vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

530 επισκέπτες, 10 χρήστες
Doubt, PsykieG, djfloor, ZoeM, manoslykos, camber, tony1976, Tem, Blackwolf, makis1975

Α1 ατμοποιητής, λειτουργία, εντυπώσεις , tips

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Α1 ατμοποιητής, λειτουργία, εντυπώσεις , tips
« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 17:49 »
πω πωωωω.Ξυπνησαν και οι Πολωνοι.Ολοι τελικα απο εμας μαθαινουνε  :laugh1:Στην καρτα τι σου εγραφε?

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 18:20 »
πω πωωωω.Ξυπνησαν και οι Πολωνοι.Ολοι τελικα απο εμας μαθαινουνε  :laugh1: Στην καρτα τι σου εγραφε?
"kala kai pikna ndoumania"  μου έγραφε αλλά δεν το έχει το λεξικό και δεν μπόρεσα να το μεταφράσω  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Δεν ξύπνησαν οι Πολωνοί μάστορα, το νικελόσυρμα δεν χρησιμοποιείται μόνο για άτμισμα  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 19:08 »
Οταν λεω οτι ξυπνησαν εννοω για τον τροπο αποστολης με καλυψη αποκρυψη καρτας.Ωραια μοντα.
Που αλλου χρησιμοποιειται αυτο?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 21:59 »
Πρώτο πείραμα με Α1.Σε οδοντογλυφίδα με ίδια ποσότητα φιτιλιού όπως το τουρκοβιντεο τύλιξα το σύρμα μόνο τρεις σπείρες και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί άλλη παραλλαγή η πείραμα για τα δικά μου γούστα τουλαχιστον.Το χτύπημα στα 5 βολτ απλά δεν αντέχετε και στα 3.7 είναι δυο κλάσεις ανώτερο απο 510 regular .Όσο για την ποσότητα του ατμού η ίδια ομίχλη και στις δυο περιπτώσεις.Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να τον προσαρμόσω στο GG και μετά asta la vista baby :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:   

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 22:03 »
Πρώτο πείραμα με Α1.Σε οδοντογλυφίδα με ίδια ποσότητα φιτιλιού όπως το τουρκοβιντεο τύλιξα το σύρμα μόνο τρεις σπείρες και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί άλλη παραλλαγή η πείραμα για τα δικά μου γούστα τουλαχιστον.Το χτύπημα στα 5 βολτ απλά δεν αντέχετε και στα 3.7 είναι δυο κλάσεις ανώτερο απο 510 regular .Όσο για την ποσότητα του ατμού η ίδια ομίχλη και στις δυο περιπτώσεις.Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να τον προσαρμόσω στο GG και μετά asta la vista baby :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Χαίρομαι Βαγγέλη.  :thumpup:
Η οδοντογλυφίδα είναι χοντρή και κατά τη γνώμη μου το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο.
Εγώ χρησιμοποιώ μία ψιλή καρφίτσα και στρίβω το σύρμα πολύ σφιχτά.
Δοκίμασε και θα δεις...  :))

Επίσης δοκίμασε με μισή στροφή λιγότερο το φιτίλι.
Δηλαδή στο τέλος μέσα στο σύρμα να υπάρχουν 3 "κλωνάρια" φιτιλιού.
Προσωπικά μου είναι καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 22:07 »
Παράθεση
Εγώ χρησιμοποιώ μία ψιλή καρφίτσα και στρίβω το σύρμα πολύ σφιχτά.
Δοκίμασε και θα δεις...  (Image removed from quote.)                                                                                                                                                
Πολύ σφικτά καταστρέφει το υαλόνημα βρε Κώστα, εκτός και αν δεν χρησιμοποιούμε το ίδιο ακριβώς υλικό

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #111 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 22:11 »
Πολύ σφικτά καταστρέφει το υαλόνημα βρε Κώστα, εκτός και αν δεν χρησιμοποιούμε το ίδιο ακριβώς υλικό
Όντως δεν χρησιμοποιούμε το ίδιο υλικό, αλλά και όταν λέω σφιχτά δεν εννοώ τόσο όσο να το κόψεις...  :))

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 22:13 »
Σωστός Κουμπάρε γιατί και εγώ την πρώτη φορά το σύρμα έκοψε το φιτίλι.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 22:17 »
Χαίρομαι Βαγγέλη.  :thumpup:
Η οδοντογλυφίδα είναι χοντρή και κατά τη γνώμη μου το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο.

