vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

656 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, thanos1071

Ατμίζετε μπροστά στα παιδιά σας?

Συνδεδεμένος camber

• 3884
  • Φύλο: Άντρας
    • camber
Απ: Ατμίζετε μπροστά στα παιδιά σας?
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 21, 2014, 12:15 »
Προσωπικά πιστεύω ότι θέμα μιμιτισμού δεν υπάρχει. Το παιδί θα επηρεαστεί πολύ περισσότερο από τους φίλους του παρά από τους "ξεπερασμένους" γονείς του όταν φθάσει στην ηλικία να καπνίσει. Αν στις παρέες του θεωρείται μοδάτο, αντρίκιο και τα συναφή θα καπνίσει ότι κι να κάνουν οι γονείς.

Το λέω αυτό από την δική μου εμπειρία και φυσικά μπορεί να κάνω λάθος.
Κανένας από τους γονείς μας δεν κάπνιζε, αλλά και οι 3 γιοί βγήκαμε καπνιστές. Ο αδελφός μου και η γυναίκα του καπνίζουν αριμανίως αλλά τα παιδιά τους που έχουν περάσει τα 20 δεν καπνίζουν.

Αποσυνδεδεμένος geminimax

• **
  • 117
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 21, 2014, 13:33 »
Δεν θα ξεχάσω ποτέ εναν συνάδελφο στις κατασκηνώσεις του δήμου στον Αγ. Ανδρέα,   που οταν κάπνιζε, πάντα διάλεγε ενα μέρος λίγο απόμερο. Των ρώτησα γιατί τι κάνει αυτό και μου απάντησε πως δεν ήθελε να τον βλέπουν τα παιδάκια. Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος ανέβηκε αφάνταστα στην εκτίμησή μου και ακολούθησα και εγώ το παράδειγμά του. Αν και είναι δύσκολο να το εφαρμόσω πάντα,  κάπνιζα-ατμίζω, μακρυά απο παιδάκια.

Αποσυνδεδεμένος NBJOGA

• *
  • 52
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 21, 2014, 16:15 »
...το άτμισμα έχει τόσο πολύ στη ζωή μου που θα ήταν παράλογο να προσπαθώ να κρύβομαι από τα παιδιά μου όλη την ημέρα.... Δεν ξέρω πώς "γράφει" αυτό στο υποσυνείδητό τους αλλά...δεν γίνεται αλλιώς  ??? ... Τουλάχιστον χαίρονται που δεν με βλέπουν πλέον στο μπαλκόνι...

Αποσυνδεδεμένος vagellis

• *
  • 5
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 08, 2014, 22:29 »
Ναι ατμιζω μπροστα στην μικρουλα μου αλλα τωρα πουδιαβασα τα παραπανω σχολια θα το κανω πολυ προσεκτικα.

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 344
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 00:00 »
Η απάντησή μου στο ερώτημα του θέματος:

Ναι, αφού κι΄ ο μικρός μου ενίοτε ατμίζει μπροστά στους γονείς του. Άσε που μου κάνει τράκα και μπαταρίες...  :sfyrigma:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 00:26 »
Κι εδώ τίκτεται το σοβαρό ερώτημα:
"Έπιασα το παιδί μου να ατμίζει... τι να κάνω;"
Μακάρι (;) να μας απασχολήσει σε λίγα χρόνια.

Προφανώς, το ερώτημα αφορά την συμπεριφορά μας απέναντι στα ανήλικα βλαστάρια.
α) Αν είναι πολύ μικρά και δεν μας έζησαν με τσιγάρο:το αποφεύγουμε, μέχρι να βρεθούν σε ηλικία που είναι σε θέση να καταλάβουν με μια εξήγηση.
β) Αν είναι στα δέκα περίπου, οπότε μας έζησαν με το ΚΤ, με το τσιγαρόβηχα κλπ, ατμίζουμε μπροστά τους, ώστε να καταλάβουν τη διαφορά και να προσέχουν κι εκείνα στο μέλλον. Με την προϋπόθεση ότι είμαστε σίγουροι γι αυτό που ατμίζουμε. Διαφορετικά, μπροστά τους μεν, σε απόσταση δε.

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 344
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 01:06 »
Πα, πα, πα! Τι ρατσισμός είναι αυτός;

Εδώ δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί τα παιδιά δεν είναι ανήλικα. Στην σύνταξη δεν μπορούμε να βγούμε γιατί τα παιδία δεν είναι ανήλικα!

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ;  :angry_tickedoff:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 01:26 »
Εσύ φταις  :yes:
Ας τα έκανες αργότερα...  :sfyrigma:
Σε λίγο θα δηλώνουμε, στη φορολογική δήλωση, πόσες τζούρες κάνουμε (να εδώ κι ένα μείον των ηλεκτρονικών mods) μπροστά στα παιδιά μας και πόσες θα μπορούσαμε να αποφύγουμε αν ήταν πιο μικρά...

Βρε, μπας και το ΗΤ είναι η ψηφιακή εξέλιξη του ΚΤ, ώστε να έλθει πιο γρήγορα η παγκοσμιοποίηση;

Θα σταθώ στη σημερινή διαπίστωση του 8χρονου Νάσου, παθητικού ατμιστή  ;D στα όπισθεν του αυτοκινήτου:
- Μπαμπά, αυτή τη γεύση την είχες ξαναδοκιμάσει παλιά, αλλά δεν την κράτησες. Τώρα σου αρέσει περισσότερο και την ξαναδοκιμάζεις; Μου μυρίζει κανέλα...

Ήταν, όντως, κανελομπίσκοτο με μήλο. Κι άντε να εξηγήσεις στα βλαστάρια...

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 08:50 »
Έχω ξαναγράψει ότι αισθάνομαι λίγο ανήσυχη που ατμίζω μπροστά της. Απλά συμπληρώνω ένα αστείο γεγονός: Έκανε δίαιτα και βλέπαμε στην τηλεόραση διαφήμιση από κρεμ καραμελέ. "Μαμά, μου λέει , πεινάω τόσο πολύ που νομίζω ότι μυρίζω κρεμ καραμελέ!".  :))  Ομολόγησα ότι άτμιζα βανίλια - καραμέλα για να μην το τρελλάνω το παιδί... Πέρα από τα αστεία, ακόμη και αν είναι εντελώς αθώος ο ατμός-κάτι που δεν είναι σίγουρο- η κίνηση που βλέπει συνέχεια είναι λάθος εικόνα...

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 10:16 »
Όπως έχω πει και στο παρελθόν, παιδιά δεν έχω από όσο ξέρω τουλάχιστον!

Έχω ασχοληθεί με παιδιά πολλά χρόνια όμως ένεκα δημοτικών κατασκηνώσεων.

Θα σας βάλω το εξής ερώτημα:

Κάποτε, το status symbol για τα παιδιά, ήταν το ποδήλατο, μετά το μηχανάκι, τα Levi's, οι Wermacht - Dr. Martens - Ghetto. Το τσιγάρο γενικά δεν δημιουργούσε διαμάχες. Υπήρχαν οι camelάδες και οι Marlborάδες όπως και οι παράξενοι με τα Lucky, τα Prince και τα Davidoff. Και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι με κάτι μάρκες παράξενες που ήταν οι "περιθωριακοί". Τα τελευταία χρόνια, είναι το κινητό με μία άτυπη μάχη και έξοδα πολλών ευρώ ώστε "να μην το κοροϊδεύουν το παιδί στο σχολείο". Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε όλες τις οικογένειες, καθώς λόγω κρίσης αυτή η νοοτροπία έχει μείνει μόνο σε πολύ λίγα κεφάλια και ευτυχώς!

Σε ένα λοιπόν ονειρεμένο κόσμο, που θα έχουν οι γονείς όσα χρήματα θέλουν για τα παιδιά τους, πως θα σας φαινόταν το σκηνικό του 16χρονου Κωστάκη, το Δεκέμβριο του 2029:

- Ρε πατέρα, ο Τάσος έσκασε μύτη στο σχολείο με το Προβάρι P12, και με Five Pawns Castle Long Reserve MMXIX. Άντε τώρα εγώ με τη Spinner VIII και το Liqua να ψήσω τη Γιωργίτσα.

- Μην ανησυχείς αγόρι μου, οι βαθμοί σου ήταν καλοί στο τετράμηνο. Πάμε αύριο να σου πάρω το Elevator V8 με το DNA75 πάνω. Όσο για υγρά, θα ρωτήσω το γερο Cruiser στο φόρουμ, τελευταία φορά που μιλήσαμε μου είπε ότι ανακάλυψε έναν σαμάνο στην Παταγωνία ο οποίος φτιάχνει ένα υγρό πολύ exclusive. Άντε βρε, καλοφάγωτη η Γιωργίτσα!!!

Αποσυνδεδεμένος Nomatarxis

• *
  • 11
  • Παλιά ήμουν σχιζοφρενής, αλλά είμαι εντάξει τώρα.
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 10:58 »
Εγω προσωπικά ατμίζω !, το καλο ειναι ότι χαίρονται  και μου το λένε που δεν καπνίζω κανονικό τσιγάρο :)

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 11:53 »
Ναι, γιατί προσπαθώ να τα πείσω να κόψουν το τσιγάρο !

Αποσυνδεδεμένος chrismel

• *
  • 75
  • Τσιγάρο Τέλος !!!!
    • Focus Properties Real Estate
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 13, 2014, 22:01 »
Ευτυχώς που Το παιδι μου δεν ασχολείται ακόμα με επισκευασιμους γιατί θα εχανα και αυτά Που μου έχουν μείνει  :wall:

Αποσυνδεδεμένος Nassos

• *
  • 73
« Απάντηση #88 στις: Μαρτίου 01, 2015, 23:43 »
Ατμίζω γενικά μέσα στο σπίτι αλλά χαμηλώνω τα Volt για να μην έχει πολύ ατμό. Φύλαγε τα ρούχα σου... που λένε.

Αποσυνδεδεμένος panagosg

• **
  • 255
  • Γιώργος
« Απάντηση #89 στις: Μαρτίου 01, 2015, 23:46 »
Ατμιζω μπροστα της , καπνιζει μπροστα μου  :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351378 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104191 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96273 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321455 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602293 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11599 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3103 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609828 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4359 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17724 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias