Είμαι νέος ατμιστής (45ημερών) και εξαρχής σταμάτησα το κτ (20+χρόνια καπνομηχανή). Ομως μου φαίνεται ότι το άτμισμα είναι ακριβό σπόρ. Σ' αυτό το διάστημα έχω κατατσρέψει 2,5 atomizer, 2 μπαταρίες, 1 passthrough. Εχω δε αγοράσει evo με 3 μπαταρίες, 3 ατμιστές, eGo με 2 μπαταρίες και 3 atomizer κ.α. , αρκετά μπουκαλάκια που μερικά απο αυτά δεν θα τα χρησιμοπιήσω ποτε. Η καταστροφή των άνταλλακτικων όφείλεται ενα μέρος στην αγωνία μου να αντικαταστήσω το τσιγάρο, αλλα και ενα μέρος στην κατασκευή τους. Το φορουμ με βοήθησε να γλιτώσω από μερικά χρήματα και δοκιμές. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι κάνω λάθος για να μην χρειάζεται κάθε ενάμιση μήνα να κάνω παραγγελίες atomizer, μπαταρίες, υγρά, φίλτρα κ.λπ., αλλα να πάω σε πιο μακροπρόθεσμη βάση τεσσάρων πέντε μηνών. Να μπώ σε μια ρουτίνα, να μην ψαχνομαι κάθε μέρα είναι κουραστικο.
Επίσης, πως να καταλήξω σε ένα υγρό που κάνει για ένα βαρύ καπνιστή. Τη νικοτίνη δεν την ανεβάζω πάνω από 9mg.
ευχαριστώ πολύ ...
Υστερόγραφό: Το κανονικό τσιγάρο δεν το ξαναρχίζω, και συμβουλεύω όποιον δεν έχει δοκιμάσει το ητ, όχι να το δοκιμάσει, να το ξεκινησει άμεσα.
Καλως ηρθες φιλε στην παρεα του e-kapnisma. Απο την στιγμη που...αποφασισες να μπεις στον χορο, θελοντας και μη θα χορεψεις
Καταρχην οσο αφορα την μπαταρια, πιστευω οτι η ego ειναι οτι καλυτερο υπαρχει. Εχω τετοια μπαταρια που την εχω φορτισει περιπου 70 φορες και ακομα αντεχει. Η διαρκεια της ειναι τουλαχιστον ικανοποιητικη. Εκτος και αν πας σε μοντες. Δεν της κανω καποια ιδιαιτερη μεταχειριση. Προσεχω παντα να την φορτιζω οταν εχει αδειασει τελειως (για αυτο εχω 2), δεν την σφιγγω πολυ στον φορτιστη και σκουπιζω οσο υγρο μαζευεται στον πολο της. Για τους ατμο, ειναι μια πονεμενη ιστορια, η αληθεια ειναι οτι δεν κρατανε πολυ. Καποιο αναφερουν οτι τους παει ακομα και μηνα, προσωπικα δεν το δεχομαι αυτο. Αν ατμισω 20ml υγρου με τον ιδιο ατμο, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Υπολογιζε λοιπον 4-6 ατμο το μηνα περιπου. Με τα υγρα και εκει υπαρχουν δυσκολιες, αφου συνεχως βγαινουν καινουργιες γευσεις. Καλο ειναι να μην παιρνουμε ποσοτητες, ειδικα οταν προκειται για νεα γευση. Οσο λιγοτερα ml, τοσο το καλυτερο. Δοκιμαζουμε πρωτα κι αν μας αρεσει, τοτε παιρνουμε μεγαλυτερη ποσοτητα. Υγρο που να κανει για βαρυ κανπιστη και να μην ειναι πανω απο 9mg, αν υπαρχει πες το και σε μας
Εγω ειμαι αναμεσα στα 11-18mg, αλλα μερικες φορες χτυπαω και 24αρι για να καταλαβω κατι. Οσον αφορα τις αγορες σου, πιστευω οτι θα μπορουσες να τις κανεις καθε διμηνο ας πουμε. Να υπολογισεις δηλ. ποσους ατμο, μπαταριες, φιλτρα και υγρα θελεις για ενα διμηνο. Δεν λεω για παραπανω, γιατι υπαρχει το ρισκο π.χ. να σου βγουνε σκαρτοι οι ατμο, ή να βαρεθεις να ατμιζεις το ιδιο υγρο συνεχεια.