Σε σύγκριση Κώστα με την αρχική του κατασκευή που σαφώς μου αρεσε η δικια μου για τα γούστα μου είναι πολύ καλύτερη απο την μαμισια. :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 22:58 »
Πάντως εγω μέχρι τώρα δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω κάτι που να με ικανοποιεί. Οχι πως είναι χάλια , αλλά δεν είναι για συνέχεια κι έτσι ατμίζω περιστασιακά.
Η ξηρότητα είναι το κυριότερο μειον που με ενοχλεί, σε άλλους μπορεί να αρέσει κι όλας, δεν ξέρω.
Σήμερα δοκίμασα με 20άρι σύρμα και 4 σπείρες με το default καρφάκι. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό όμως χωρίς πολύ ατμό.
Η τροφοδοσία γενικά είναι καλή , ακόμη κι όταν νοιώθω ότι δεν τραβάει  με 3-4 χτυπηματάκια στο γραφείο και τη συσκευή σε όρθια θέση  το υγρό τσουλάει απ τη φιλτρούκλα του και σε μερικά δευτερόλεπτα νοιώθεις ότι "γέμισε" το νήμα με υγρό.
Πάντως το ψάχνω

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 23:07 »
Κουμπάρε μια ερώτηση?Οσο λιγοτερο συρμα τοσο μικρότερη  αντισταση? η κανω λαθος?

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 23:12 »
Παράθεση
Κουμπάρε μια ερώτηση?Οσο λιγοτερο συρμα τοσο μικρότερη  αντισταση? η κανω λαθος?
Ακριβώς!
Οσο μικρότερο , όσο λεπτότερο κλπ

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 00:23 »
Η ομικη αντίσταση σε κυλινδρικό αγωγό χονδρικά είναι ανάλογη με το μήκος του αλλα αντιστρόφος ανάλογη με τη διατομή του (παχος), και εξαρτάται βέβαια και από την αγωγιμότητα του υλικού. Για συνεχή τάση αυτό είναι μπούσουλας.  Δηλαδή όσο πιο παχύ το σύρμα τόσο πιο μικρή αντίσταση. Συγνωμη για το "ξερωλισμο". Απλα  μια επισημανση  ήθελα να κάνω.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 01:11 »
Παράθεση
Η ομικη αντίσταση ....
 Συγνωμη για το "ξερωλισμο". Απλα  μια επισημανση  ήθελα να κάνω.
Και πολύ καλά έκανες  :thumpup:
Δηλαδή σε παχύτερο σύρμα απαιτείται μεγαλύτερο μήκος έτσι ώστε να έχουμε ίδιο θερμικό αποτέλεσμα με ένα σύρμα λεπτότερο αλλά κοντύτερο ? (εννοείται με την ίδια τάση και τις λοιπές παραμέτρους)

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 02:25 »
Σωστός 
Ο τύπος είναι R=ρ x μηκος / διάμετρο.
ρ- ειδικη αντισταση που εξαρταται από το υλικό.
:thumpup:

Βεβαια πολύ μικρες αλλαγές στη διάμετρο, δέκατα του χιλιοστού, δεν έχουμε σημαντικές διαφορές. Ετσι και αλλιώς είναι χειροποιητα με μεγάλες ανοχες λάθους.
Παράδειγμα σε ποιό σημείο ξεκινα η αντίσταση πάνω στη βίδα. Ποια είναι η ποιότητα στο τυλιγμα, αν γίνεται επαφή σε κάποιο σημείο κ.λπ.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2010, 02:34 από sokin »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359862 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450063 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110709 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374774 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328156 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F