Φιλε καλα τα λες αλλα η ουσια παραμενει, εγω για να εξαγω η να πουλήσω τα σταφύλια μου , βαζω την σφραγιδα μου με τα στοιχεια μου στο τελαρακι κ εχω πληρωση πιστοποίηση, εχει γινει χημεικη αναλυση , το iso 9001.... αφορα τα μηχανηματα οχι την παραγωγη!!!!
Όταν αλλάζει η χρήση η "ουσία" δεν παραμένει. Αν πάω να βάλω κάποιο καλό κρασί στο ντεπόζιτο του αμαξιού αντί για βενζίνη, ή σε... σύριγγα για ενδοφλέβια, δεν με βοηθά η ποιότητα, το ISO και η πιστοποίηση. Όλα κρίνονται και πιστοποιούνται ανάλογα τη χρήση για την οποία φτιάχνονται.
Πλέον πολλά υγρά και αρώματα συνοδεύονται από χημική ανάλυση.
Στην περίπτωσή μας, όμως, μιλάμε για
κάποια αρώματα που μπορεί να φτιάχτηκαν με σκοπό την χρήση και σε μαγειρική/ζαχαροπλαστική και στο άτμισμα. Της FA είναι τρανταχτό παράδειγμα. Η AtmosLab έχει κάνει το ίδιο με κάποια αρώματα. Σίγουρα όχι τα καπνικά.
Αλλά γενικά τα αρώματα ζαχαροπλαστικής δεν είναι φτιαγμένα για ατμιστές. Μπορεί να περιέχουν ουσίες που κάνουν κακό όταν ατμοποιούνται.
Μόνο οι παρασκευαστές μπορούν να βεβαιώσουν τη διπλή χρήση.