vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

225 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Ατμίζετε μπροστά στα παιδιά σας?

Αποσυνδεδεμένος GgM

• *
  • 56
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ατμίζετε μπροστά στα παιδιά σας?
« Απάντηση #105 στις: Απριλίου 14, 2016, 16:10 »
Μπροστά στα παιδιά, ατμίζω χαλαρά και διακριτικά προσπαθώντας να μην "τραβάω" την προσοχή τους.Παρόλο που όλα τα υγρά και ο εξοπλισμός είναι κλειδωμένα με λουκέτο σε πλαστική εργαλειοθήκη, θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Ήδη έχω πιάσει την μεγάλη μου (5χρονη) να μου λέει συνέχεια "μπαμπά πότε θα στήσουμε??? μπορώ να σου αφρατέψω τα βαμβάκια"...
Δεν θέλω να την τρομάξω, ούτε να αρχίσω να τονίζω το πόσο επικίνδυνο είναι για παιδιά γιατί είμαι σίγουρος ότι θα τονώσω την περιέργεια της.
Υποθέτω πως και εγώ σαν 5χρονο αν έβλεπα κάτι μικρό χρωματιστό με φωτάκια που παράγει καπνό με άρωμα φράουλα, θα είχα φαγωθεί να το επεξεργαστώ. 

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #106 στις: Απριλίου 14, 2016, 20:06 »
Ένας από τους διάφορους παράγοντες που με έκαναν να σταματήσω το κάπνισμα
ήταν και η κόρη μου που όποτε έβλεπε ένα πακέτο τσιγάρα κάπου μου έλεγε:
"Μπαμπά πότε θα σταματήσεις να καπνίζεις για να μην ξαναβγάλεις σπυράκια στο στόμα και σε πονάνε;"
(αθώος μύθος προς 5χρονο -τότε- για αποφυγή μιμητισμού).

Πλέον ατμίζω κανονικά στο σπίτι (ποτέ ντουμάνια) κι έχω απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις
περί του τί είναι αυτό που κάνει ο μπαμπάς:
"είναι ένα ειδικό μηχάνημα που μου έδωσε ο γιατρός για να σταματήσω το κάπνισμα
και έχει γεύση αγγινάρες και μπρόκολο" (τα σιχαίνεται και τα δύο)  ;D

Ο εξοπλισμός είναι σε σημείο που δεν έχει πρόσβαση, δεν αναπληρώνω ποτέ υγρό μπροστά της,
δεν της ζητάω ποτέ να μου φέρει τον ατμοποιητή όταν δεν τον έχω δίπλα μου,
και όταν πάρει χαμπάρι πως δεν ατμίζω αγγινάρες θα της πω μάλλον πως άλλαξα γεύση
και πλέον κάνω σαλιγγάρια ή γίδα βραστή...
Ευτυχώς οι γεύσεις που σιχαίνεται δεν έχουν τελειωμό...  :lotpot:

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #107 στις: Απριλίου 14, 2016, 20:31 »
Ναι, αλλα η περιοδος που θα πιανουν κατι τετοια εχει ημερομηνια ληξης (μεγαλωνουν γαρ)  ;)

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #108 στις: Απριλίου 14, 2016, 20:40 »
Γιάννη θέλω να ελπίζω πως μέχρι τότε δεν θα υπάρχουν ούτε ατμοποιητές στο σπίτι.
Αν υπάρχουν, η αλήθεια είναι πάντα ένας καλός σύμμαχος.  ;)

Αποσυνδεδεμένος kkoumas

• 759
  • DON'T PANIC
« Απάντηση #109 στις: Απριλίου 14, 2016, 21:08 »
Το αποφευγω. Οχι ομως δια ροπαλου

Αποσυνδεδεμένος free

• *
  • 33
« Απάντηση #110 στις: Απριλίου 19, 2016, 16:50 »
Ναι. Όπως με κ.τ. έτσι και με η.τ.

