάζεται στην Κίνα.
Έχω πάρει το SVD από εκεί. Και πάλι σχετικό το γνήσιο/μη γνήσιο. Δεν μπορείς να αποδείξεις σχεδόν σε κανένα κινέζικο προϊόν, γιατί δεν ξέρεις αν το εργοστάσιο που τα φτιάχνει για την Innokin, έκλεισε συμφωνία με Fastech για να πουλάει κι αυτή (σε αντίθεση με τα "γνήσια" που τα πουλάει η ίδια Innokin στα μαγαζιά, η οποία όμως κι αυτή, από κάπου τα παίρνει!)
Αυτό που ΜΠΟΡΩ να πω όμως, είναι πως ενώ το δικό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα (με εξαίρεση το κουμπί του ίσως), έχω δει πως πράγματι βγαίνουν SVD διαφορετικά από το δικό μου, χωρίς αυτό να κάνει το ένα ή το άλλο προβληματικό. Κι επισημαίνω εδώ πως το προβληματικό δε σημαίνει πως είναι κατ'ανάγκην η μαϊμού, μπορεί να είναι και το γνήσιο εξίσου εύκολα.

Στο vamo από την άλλη που δεν γνωρίζω μαμά εταιρία, όσα έχω δει, κι από Κίνα, και Fastech, και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, όλα μου φαίνονται ολόιδια!

Μη σε φοβίζει πάντα μία άποψη/κριτική, τροφή για σκέψη είναι και τα δικά μου γραπτά και των άλλων, τίποτα παραπάνω.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης μετά από μεταφορά μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 22, 2013, 22:58 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #426 στις: Δεκεμβρίου 22, 2013, 22:02 »

Μη σε φοβίζει πάντα μία άποψη/κριτική, τρόφη για σκέψη είναι και τα δικά μου γραπτά και των άλλων, τίποτα παραπάνω.
Η διαφορά φίλε exispathi, είναι όμως ότι η δικιά σου γνώμη, είναι ενος απλού ατμιστή, ενω η γνώμη του video, είναι ενός συνατμιστή ο οποίος παρουσιάζει τα προϊόντα που του δίνουν προς παρουσίαση, ελληνικά καταστήματα ;)

05:10 - Οτι ο ατμοποιητης των 2 δολαριων δεν θα δουλευει, και οτι ο revewer θεωρει ανόητο αυτον που νομίζει οτι αυτός ο ατμοποιητής θα δουλέυει, αλλα και αυτούς που τον προτείνουν.

Το συγκεκριμένο καταστημα θα κάνει μια παραγγελία των 5.000 τεμαχίων, και οχι των 50 που θα κάνει ένα άλλο κατάστημα, οπότε είναι και φυσικό να αγοράζει με τελείως διαφορετική τιμή!( Και κάτι τέτοιοι χαρακτηρισμοί, λέγονται πιο προσεχτικά κατα την γνώμη μου)

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #427 στις: Δεκεμβρίου 22, 2013, 22:37 »
Εκεί τίθεται το ζήτημα του υποκειμενισμού!
Οι reviewers για μένα είναι σαν τους κριτικούς κινηματογράφου ή φαγητών. Μπορεί κάποιος να είναι γνωστός και να στα λέει αναλυτικά, άλλος όμως να σου αρέσει γιατί έχει καθαρά πλάνα ή γιατί έχει χιούμορ ή γιατί τον εμπιστεύσαι περισσότερο, ή είναι πιο αυστηρός, ή τέλος γιατί έχετε συχνά κοινά γούστα στο φαγητό/ταινίες.
Κατανοώ σίγουρα το να κάνεις βίντεο για "θέματα" αντί προϊόντων, γιατί τα λες κι όποιος θέλει (αναπάντητα πρακτικά) τα ακούει.

Τώρα βέβαια, όσο διακριτικός κι αν θέλω να είμαι, σε αυτό που λες συμφωνώ... Άλλο να κρίνεις προϊόντα και καταστήματα, άλλο τις επιλογές του καθενός, κι ακόμα περισσότερο τους ίδιους για τις επιλογές αγορών του.
(sorry για το off topic..)

Παρατηρώ ένα λάθος που έκανα κι εγώ. Επειδή εγώ ήξερα πως δεν τίθεται με ευκολία το θέμα γνησιότητας σε κινέζικα προϊόντα (δηλαδή το 90% που κυκλοφορούν) ενώ είναι εμφανέστατο στα ευρωπαϊκά (nemesis caravela και παρόμοια από fastech) νόμιζα πως το ξέρουν όλοι. Επισημαίνω λοιπόν για να μπω στο θέμα, τα κινέζικα (που σε καμία περίπτωση δεν τα υποτιμώ, το αντίθετο..) είναι απλά από την Κίνα. Δεν ασχολούνται με γνησιότητες. Με αρκετό χιούμορ τέθηκε σε δύο βιντεάκια εδώ η διαφορά πολιτικής πώλησης κινέζικων ή άλλων.

« Απάντηση #428 στις: Δεκεμβρίου 22, 2013, 23:08 »
Δε μπορούσα να βρω το τόπικ της fastech και παραθέτω εδώ. Είδα αυτό το . Προφανώς εννοεί την fastech. Λέει πως κάποια εταιρία έχει διαψεύσει τη fastech πως τα προιόντα είναι δικά της. Μάλλον εννοεί την Inokin. Τα vamo που στην Ελλάδα τα πουλάνε 55 ευρώ είναι γνήσια; Αυτά από όσο ξέρω δεν τα βγάζει μια συγκεκριμένη εταιρία. Με τα inokin όσοι αγοράσανε από τη fastech είχαν πρόβλημα; Είναι ή δεν είναι αυθεντικά τα ηλεκτρονικά της mods;

Με μια πρόχειρη αναζήτηση ο άνωθεν στο βίντεο μας λέει για το γνήσιο που του έστειλε η εταιρεία και δεν ήταν κλώνος:
Δε χρειάζεται να το κουνάς τόσο πολύ για να το ακούς, αλλά όπως το δει ο καθένας.

Εννοώ ότι εκτός από το πρόβλημα με τα σπειρώματα υπάρχει και θέμα με την πλακέτα. Για να μην αναφέρω και το βραχυκύκλωμα που μου έκανε μέχρι που έπεσε και ήρθε στα ίσια του.

Τα υπόλοιπα "περί ανόητων" ασχολίαστα
 :bye:

Αποσυνδεδεμένος G.K.77

• **
  • 193
  • Με λένε Γιώργο και είμαι καλά.
« Απάντηση #429 στις: Δεκεμβρίου 23, 2013, 01:02 »
Εγώ που κάνω τις αγορές μου μόνο από Ελλάδα θα αγοράζω πλέον μόνο από εξωτερικό μόνο και μόνο για να εξαλειφθούν φαινόμενα τύπου  :tomatos_01:
Και τι θα κάνει φίλε μου αυτός που δεν έχει (και στο κάτω κάτω ο πελάτης δεν είναι κανενός) θα κατεβάσει το παντελόνι του στον κάθε μαγαζάτορα;
Θα δει τώρα ο ατμιστής την ποιότητα από κοντά και θα δώσει 3 φορές πάνω στην τιμή όταν δεν έχει :eleos:
Εγώ γουστάρω να τα δίνω σε Ελληνικά μαγαζιά, σε φίλους, άλλος δεν θέλει, όσο για το ανόητοι μάλλον όποιος έχει τη μύγα να την φέρει πίσω :))

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #430 στις: Δεκεμβρίου 23, 2013, 09:34 »
Εχω πάρει το innokin svd από fasttech εδώ και 4 μήνες. Το χρησιμοποιώ πολύ συχνά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Το συγκεκρίμενο είναι γνήσιο ...

Αποσυνδεδεμένος geopal

• **
  • 173
Απ: Dani Mod By Dicodes (Germany)
« Απάντηση #431 στις: Ιουλίου 07, 2014, 08:58 »
Από μεταφορά

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας ,και γω από τον Σπύρο GreekMods το αγόρασα στην τιμή που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω.
Πήρα τη 18500 και Extension για 18650 ,το σίγουρο είναι ότι στις φωτογραφίες  χάνει,από κοντά είναι πολύ καλύτερο και η ποιότητα κατασκευής είναι ότι  επιθυμεί κάποιος για τα λεφτά που δίνει  :thumpup:

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάει σε μια τέτοια λύση κάποιος αντί ένα Provari που είναι και πιο 'επώνυμο' και δοκιμασμένο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2014, 10:14 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος MichalisF

• 579
  • Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!
    • https://www.flickr.com/photos/97769829@N08/
Απ: Απ: Dani Mod By Dicodes (Germany)
« Απάντηση #432 στις: Ιουλίου 07, 2014, 09:06 »
Γιατι η ζωή προχωράει και μαζι της και η τεχνολογια,και επειδή εχω και το Provari μπορω να σου πω ότι δεν έχει να ζηλέψει τιποτα, δυστυχώς η Provape έχει μεινη στάσιμη και μέχρι να προσφέρει κάτι καινούργιο πολλοί θα τιμήσουν αυτο το πραγματικά καλό mod ;)

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
Απ: Απ: Dani Mod By Dicodes (Germany)
« Απάντηση #433 στις: Ιουλίου 07, 2014, 10:04 »
.....και πιο συγκεκριμενα οι λογοι που κανει το συγκεκριμενο mod καλυτερο απο το Provari (ειμαι κι εγω κατοχος Provari):

1) Ανοξειδωτο ατσαλι : ουτε χρωματα να ξεβαφουν (γιατι ξεβαφουν-ξεφτιζουν) ουτε τιποτα.
2) Κοντοτερο !!!
3) Λεπτοτερο 22mm και οχι 23. Αυτο βεβαια για καποιους μπορει να ειναι και αναποδα. Υποκειμενικο. Παντος ειναι λεπτοτερο.
4) Το κουμπι ειναι καλυτερο, και ειναι και πιο ψηλα σε σχεση με το provari, εμενα με βολευει καλυτερα.
5) 5 αμπερ και οχι 3,5, αρα πολυ πιο δυνατο.
6) "βλεπει" αντιστασεις μεχρι 0.7-0.8, χαμηλοτερες λοιπον απο το provari.
7) Παραμετροποιησιμο μενου (μακραν καλυτερο). Για παραδειγμα μπορω να μπαινω στο μενου με 1 κλικ. Ρυθμιζομενη φωτεινοτητα και αλλα...
8 - Συγκεκριμενα στο Pipeline Pro που ειναι κατοχος υπαρχει στο μενου και το Heat Protection. Αξιζει στα μεγαλα ρευματα !!!
9) Καλυτερη διαχειρηση μπαταριας (κραταει περισσοτερο)
10) ...και σημαντικοτερο: 2 χρονια εγγυηση !!!

Αυτα σκεφτηκα στα γρηγορα...

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #434 στις: Ιουλίου 07, 2014, 11:21 »
Δεν εχουν ακουστει παραπονα για το συγκεκριμενο mod.  :thumpup:
Αλλα αντε να πεισεις τους οπαδους του provari.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110748 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374929 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328223 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6442 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F