Tυχαινει να εχουν περασει και απο τα δικα μου χερια κλωνοι και ειναι και ο λογος που λεω οτι δεν υπαρχει καλος κλωνος.
Ειτε απο FT , ειτε απο VB , ειτε απο VF , ειτε Lambo , ειτε UET , ειτε απο οποιον αλλο αντιγραφεα/καταστημα και να παρεις τον κλωνο , σαν της Rainbowheaven δεν θα ειναι κανεις.......
Κι αυτος ομως δεν μπορει να πιασει πουθενα για πουθενα αυθεντικα προϊοντα που ειναι φταγμενα ετσι οπως πρεπει να ειναι και οχι στο περιπου.
Κανεις απο τους κλωνους δεν εχει σπειρωματα σωστα και μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα , θα εχουν χασει αυτο που λεμε αρμωνια.
Εδω κολλαει και κατι αλλο :
[size=0px]ΠΑΝΤΑ θα εχεις ρισκο για το τι θα λαβεις οταν δεν εισαι καπου παρων να ελενξεις την ποιοτητα του αγαθου που αγοραζεις.[/size][/color]
Αρα για να εισαι σιγουρος , δοκιμαζεις τα προϊοντα τα οποια μπορεις να αγορασεις εσυ ο ιδιος , βλεποντας τα τη στιγμη που τα αγοραζεις και τα κρατας και στα χερια σου δηλαδη.....
Αρα απο καποιο φυσικο καταστημα στην Ελλαδα........
Αν λοιπον συμφαιρει να δωσεις ενα 50ευρω για κλωνο και οχι 80 για ενα Nemesis δευτερο χερι.....παω πασο........
Μιλαω ετσι φιλοι μου οχι γιατι κατακρινω καποιον, αλλα γιατι εχω δει εδω και λιγο καιρο οτι πολλοι απο εμας , καπου κραζουμε για λαθος πραγματα τους κατασκευαστες.
Ναι ειναι πολυ πιο ακριβα τα αυθεντικα , αλλα εκατσε κανεις να φτιαξει ενα μοντακι , ωστε να δει το πραγματικο κοστος και να υπολογησει τις ζημιες , τις δοκιμες , τα χαμενα κομματια και στο τελος να εχει και κερδος ;;;
Το εκανα εγω και πραγματι ειναι πολλα τα λεφτα ωστε να βγει στην αγορα ενα σωστο μοντακι παιδες.
Εχω φτιαξει μοντακι , δεν ειναι φυσικα τελειο , αλλα εστω και αυτο που εχω φτιαξει για προσωπικη χρηση (το εχει φιλος σηδερας..
) , αξιζε τοσο που καλυτερα να αγοραζα ακομη ενα ετοιμο , παρα τα λεφτα που εδωσα για να κανω αυτο που εκανα.
Το να εχει μικρη αξια ενα μοντ , εχοντας ενα μικρο CNC στο σπιτι και φτιαχνοντας 1,2,3,4......15 κομματια για τον Κωστα , το Νικο , την Ευτερπη , τη Γιουλα και τον Αγησιλαο , δε σημαινει οτι τοση αξια θα εχει και στο μεγαλο CNC , με μεταλλα που ειναι απο τα καλυτερα αρα και πιο δυσκολης κοπης/χαραξης , με μελετη για το καθε κομματι, με υπολογισμους ακομα και για το ποσα μαχαιρια θα σπασουν ωστε να γινουν τα μοντακια απο το πρωτο εως το τελευταιο...........κλπ. κλπ. κλπ. , εεε , οπως και να το κανουμε , υπαρχει κοστος μεγαλο. Πολυ μεγαλυτερο απο το CNC του σπιτιου.....
Και 'γω εχω κλωνο και τον εχω για τη δουλεια που τον πηρα (το εκαψα
) , δεν μπορω να πω ομως οτι αυτος ή οποιος αλλος κλωνος που περασε απο τα χερια μου ηταν καλυτερος απο το αυθεντικο , τη στιγμη που οταν τα εχεις διπλα διπλα , μονο και μονο που το κοιτας , βλεπεις πιο ειναι ο κλωνος.
Δεν ειμαι κατα κανενος. Ολοι μας κανουμε τις επιλογες μας και εχουμε τα αποτελεσματα που ηδη ξεραμε οτι θα εχουμε. Το εχω ηδη ξαναπει οτι θα παρω αυτο που μου αρεσει ή αυτο που θελω , χωρις να σκεφτω κανενα , αλλα το σωστο βρε παιδια ειναι σωστο οπως και να το κανουμε
Οσο για εγγυησεις , μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες.........αλλα δε νομιζω.
Δεν ξερω και πολλα απο τετοια θεματα , αλλα το βλεπω λιγο δυσκολο , οσο και δαπανηρο.
Αν κανω λαθος , συγνωμη.