vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

140 επισκέπτες, 3 χρήστες
chkontog, johnath, bloodlessz

Ατμίζετε μπροστά στα παιδιά σας?

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Απ: Ατμίζετε μπροστά στα παιδιά σας?
« Απάντηση #90 στις: Μαρτίου 01, 2015, 23:53 »
Ωχ... και πολύ ενδιαφέρον συνάμα.
Ποια η γνώμη της για τον ατμό;
Ρωτάω, γιατί πολλοί νέοι θεωρούν το ΗΤ το χαμομηλάκι του συνταξιούχου καπνιστή, μη ξέροντας τα υπο-ωμ και τα σούπερ-βατ.
Αν πάλι η άποψή της είναι διαφορετική, πολύ θα ήθελα να την μάθω.

Αποσυνδεδεμένος panagosg

• **
  • 255
  • Γιώργος
« Απάντηση #91 στις: Μαρτίου 02, 2015, 00:05 »
Σχετικα καλη , μεσ στο σπιτι η κατασταση ειναι μικτη και ατμος και τσιγαρο(70-30) , εξω μονο τσιγαρο .Το προβλημα ειναι μαλλον "τεχνικο" λογω μεγεθους και εξοπλισμου αλλα και ηλικιας(19), δεν υπαρχει ακομη ο φοβος .Στην δικη μου ηλικια (50) εχουν αρχισει τα αναποδα χρονια και  ο φοβος  αρκετος  ;D

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #92 στις: Μαρτίου 02, 2015, 00:17 »
Πολύ ενδιαφέρον και μάλλον ένα νέο θέμα ωριμάζει.
Πώς αντιμετωπίζουν τα ενήλικα παιδιά μας (που ενδεχομένως, καπνίζουν) τους γονείς-ατμιστές και το άτμισμα. Αν βρεθούν κι άλλοι γονείς να συνδράμουν στην πληροφόρηση, θα ήταν πολύ καλό.

Αποσυνδεδεμένος mpoygatsa kollias

• *
  • 97
« Απάντηση #93 στις: Μαρτίου 03, 2015, 15:07 »
μεχρι πριν  1 μηνα ατμιζα μεσα στο σπιτι και μπροστα στην κορη μου(5,5 χρονων )ποτε ομως κοντα της ,τωρα που γεννηθηκε ο υιος, παλι στο υπογειο παρεα με τον ξυλολεβητα .

Αποσυνδεδεμένος Angel81

• **
  • 141
« Απάντηση #94 στις: Μαρτίου 03, 2015, 15:33 »
Δεν έχω παιδιά αλλά έχω παράδειγμα με συγγενείς μη καπνιστές, πριν με το κ.τ. δεν με άφηναν να καπνίζω μέσα στο σπίτι τους και λόγω των παιδιών και ότι δεν άρεσε και στους ίδιους αλλά τώρα με η.τ. δεν έχουν πρόβλημα! Λένε οτί μυρίζει και ευχάριστα επίσης!

Αποσυνδεδεμένος pit69

• **
  • 123
« Απάντηση #95 στις: Μαρτίου 03, 2015, 18:41 »
Στην αρχή το είδαν με καλο μάτι...
Καλό είναι πιστέυω , να ατμίζεις ξεχωρίστα καπου...και οχι μπροστα στη μούρη τους.
Ειναι λεπτό το ζήτημα ...εάν έχεις και παιδιά στην εφηβεία...
Ειναι για μενα το υποκατάστατο του Κ.Τ.
Και δεν θα θελα να το αρχίσουν τα δικά μου παιδιά , ούτε να λειτουργήσει σαν
προσαγωγός προς το κανονικό τσιγάρο...
Αν και δεν νομίζω ....μιας και το εχουμε ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕΙ.... στην οικογένεια μου... :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος arxiloxos

• 524
  • Τα αγαθα κο(λ)ποις κτωνται
    • arxiloxos.simplesait.com
« Απάντηση #96 στις: Απριλίου 14, 2016, 10:43 »
Δυστυχώς ναι μπροστα στην κορη μου η οποια μαλιστα της αρεσει και να φιαχνει αντιστασεις!.Ο φοβος μου εντείνεται μηπως την δω οσονούπω με κανα mod στο χερι...

Αποσυνδεδεμένος Alexxxbazzz

• *
  • 48
« Απάντηση #97 στις: Απριλίου 14, 2016, 10:53 »
Ατμίζω μόνο στο σαλόνι και πάντα με ανοιχτό παράθυρο τα παιδιά με βλέπουν.  Το χειμώνα αν ατμίσω εντός το κάνω  στην κουζίνα και παντα κάτω από τον απορροφητήρα και τον ιονιστή διπλα μου στο φουλ. Πάντως τσιγάρο δεν είχα κάνει ποτέ μες στο σπίτι αλλά κάπνιζα μπροστά στα παιδιά σε εξωτερικούς χώρους.