Αποσυνδεδεμένος dartaholics

• **
  • 279
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 24, 2016, 14:42 »
Ατμιζω εξω απο το σπιτι οταν ειναι τα παιδια γιατι ετσι θελει και η γυναικα μου και το σεβομαι και γιατι δεν θελω να μου γινει πιπιλα μιας και θεωρω οτι η υπερβολη σε ολα μονο καλη δεν ειναι.
Σε γιορτες φιλων κτλ ατμιζω μεσα αν επιτρεπεται γιατι η αληθεια ειναι οτι το ποτακι θελει και το ατμισματακι αχαχαχαχα...
Στη δουλεια παρολο που επιτρεπεται τραβαω 2-3 τζουρες αλλα πολλες φορες απο συνηθεια θα βγω και λιγο μπαλκονι να παρω τον αερα μου.
Στο αμαξι επισης δεν ατμιζω ουτε εχω καπνισει και ποτε.

Αποσυνδεδεμένος lazkov

• *
  • 57
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 24, 2016, 22:28 »
Ένας απο τους λόγους που σταμάτησα το κάπνισμα είναι και αυτός δλδ να μπορώ να ατμίζω εντός οικίας. Απο τη στιγμή που δεν υπάρχει παθητικό άτμισμα κανονικά και με το νόμο και πόσο μάλλον όταν τα παιδιά δεν είναι μωρά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος geopan

• *
  • 89
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 27, 2016, 21:39 »
Ναί ατμίζω μέσα στο σπίτι αλλά σε απόσταση πάντα από το παιδί και προσπαθώ να μην με βλέπει συνέχεια με την συσκευή ατμίσματος (η.τ.) στο χέρι.
Φυσικά πάντα σε χαμηλά watt χωρίς πολλά σύννεφα και ντουμάνια παρέα με τον eviva μου. :yes:
Απ' όσο έχω ψάξει δεν υπάρχει παθητικό άτμισμα αλλά φύλαγε τα ρούχα σου.
Ο λόγος που έκοψα το κ.τ. ήταν, είναι και θα είναι η μικρή μου κόρη. Τα πάντα για τα παιδία!!!  :)

« Απάντηση #114 στις: Μαΐου 27, 2016, 23:38 »
Προτιμώ να μην ατμιζω μπροστά στα παιδιά και σε κλειστούς χώρους. ..η αλήθεια είναι πως επειδή φοράω και φακούς επαφής τα πολλά ντουμανια σε κλειστούς χώρους επηρεάζουν τους φακούς μου...οπότε γενικώς αποφεύγω το ατμισμα σε κλειστούς χωρους

melli

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #115 στις: Μαΐου 28, 2016, 03:57 »
...Ο λόγος που έκοψα το κ.τ. ήταν, είναι και θα είναι η μικρή μου κόρη...

ditto :yes: :love_hearts:

Αποσυνδεδεμένος ambient

• **
  • 417
  • Δημήτρης
« Απάντηση #116 στις: Μαΐου 30, 2016, 23:13 »
Ατμίζω στο σπίτι φυσικά σε απόσταση από την κόρη μου η οποία πλέον δεν είναι μωρό. Γλύτωσα τα μπαλκόνια και το κρύο λόγω ΚΤ. Διάβασα πολλά και πουθενά δεν βρήκα κάτι που να λέει ότι υπάρχει παθητικό άτμισμα. Έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις συνεντεύξεις του κ.Φαρσαλινού και μάλιστα στην τελευταία συζήτηση με τον Kostas44 το ξαναανάφερε. Κάνω τζούρες MTL χωρίς πολλά ντουμάνια και τα DIY υγρά μου είναι απαλά, με αρώματα που δεν ξεπερνούν το 4%.

Αποσυνδεδεμένος Alien1980

• *
  • 74
  • Λατρευω το ατμισμα...
« Απάντηση #117 στις: Ιουλίου 27, 2016, 13:36 »
Ναι αλλα απο κατω απο απορροφητηρα και ανοιχτο παραθυρο.Ειναι μικρος και δεν πολυκαταλαβαινει ακομα.

Αποσυνδεδεμένος arxiloxos

• 524
  • Τα αγαθα κο(λ)ποις κτωνται
    • arxiloxos.simplesait.com
« Απάντηση #118 στις: Ιουλίου 27, 2016, 19:22 »
Βαση λογικης δεν θα επρεπε αλλα ναι,ατμιζω μπροστα στην κορη μου.Ετσι και αλλιως απο οτι μου λεει στο γυμνασιο της εχει αρκετους συμμαθιτες ατμιστες! :(

Αποσυνδεδεμένος Toniacine

• *
  • 54
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #119 στις: Ιουλίου 27, 2016, 22:38 »
Μηδέν άγαν 
Χρειάζεται προσοχή και ηρεμία.
Ναι ατμίζουμε και οι δύο μπροστά στα παιδιά (τα οποία στο σπίτι της μητέρας τους ζουν σε "τασάκι" και από την οποία έχουμε λάβει ειρωνικά σχόλια για το η.τ.), η κόρη που είναι 14 δεν ενοχλείται,κάτι που συνέβαινε με το κ.τ. και χάρηκε με την προσπάθειά μας αυτή, μιας και γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι ένας τρόπος διακοπής της πολύ κακής και βλαβερής συνήθειας του κ.τ. (και όχι κάποιο χόμπυ).
Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να φυσάμε τον ατμό πάνω τους, ούτε να τα ντουμανιάζουμε, αλλά πιστεύω πως παθητικός ατμιστής δεν υφίσταται ή τουλάχιστον δεν βλάπτεται απ τον ατμό.
Όσο για το τι εισπνέουν τα παιδιά (ως παιδί που αντιμετώπιζα πολλά αναπνευστικά προβλήματα), έχω να πω ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σε ρύπους καυσαερίων, αντικουνουπικά, αρώματα, αποσμητικά σπρέι, καθαριστικά, διάφορα απορρυπαντικά και ιδίως χλωρίνη και τόοοοοσα άλλα, που πολλές φορές δεν τους δίνουμε και τόση σημασία, ενώ με τον ατμό τρομοκρατούμαστε τόσο εύκολα..
Τα παιδιά σίγουρα έχουν την τάση του μιμητισμού, όμως εμείς θα πρέπει να ενισχύουμε την κριτική τους ικανότητα έτσι ώστε να μπορούν να ξεχωρίζουν τα παραδείγματα προς μίμηση από τα παραδείγματα προς αποφυγή. Λύση δεν είναι οι ενοχικές συμπεριφορές ούτε η αποφυγή της συζήτησης. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά (τα οποία είναι πολύ έξυπνα τα άτιμα..) θα πρέπει να συζητάμε ανοιχτά για να έχουν σωστή πληροφόρηση οπότε να γνωρίζουν και να επιλέγουν χωρίς να παρασύρονται.
Χρειάζεται κάποια προσοχή, αλλιώς τι προσπαθούμε, τι συνεντεύξεις τύπου δίνονται, ώστε να μην απαγορευτεί το η.τ. σε δημόσιους χώρους, να μην αντιμετωπίζεται σαν κ.τ. και να μη λέγεται καν τσιγάρο (έστω και ηλεκτρονικό), όταν εμείς οι ίδιοι φτάνουμε να το αντιμετωπίζουμε ως τέτοιο??
(Διότι θα έρθει για παράδειγμα ο μη καπνιστής-μη ατμιστής και θα σου πει, πώς ενώ εσύ βγαίνεις στο μπαλκόνι για να ατμίσεις, θέλεις να ατμίζεις ελεύθερα στην καφετέρια που κάθομαι εγώ με την οικογένειά μου δίπλα??)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351413 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104255 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96313 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321492 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602315 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609851 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154998 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17738 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias