JoeBarTeam πολλά μονοδιάστατα (ή έστω μη πολυ-διάστατα υγρά) βγάζουν αυτό
το "ξεκούραστο και απαλό" άμα τα αραιώσεις (και ειδικά με VG). Δοκίμασέ το και
με άλλα παρόμοια και δεν θα χάσεις. Στο λέει αυτό άτομο που κάνει πολλούς μήνες
"νερωμένα" υγρά και είναι ευτυχισμένος (βέβαια υπήρχαν και φορές που αναζητούσα
full γεύση, οπότε τα αραιωμένα μπαίναν -για λίγο- στην άκρη). Για τα πολυδιάστατα
από την άλλη δεν μπορώ να γράψω το ίδιο. Πχ το Castle Long (το παλιό τουλάχιστον)
μου άρεζε αραιωμένο ακόμη και 100%, σε συνδιασμό με μη σφιχτό-αέρα έβγαζε μια
πολύ ευχάριστη γλυκάδα (στον ατμοποιητή που είχα τότε), ενώ από την άλλη το Grand-
master είχε καταστραφεί τελείως, το μόνο που γευόμουν ήταν... μπανανόφλουδα (καλά
το να αραιώσεις υγρά φράουλα + 4/5 custards = ιεροσυλία). Εκεί που θέλω να καταλείξω
είναι πως τα περισσότερα Liqua αντέχουν αραίωση (προσωπικά προτείνω και λίγες μέρες
να δέσουν καλύτερα).
lageor7 η πυραζίνη σου θυμίζει Tribeca. Μπορείς να πεις πως το French Pipe είναι στην
οικογένεια των tribeco-ειδών, αλλά κατά τ' άλλα είναι σα να βλέπεις ξανθιά αλλοδαπή
τουρίστρια στη Χαλκιδική και να λες... Γερμανίδα. =p Το Cuban Cigar είναι πιο βαρύ,
πιο λαδίλα, πιο pop-corn. Το RY4 πιο ελαφρύ και πιο οινοπνευματόδες. Το tiramisu...
καλή τύχη (ανεξάρτητα το χρώμα/κατάλοιπα, το 'χα βρει απαίσιο όπως και τη σοκολάτα
Liqua). Το turkish ορθά το χαρακτήρισες βρώμικο αφού γεύεσαι... π0ρδ0ύλ3ς Τούρκων.