Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Ζ mod. Όλοι μέρα ακούω διάφορα για το μέγεθος κλπ δεν δίνω σημασία στο τι λένε οι άλλοι ούτε με αφορά εγώ πιστεύω ότι κάνω καλό στον εαυτό μου. Σήμερα όμως το γούσταρα πολύ. Συναντήθηκα με 2 συναδέλφους μου στο 424 ΣΝ εκεί που τα λέγαμε λένε δεν πάμε έξω για ένα τσιγάρο? Λέω και γω άντε πάμε

. Βγαίνουμε στην είσοδο βγάζω το Ζ με την Cobra επάνω και παίρνω μια τζούρα με κοιτάνε και οι δυο,γελάνε,αρχίζουν όπλο,πίπα,άργυλε κλπ κλπ. με τα πολλά πολλά έχω πάρει 5-6 τζούρες και αυτοί οι δυο στρίβουν τσιγάρο δεν προλαβαίνουν να τα ανάψουν, σκάει μύτη ο Α.Μ και αρχίζει να λέει τα ρητά περί απαγορεύσεις του καπνίσματος και ότι υπάρχει ένας χώρος πίσω από το Νοσ. που πρέπει να πάνε, εγώ συνεχίζω να ατμίζω μου λέει ο Α.Μ εσείς με η.τ μπορείτε να ατμίσετε δεν υπάρχει πρόβλημα με έσας. Πατάω κάτι γέλια

και λέω στους άλλους δύο το
όπλο,πίπα,άργυλες κλπ κλπ επιτρέπετε παντού, εσείς όμως και φόρο πληρώνετε και κακό κάνετε στον εαυτό σας και είστε κυνηγημένοι από παντού.
Παιδιά δεν χρειάζεται ντροπές εμείς στον κόσμο τον δικό μας και αυτοί στον δικό τους.