Αποσυνδεδεμένος t@sos

• **
  • 327
« Απάντηση #98 στις: Απριλίου 14, 2016, 11:58 »
ατμιζω μπροστα στο γιο μου (6χρονων) βεβαια παντα υπαρχει παραθυρο ανοιχτο ωστε να μην ντουμανιασουμε και εννοειται δεν παω να κατσω στο δωματιο του και να αρχισω να ριχνω ντουμανια  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #99 στις: Απριλίου 14, 2016, 14:56 »
Δυστυχώς ναι μπροστα στην κορη μου η οποια μαλιστα της αρεσει και να φιαχνει αντιστασεις!.Ο φοβος μου εντείνεται μηπως την δω οσονούπω με κανα mod στο χερι...

Φτιάχνει αντιστάσεις? Αν φοβάσαι μην τη δεις με κανένα μοντ, φαντάσου την έκφρασή σου αν σου πει "γατάκι πατέρα με τα microcoil σου, τσίμπα ένα double braided twisted alien να μάθεις γράμματα!". :laugh1:

Χωρίς παρεξήγηση, έτσι? :)

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #100 στις: Απριλίου 14, 2016, 15:12 »
ο κοντά στα 9 πλέον γιός μου στην αρχή που σταμάτησε να βλέπει τσιγάρο και έβλεπε το ητ, χάρηκε αφάνταστα
και μάλιστα με παρακολουθούσε συχνά μη τυχόν και δεί κανένα τσιγάρο στο χέρι μου.
Μετά άρχισε να ξεχωρίζει τα αρώματα και να μου λέει ποιό του αρέσει και ποιό όχι.
Σήμερα που τον πήρα απο το σχολείο μου είπε, ρε μπαμπά, τι το κουβαλάς συνέχεια μαζί σου; Να σε δώ μια μέρα
να μην το έχεις μαζί σου.... (καμπάνες) :pare: :pare: :pare:

Στο σπίτι ατμίζω γενικά (καθιστικό, κουζίνα, γραφείο) πάντα όμως με ανοιχτά παράθυρα (δόξα την ελλάδα).

Αποσυνδεδεμένος grigorios

• *
  • 69
  • keep vaping
    • GrigoriosMoraitis.com
« Απάντηση #101 στις: Απριλίου 14, 2016, 15:18 »
Ναι όμως δεν πετάω και τον ατμό στα μούτρα τους. Φροντίζω ο χώρος να αερίζεται και δεν φτιάχνω καμία ντουμανοκατάσταση με subohm νέφη.
Μέχρι πριν 4 μήνες κάπνιζα κ.τ. πάντα έξω στο μπαλκόνι ποτέ μέσα στο σπίτι είτε με ήλιο, είτε με βροχές και χιόνια. ( μπουφάν και τσιγάρο ).
Τώρα εφόσον ο χώρος αερίζεται λίγο άτμισμα δεν νομίζω πως δημιουργεί πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος firemakis

• *
  • 20
  • [url=http://sincemylastcigarette.com/][img]
« Απάντηση #102 στις: Απριλίου 14, 2016, 15:24 »
ατμιζω κανονικα σε ολους τους χωρους του σπιτιου οταν υπαρχει η δυνατοτητα αεριζετε ο χωρος οταν ομως ο καιρος δεν βοηθα ατμιζω κανονικα με ντουμανια και ολα τα σχετικα :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος lakis3

• **
  • 162
  • The Only One ALIVE !!!
« Απάντηση #103 στις: Απριλίου 14, 2016, 15:44 »
Ατμίζουμε κανονικά και εγώ και η γυναίκα μου στο σπίτι με την μικρή μας κόρη (4ετών) αλλά ποτέ τον ατμό στο πρόσωπο και πάντα με κάποιο παράθυρο ανοιχτό για τον απαραίτητο αερισμό. Φυσικά τα ντουμάνια απαγορεύονται δια ροπάλου....και παντόφλας :hmmm:...αλλα όπως λένε και στο χωριό μου "οταν λείπει η γάτα...." :cigar: :cigar: :cigar:

Αποσυνδεδεμένος BillythekingRhodes

• **
  • 234
  • Ατμίζω 24 μήνες και βρήκα την υγειά μου!!!
« Απάντηση #104 στις: Απριλίου 14, 2016, 15:53 »
Τα δικά μου παιδιά, ενώ είχαν χαρεί πολύ όταν επιτέλους έκοψα το καταραμένο,  τώρα δήθεν τους ενοχλεί η μυρωδιά του ηλεκτρονικού. 
γι'αυτό και γω, σε έναν άτμο μου έβαλα μόνο βάση με νικοτίνη χωρίς άρωμα και ατμίζω μέχρι και χωρίς να το καταλαβαίνουν. 

Μάλιστα τον "βασηκό" άτμο, τον κουβαλάω και έξω για ανάλογες περιπτώσεις!!! 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351436 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104299 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96352 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321510 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602335 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11622 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3116 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609870 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155007 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162024 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4380 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17753 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias