vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

338 επισκέπτες, 5 χρήστες
PsykieG, Tem, Mimhsdr, thanoulis, manoslykos

ΥΓΡΑ LIQUA

Αποσυνδεδεμένος ecigfun

• 593
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα έχω κόψει όλα ! Τελος !!
Απ: ΥΓΡΑ LIQUA
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 24, 2013, 16:15 »
Ευχομαι να μην σε πηρα στο λαιμο μου  :))
Αλλα θα διαφωνησω προς το cuban γιατι το tobacco Symphony το ειχα δοκιμασει και ετοιμο αλλα και σε αρωμα και δεν μου εκανε κλικ οπως και κανενα της Inawera υγρο :yes:

οχι,ολα καλα !  :yes:
το οτι μοιαζει με το symphony,το καταλαβα ετσι με την πρωτη ματια ,που λενε  :)
Και μενα το symphony δεν μου αρεσει.

EDIT: Εβαλα παραγγελια και το french pipe.
... Για να δουμε τι λεει και αυτο .  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 24, 2013, 17:42 από ecigfun »

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 24, 2013, 18:04 »
Μετά από μια τυχαία δοκιμή του  Cuban αν και άποψη μου ότι δεν έχει καμία σχέση με τον τίτλο του (ούτε Cuban ούτε cigar μου έβγαλε) ομολογώ ότι μου κίνησαν την περιέργεια.  Και με 16 ευρω τα 120ml όσο δηλαδή παίρνεις μια καλή βάση ε αξίζει τον κόπο μια δοκιμή. Πάντως επειδή έχω δοκιμάσει πολλά inawera πραγματικά δεν έχουν καμία σχέση. Α και σημειωτέον ισχύουν και οι εκπτωτικοί κωδικοί στο fasttech (αν θυμάμαι καλά έχει βάλει ο mulder κάποιους στα mods)

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 24, 2013, 21:56 »
Ευχομαι να μην σε πηρα στο λαιμο μου  :))
Αλλα θα διαφωνησω προς το cuban γιατι το tobacco Symphony το ειχα δοκιμασει και ετοιμο αλλα και σε αρωμα και δεν μου εκανε κλικ οπως και κανενα της Inawera υγρο :yes:

Και εγώ εύχομαι να μην με πήρες στο λαιμό σου  :bye:
Αλλιώς θα στα στείλω πακέτο αλλά όχι σκέτα, θα τα βάλω μέσα στο φάρμακο που θα σου στείλω να τα κάνεις γαργάρες  ;D   :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 24, 2013, 22:58 »
Με κατι τετοια υγρα παρακαλω να μην αρεσουν σε κανεναν  ;D ;D
Αν τα στειλεις βαλε το φαρμακο χωρια και θα τα κανω εγω μιξ  :tongue_smilie: :D
Μετά από μια τυχαία δοκιμή του  Cuban αν και άποψη μου ότι δεν έχει καμία σχέση με τον τίτλο του (ούτε Cuban ούτε cigar μου έβγαλε) ομολογώ ότι μου κίνησαν την περιέργεια.  Και με 16 ευρω τα 120ml όσο δηλαδή παίρνεις μια καλή βάση ε αξίζει τον κόπο μια δοκιμή. Πάντως επειδή έχω δοκιμάσει πολλά inawera πραγματικά δεν έχουν καμία σχέση. Α και σημειωτέον ισχύουν και οι εκπτωτικοί κωδικοί στο fasttech (αν θυμάμαι καλά έχει βάλει ο mulder κάποιους στα mods)
alexgr το οτι δεν σου εφερε σε cuban η σε cιgar μπορει να επαιζε ρολο ο ατμοποιητης  η να μην εισαι των καπνικων.Αν και συνηθως το θεμα υγρων οπως εχει ξαναειπωθει η αποψη ειναι κατι που αλλαζει απο χρηστη σε χρηστη.
Υγρα που αλλοι πινουν νερο στο ονομα τους εγω δεν τα μπορω καθολου και φυσικα το αντιθετο  :yes:

Αποσυνδεδεμένος ecigfun

• 593
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 24, 2013, 23:08 »
Το απογευμα για κανα 2-3 ωριτσες,εκανα το cuban.Οντως,τωρα καταλαβα οτι δεν εχει καμια σχεση με το tob.symphony.
Θελουν και περνουν και αλλο αραιωμα,απο αυτο που τα εκανα.Πολυ βαρυ σε νικοτινη για μενα,αφου επεσα καπου στο 1mg .
Το French pipe το πηρα σε 0mg και θα το φτιαξω οπως το θελω (αρκει να μου αρεσει  :tongue_smilie: )
Δεν το ειχα σκεφτει να παρω και τα αλλα σε 0mg !  :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος tomy

« Απάντηση #110 στις: Ιουνίου 05, 2013, 08:57 »
 Πολύ  κάλο  το  το  apple  και  το  Cuban  ………..  ειδικά  το  cuban

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #111 στις: Ιουνίου 05, 2013, 12:24 »
Φίλε SEB δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν το αντίθετο μάλιστα είμαι ενθουσιασμένος. Απλά δεν είναι ούτε κουβανέζικο ούτε πούρο  :tongue_smilie:  είναι ένα εξαιρετικό καπνικό υγρό. Το δοκίμασα και με dripping σε eternity και με mesh και ήταν το ίδιο καταπληκτικό και στα 2 αλλά τουλάχιστον στους δικούς μου κάλυκες δεν έβγαλε τίποτα από τα 2 του τίτλου του

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 05, 2013, 12:35 »
alex εγω παλι στον evod με τσιμπιμενα τα βολτ λιγο στα 4,5 και 2,6 ωμ μου βγαζει αυτο του πουρου και μαλιστα βαρυ.
Ειναι αυτο που λες τελικα οτι πως καθεται στους καλυκες του καθενος.
Και φυσικα το ειδος του ατμοποιητη.
Μετα απο περασμα στο mesh διαπιστωσα οτι οι φιτιλατοι μου καθονται πιο καλα ισως γιατι δεν αναδεικνυουν τοσο εντονα τα αρωματα των υγρων οπως το mesh που εμενα προσωπικα με μπουκωνε το καθε αρωμα μετα απο λιγη ωρα

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #113 στις: Ιουνίου 05, 2013, 12:50 »
Αυτό που μετράει πάντως είναι ότι πρόκειται για μια σειρά πάρα πολύ καλών και κυρίως φτηνών (μόνο σε τιμή) υγρών και αναγνωρίζω ότι αν δεν έδειχνες τόσο ενθουσιασμό από την αρχή ίσως πολλοί από εμάς να μην είχαμε την τύχη να τα γνωρίσουμε. Δεν τα δοκίμασα με φυτιλάτο για να είμαι ειλικρινής είχα ένα μικρό δείγμα 10 ml και το έφαγα με το dripping κυρίως αλλά σίγουρα μόλις παραλάβω την μεγάλη όπου νάναι θα μπουν μόνιμα σε κάποιον

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 05, 2013, 13:03 »
 :-[ :-[ θα φανει καπως σε μερικους αυτο που θα πω αλλα ενα ακομα συν στα συγκεκριμενα υγρα ειναι η μυρωδια που βγαζει το μπουκαλακι με ανοιχτο το καπακι λιγο προτου γεμισω .Εχει μια γνωριμη και μακρινη απο το παρελθον "βρωμικη" μυρωδια που ελικρινα ειναι ωρες που το ανοιγω μονο να το μυριζω και οχι να το ατμιζω  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος VforThanos

• *
  • 42
    • Τα πάντα για το Η/Τ, στις ποιο φθηνές τιμές.
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 05, 2013, 16:33 »
Μόνο το TURKISH TOBACCO είχα δοκιμάσει,αλλά ήταν πολύ βαρύ...

Αποσυνδεδεμένος ecigfun

• 593
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 10, 2013, 13:19 »
παρελαβα και γω το french pipe της Liqua,μετα απο 11 περιπου ημερες απο την παραγγελια.
Καλο καπνικο υγρο και ατμιζεται ευχαριστα.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 10, 2013, 21:50 »
:D:D;)

Αποσυνδεδεμένος Iωάννης

• **
  • 165
« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 10, 2013, 22:49 »
Eνα μπουκαλάκι μόνο???Τα άλλα που ειναι???Δεν ???? :( :(

Αποσυνδεδεμένος ouzou

• **
  • 204
  • Ποτέ ξανά πίσσα....
« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 10, 2013, 23:13 »
Τα υγρά τα LIQUA τί ποσοστό βάσεις είναι??

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360467 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114404 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450834 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110978 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375487 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328542 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6470 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99997 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F