vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

330 επισκέπτες, 4 χρήστες
Mimhsdr, Tem, manoslykos, bloodlessz

Υγρά αναπλήρωσης ebaron lab

Αποσυνδεδεμένος sylvester79

• *
  • 52
  • Φύλο: Άντρας
  • όποιος νύχτα περπατεί..... μη τα λέμε πάλι......
Cigare de Paris
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 30, 2013, 02:34 »
Ας πω κι εγώ την άποψή μου μιας και το δοκίμασα χθες.......
Πήρα το 18άρι.
Θυμήθηκα απευθείας κάποιο κεφάλαιο της οργανικής χημείας στο λύκειο, με την πρώτη τζούρα.
Άζωτο. Το θυμάστε? Το άζωτο έχει χαρακτηριστική οσμή... καμμένης τρίχας. Αυτό ακριβώς μου έδωσε εμένα η πρώτη , η δεύτερη και η πολλοστή τζούρα που έκανα. Του΄έδωσα μια ευκαιρία με κάθε ατμοποιητή μου. Σε κάρτο, σε CE4, CE5, T3. Παντού το ίδιο άσχημο αποτέλεσμα. Μπόρεσα μόνο να καταλήξω σε ένα ελπιδοφόρο συμπέρασμα. Μάλλον θέλει κανα δυο τρεις μέρες ωρίμανση, να χαλαρώσει λίγο γιατί αλλιώς σύντομα θα νιώθω οτι ατμίζω αληθινό καμμένο μαλλί. Κατά τη δική μου προσωπική άποψη πέρα για πέρα άσχημη γεύση μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου σε δυό τρεις μέρες. Πραγματικά η μυρωδιά του δεν έχει καμία σχέση με τη γεύση του. Άλλο μυρίζεις, άλλο ατμίζεις. ΕΠειδή όμως είχα το ίδιο θέμα με Eden και Puros, ίσως πραγματικά παίζει θέμα ωρίμανσης (και τα δύο τελευταία υγρά τα ατμίζω πλέον άνετα αλλά σίγουρα δύο μήνες μετά την αγορά τους). Όπως και να'χει προκειται για ιδιαίτερα ως προς τον τρόπο παραγωγής τους υγρά, οπότε ή θα τα γουστάρει κάποιος τρελά ή θα τα απεχθάνεται. Θα επανέλθω μετά απο μια βδομάδα για νεότερα.

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
Απ: Υγρά αναπλήρωσης ebaron lab
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 02, 2013, 20:30 »
Λοιπόν, το κανελομπίσκοτο έχει ήδη γίνει ένα από τα πιο απαραίτητα υγρά για μένα! Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι το φαινόμενο που περιγράφει ο sylvester79.
Να εξηγησω...
Οπως έγραψα και πριν, το brasileiro με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, στην πορεία όμως μου τα χάλασε εντελώς και θέλω βοήθεια για αυτό. Πως είναι δυνατόν στις 2-3 πρώτες τζούρες να παίρνεις τη γεύση που σου υπόσχεται και μετά να μετατρέπεται....όντως σε καμμένες τρίχες? Συγκεκριμένα το άτμισα σε μίνι βίβι με καινούρια κεφαλή. Μόλις άρχισε αυτό το καμμένο, την πέταξα, έβαλα άλλη και σε αυτήν μετά από 2 τζούρες συνέβη το ίδιο :( . Το δοκίμασα και με Ego C ατμό...πάλι το ίδιο!!!! Υπόψιν ότι διαθέτω απλές μπαταρίες και δεν παίζω με βολτ και τέτοια..
Θα ήθελα πολύ να καταλάβω τι τρέχει γιατί πραγματικά μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο υγρό! Και νε μεν έχει γραφτεί ότι αυτά τα υγρά γονατίζουν τις κεφαλές, αλλά μετά από κάποιες μέρες! Οχι μετά από 2 τζούρες!!!!
Οπότε? :confused1:
Επίσης...αν ήταν θέμα ωρίμανσης απλά, δε θα έπρεπε να παίρνω αυτή τη γεύση από την αρχή και όχι μετά από κάποιες τζούρες?

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 02, 2013, 20:35 από zerom »

« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 02, 2013, 20:42 »
Μπορεί να έχει θέμα το συγκεκριμένο υγρό με τα clearomizers. Δοκίμασε το σε cartomizer για να έχεις καλύτερη άποψη. Για να αλλάξει χρώμα το υγρό σε cartomizer θέλει πολλά pufs, pafs πως τα λένε?  :)

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 02, 2013, 20:47 »
Δυστυχώς δεν έχω καρτό αυτήν την εποχή...
Χρώμα, εννοείς στη γεύση να υποθέσω όχι στην όψη...ε?

« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 02, 2013, 20:49 »
Στην όψη που συνεπάγεται και στη γεύση. Καθαρά προσωπική άποψη, τα clearomizer  :nope:

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 02, 2013, 20:54 »
μα στην όψη, δεν αλλάζει κάτι ::) ;)
δε σκουραίνουν δλδ!
σεβαστή η προσωπική σου άποψη περί κλιαρό αλλά γιατί δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα με άλλα υγρά παρά μόνο με αυτό?
έχει τύχει με άλλο υγρό να γίνεται κατάμαυρο από μελί που ήταν, με γεύση που δεν έχασε και πολύ την αρχική της αίγλη αλλά εδώ δε συμβαίνει αυτό..εδώ μιλάμε για κανονική μετάλλαξη!!!

« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 02, 2013, 21:01 »
Τι να σου πω κοπελιά...αν δεν έχεις κάποιον επισκευάσιμο να το τεστάρεις και εκεί το υγρό, αγόρασε ένα cartomizer για να σου λυθεί η απορία για όλα.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 03, 2013, 14:58 »
Το έγραψα και στα review μου, τα ebaron όπως και τα el toro έχουν ένα θέμα σε συνεργασία με αντιστάσεις, είναι πιο παχύρευστα και γεμίζει η αντίσταση μάκα πολύ γρήγορα. Εμένα τον Τ3 μου τον γονάτισαν, αλλά χαλάλι τους. Καιρός να επενδύσεις σε ένα VV και σε κάτι να ντριπάρεις! Εγώ θα παίξω Cisco 306 πάντως!

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 03, 2013, 15:36 »
Τα clearomizers, και ειδικά αυτά που έχουν την αντίσταση ψηλά όπως το (mini)vivi-nova, C4, C5, Thor, Epsilon κλπ κλπ έχουν το θεματάκι τους με κάποια υγρά. Ειδικά μερικά αρώματα τα κάνουν αγνώριστα...
Προφανώς είναι παρενέργεια της μεθόδου ατμοποίησης που ίσως λειτουργεί πιο ζεστά τον χώρο ατμοποίησης και κάποια ευαίσθητα αρώματα χάνονται ή αλλάζουν. Αυτό εξηγεί και το φαινόμενο οι πρώτες 2-3 τζούρες να είναι καλές και μετά μόλις ζεσταθεί ο χώρος ατμοποίησης ξεκινά η αλλίωση, και αν το συνεχίσεις θα πάρεις και μια γεύση ζελατίνας-πλαστικού από το δοχείο...
Το έχω και εγω επισημάνει σε παλαιώτερο θέμα σχετικό με το mini-vivi nova:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,12212.msg598186.html#msg598186
(δές το πρώτο μέρος του θέματος, η επέμβαση βελτιώνει αλλά δεν σώζει την κατάσταση)

Αν θέλεις να πέρνεις το 100% της γεύσης πρέπει να δοκιμάσεις άλλους ατμοποιητές όπως ο "φιλικός" Eternity ή ο Α7 ή κάποιος άλλος dripping όπως ο dripper (ανάλογα των χρημάτων που μπορείς να διαθέσεις). Το VV δεν το θεωρώ αγορά "πρώτης γραμμής", μπορείς να κάνεις θαυμάσια τη δουλειά σου με μπαταρίες Ego σε αυτή τη φάση.

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 03, 2013, 15:48 »
Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Πάντως πρόβλημα παρουσιάστηκε και με ego c (ecab) και το εντυπωσιακό είναι πως ήταν αμεσότατες οι "παρενέργειες" κ στους 2 τύπους κλιαρό..

• *
  • 52
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 06, 2013, 05:48 »
Όσα αναφέρει ο Zerom, τα έχω βιώσει αρκετά ειδικά σε ατμο τύπου CE4 , CE5 κλπ, που έχουν φυτίλι ψηλά κλπ. Εϊναι παχύρευστα αυτά τα υγρά και ψιλιάζομαι πως σε επίπεδο μικροσωματιδίων, μάλλον απορροφόνται ή μάλλον μεταφέρονται πιο έυκολα κάποια σωματίδια - συστατικά του υγρού σε σχέση με κάποια άλλα μέσω των ινών του φυτιλιού, μπαίνει μέσα και ο παράγοντας βαρύτητα και κάπου εκεί χαλάει το πράγμα σε συνδυασμό και με την υψηλή θερμοκρασία. Σε Τ3 δεν έχω εντοπίσει κάτι παρόμοιο με κανένα υγρό. Τώρα......
μετά απο αρκετές μέρες ωρίμανσης το Paris άλλαξε χαρακτήρα και έβαλε τα καλά του. Καθαρά καπνικό με πάρα πολύ ιδιαίτερη γεύση, που ομολογώ πως ναι μεν είναι καλή αλλά στο υπόβαθρο υπάρχει ακόμα εκείνη η γεύση της καμμένης τρίχας. Είναι στιγμές που μου καρφώνεται στο μυαλό η φράση "κατάφεραν να δημιουργήσουν υγρό με γεύση καμμένου" (όχι Πάνου..... του άλλου καμμένου). Είναι ένα υγρό που κατά την προσωπική μου άποψη έχει ανάγκη ωρίμανσης τουλάχιστον δύο βδομάδων ώστε να πάρεις συγκεκριμένο γευστικό αποτέλεσμα. Πήρα και το Cianmon, το οποίο οργιάζει. Όταν πεινάω ή μου λείπουν τα γλυκά (λόγω ειδικής διατροφής τους τελευταίους δύο μήνες), μου'ρχεται να το πιω. Έχει κάτι πολύ αληθινό. Δεν έχω δοκιμάσει της Atmos. Αυτό όμως το υγρό με αφήνει πολύ ευχαριστημένο και νομίζω πως αν πετύχω καλή γεύση πορτοκαλιού απο κάποια εταιρία.... ε, μια σταγόνα θα την πετάξω μέσα και νομίζω πως θα ταιριάζει πολύ. Σε γενικές γραμμές νομίζω πως και τα δύο υγρά Cinamon και Paris διεκδικούν μια θέση σε αυτά που λέμε "ιδιαίτερα" και καλά.

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 08, 2013, 15:13 »
Εχει πολυ καταλοιπο, γι αυτο ισως. Χτες, με ολοκαινουργια αντισταση στον αυτοσχεδιο ντριπερ μου, δοκιμαζω brasileiro, μερικες σταγονες. Μετα δοκιμαζω cigare de paris μερικες σταγονες. Μετα... καμμενο. Οχι καμμενο οπως οταν δεν εχεις τροφοδοσια καλη, αλλά καρβουνιλα οπως οταν εχει μαζεψει η αντισταση την Αρτα και τα Γιαννενα. Κυτταω την αντισταση, οντως ειχε μαζεψει την Αρτα, τα Γιαννενα, την Ηγουμενιτσα και μερικες γειτονικες κωμοπολεις. Πολυ καταλοιπο...
Παρ ολα αυτα επειδη μου αρεσε το brasileiro, παιρνω ενα μπουκαλακι 18mg, και βαζω ελαχιστο (το 1/εκτο) σε ενα μπουκαλακι των 10μλ, για να μου βγει 3mg νικοτινη, και ισα να νιωθω το αρωμα, και το υπολοιπο μηδενικη βαση. Μετα απο ενα τανκ ατμισμα, η αντισταση φωναζει, ελεος, πεταξε με. Πολυ καταλοιπο...
Πηρα και μια βαση ελ τορο, βγαζει κι αυτη το ιδιο καταλοιπο? Να μην την ανοιξω?

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 08, 2013, 21:04 »
Πολυκρατη εκτος του οτι θα συμφωνησω με τις αντιστασεις και τα καταλοιπα αν και μερικοι θα συμφωνησουν οτι καλυτερα μια "καλη" γευση αυτου που λεει και λιγοτερες μερες αντοχη παρα το αντιθετο αλλα δυστυχως και η βαση εμενα μου εβγαζε καταλοιπα πιο γρηγορα απο αλλες και ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι  :dontknow:
Τουλαχιστον 2 μερες νωριτερα απο οτι βαση εχω δοκιμασει μου κρατουσε η αντισταση... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος G.K.77

• **
  • 193
  • Με λένε Γιώργο και είμαι καλά.
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 08, 2013, 21:12 »
αν φτιάχνεις εσύ την αντίσταση έχει καλώς, αν την αγοράζεις έτοιμη υπάρχει σοβαρό θέμα κόστους.

• *
  • 52
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 11, 2013, 13:00 »
Μετά απο 4 ατμοποιητές χαμένους στη μάχη με Paris και Cinamon και κατόπιν έρευνας που διεξήχθη στο γραφείο μου, μιλάμε για καρβουνάκι πάχουςίσως και 2 χιλιοστών επί της αντίστασης και πλήρες θάψιμο - αχρήστευση αυτής. Καλά τα ελ τορο και ebaron αλλά θα το ξανασκεφτώ πολύ την επόμενη φορά. Για επισκευάσιμο μια χαρά είναι. Για τους λοιπούς ατμο..... προσωπικά δεν θα τα ξαναπροτιμήσω. (αλλά έχουν γεύση τα άτιμα που δεν τη βρίσκεις αλλού....)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360502 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1043 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114422 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450875 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110992 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375558 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328567 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6476 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100009 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F