vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

562 επισκέπτες, 10 χρήστες
Tem, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos, lagoudakis, kon95, gfilip, grag, Ποντικός

Αισθανθήκατε ποτέ αμήχανα ή ντροπή για το η.τ. ?

Αποσυνδεδεμένος aldendro

• *
  • 71
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αισθανθήκατε ποτέ αμήχανα ή ντροπή για το η.τ. ?
« Απάντηση #150 στις: Ιουνίου 12, 2013, 21:30 »
Ποτέ αν και δεν έχω κλαρίνο, μια ego με έναν a7.
Ντροπή θα πρέπει να νιώθουν αυτοί που συνεχίζουν να καπνίζουν κ.τ. ενώ υπάρχει η εναλλακτική του η.τ.
Εχω ακούσει πολλά, ο κόσμος δεν θέλει να είσαι διαφορετικός. Απλώς δεν έδωσα ποτέ σημασία και απαντώ με ντουμάνια  8) , και σιωπηλά σκέφτομαι ...ρουφάτε, ρουφάτε εσεις τον καρκινούλη......

Αποσυνδεδεμένος Skoudris

• **
  • 100
  • Κeep calm and Vape on
« Απάντηση #151 στις: Ιουνίου 13, 2013, 21:13 »
Που να δειτε τι γινετε με μενα που ειμαι και μικρος (18) . Παω για καφε βγαζω το vv No1 και με κοιτανε σαν alien ποοο ρε φιλε ηλεκτρονικο .. να κανω μια τζουρα .. :P μην τα πολυλογω η μια τζουρα γινετε 10 . Γενικα εγω χαιρομαι να εξηγω τι ειναι τα ωφελη και πως λειτουργει ... Εκει που νιωθω υπεροχα ειναι μεσα στα κλαμπ που μου ζητανε αναπτηρα η τσιγαρα επειδη βλεπουν ενα ντουμανι απο πανω μου χαχα

Αποσυνδεδεμένος Στέλιος Κ.

• *
  • 26
  • http://edomilamemixanokinita.blogspot.gr
    • https://www.facebook.com/stelios.kandilas
« Απάντηση #152 στις: Ιουνίου 13, 2013, 21:56 »
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Ζ mod. Όλοι μέρα ακούω διάφορα για το μέγεθος κλπ δεν δίνω σημασία στο τι λένε οι άλλοι ούτε με αφορά εγώ πιστεύω ότι κάνω καλό στον εαυτό μου. Σήμερα όμως το γούσταρα πολύ. Συναντήθηκα με 2 συναδέλφους μου στο 424 ΣΝ εκεί που τα λέγαμε λένε δεν πάμε έξω για ένα τσιγάρο? Λέω και γω άντε πάμε :)) . Βγαίνουμε στην είσοδο βγάζω το Ζ με την Cobra επάνω και παίρνω μια τζούρα με κοιτάνε και οι δυο,γελάνε,αρχίζουν όπλο,πίπα,άργυλε κλπ κλπ. με τα πολλά πολλά έχω πάρει 5-6 τζούρες και αυτοί οι δυο στρίβουν τσιγάρο δεν προλαβαίνουν να τα ανάψουν, σκάει μύτη ο Α.Μ και αρχίζει να λέει τα ρητά περί απαγορεύσεις του καπνίσματος και ότι υπάρχει ένας χώρος πίσω από το Νοσ. που πρέπει να πάνε, εγώ συνεχίζω να ατμίζω μου λέει ο Α.Μ εσείς με η.τ μπορείτε να ατμίσετε δεν υπάρχει πρόβλημα με έσας. Πατάω κάτι γέλια :)) :)) :))  και λέω στους άλλους δύο το όπλο,πίπα,άργυλες κλπ κλπ επιτρέπετε παντού, εσείς όμως και φόρο πληρώνετε και κακό κάνετε στον εαυτό σας και είστε κυνηγημένοι από παντού.
Παιδιά δεν χρειάζεται ντροπές εμείς στον κόσμο τον δικό μας και αυτοί στον δικό τους.

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
« Απάντηση #153 στις: Ιουνίου 13, 2013, 23:49 »
Δεν ενοιωθα ουτε πρίν αλλά ουτε και τωρα καμια ντροπή για το ηλ. τσιγάρο.
Αντιθετα, όταν βρισκόμουν κάπου όπου δεν υπήρχαν καπνιστές και εγω ηθελα να αναψω ενα τσιγάρο, σκεφτόμουν το πώς θα με αντιμετωπίσουν οι άλλοι.Ενοιωθα πολύ πιό άνετα και με έβγαζε από τη δυσκολη θεση, όταν αναβε τσιγάρο πρώτος κάποιος άλλος.

Αν κάποιος θελει να ειναι διακριτικός μπορει για εξω να εχει ενα μοντ με μικρές μπαταριες και όταν βρισκεται καπου πιό ''μόνος'' να βγάλει ότι κλαρίνο θελει. :))

Η ντροπή μπορει να δουλεψει αποτρεπτικά με τον καιρό και να κάνει τον χρήστη να αναθεωρησει και να επιστρέψει στο κανονικό τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος prof

• **
  • 353
« Απάντηση #154 στις: Ιουνίου 13, 2013, 23:54 »
Η τελευταία παράγραφος είναι που με απασχολεί πολύ. Ενώ μόνος μου δεν ανάβω κτ όταν είμαι με άλλους καπνιστές ανάβω κτ. Πρέπει να το δουλέψω λίγο αυτό το σημείο γιατί το ήτ είναι κάτι και καλό (συγκριτικά με κτ) και ωραίο.

Sent from my 2 using (frequently) my brain.

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
« Απάντηση #155 στις: Ιουνίου 14, 2013, 00:05 »
Χμμ, ντροπη θα αισθανομουν εαν εκανα κατι προστυχο ή ανηθικο. Το ητ δε βρισκει εφαρμογη σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις οποτε η απαντηση ειναι αρνητικη. Οσο για την αμηχανια, κατοχος μινι προβαρι με οδυσσεα long mode φορεμενο, στην αρχη αισθανομουν καποια αμηχανια βλεποντας τους αλλους με τα μικροσκοπικα (συγκριτικα) τσιγαρακια τους ανα χειρας αλλα μερικα απο λιγο χρονο το ματι συνηθιζει στο μεγεθος και ετσι ακομα και οι διαστασεις του μινι προβατου με τον ατμο επανω του μου φανταζει κατι εντελως φυσιολογικο και δεν εχω προβλημα να το βγαζω βολτα οπουδηποτε ελαφρά τη καρδία.  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #156 στις: Ιουνίου 14, 2013, 00:22 »
εριξα πολυ γελιο πριν λιγες μερες.
συμμετεχω σε ενα νεοσυστατο συμβουλιο σε Ν.Π.Δ.Δ
8 απο τα 10 ατομα του συμβουλιου καπνιστες...
αλλά απαγορευεται το φουμαρισμα... καμερες κ μλκιες μεσα στην αιθουσα...
λιγο πριν ξεκινησει σκαω κ εγω, με τη γνωστη μου αφασια.... :tongue_smilie: με φρεντο στο πλαστικο κ προβαρι ανα χειρας..
με παρκαρω κ αρχιζω τα ντουμανια.....   πανικος κ ομιχλη, αλλά καθ"ολα νομιμος.... :thumpup:
ε, ενταξει.... ειμαι καλο παιδι αφου...εδωσα μια δυο τζουρες σε ενα χαρμανι. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• 717
« Απάντηση #157 στις: Ιουνίου 14, 2013, 00:27 »
Η τελευταία παράγραφος είναι που με απασχολεί πολύ. Ενώ μόνος μου δεν ανάβω κτ όταν είμαι με άλλους καπνιστές ανάβω κτ. Πρέπει να το δουλέψω λίγο αυτό το σημείο γιατί το ήτ είναι κάτι και καλό (συγκριτικά με κτ) και ωραίο.

Sent from my (Image removed from quote.) 2 using (frequently) my brain.
Ειναι απολύτως λογικό να θες να αναψεις τσιγάρο όταν βρισκεσαι μαζι με άλλους καπνιστές.
Για αυτον αλλά και για άλλους λόγους απαγορευτηκε και η διαφημιση του τσιγάρου.
Εγω που το ειχα κόψει ζητουσα τρακα τσιγάρο όταν εβλεπα τους άλλους να καπνιζουν μπροστά μου.Ενω αντιθετα όταν ημουν σπίτι ή με παρεες που δεν κάπνιζαν, ούτε κάν το σκεπτόμουνα.

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
« Απάντηση #158 στις: Ιουνίου 14, 2013, 00:42 »
Πρέπει να το δουλέψω λίγο αυτό το σημείο γιατί το ήτ είναι κάτι και καλό (συγκριτικά με κτ) και ωραίο.

Sent from my (Image removed from quote.) 2 using (frequently) my brain.

Να το δουλεψεις ΠΟΛΥ φιλε μου. Βλεπω οτι εισαι νεος ατμιστης που ακομα παραπαιεις μεταξυ του αποδεδειγμενου καρκινου που προκαλει το κτ και ενος εναλλακτικου τροπου καπνισματος (ητ) που ακομα τουλαχιστον δεν εχουν να του προσαψουν κατι επικινδυνα μεμπτον. Οταν, δε, βρισκεσαι με καπνιστες προσπαθησε να κατανικησεις την επιθυμια σου για τσιγαρο και απλα.... ατμισε  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #159 στις: Ιουνίου 14, 2013, 00:52 »

Αυτή η "κοινωνική αναγνώριση" μας μάρανε...
Δεν είμαι σωστός επειδή κάνω αυτό που κάνουν οι περισσότεροι...
Είμαι σωστός επειδή με αυτό που κάνω ικανοποιείται η συνείδησή μου.

Αν καπνίζω και πάθω ανεπανόρθωτη ζημιά, ο θάνατός μου δεν απαλύνεται, δεν διαιρείται δια ν επειδή την έπαθαν κι άλλοι...
Κάποια πράγματα είναι προσωπική επιλογή και προσωπική ευθύνη.

Δεν παρασύρομαι από τους δίπλα, οι οποίοι παρασύρθηκαν επειδή "έτσι κάνουν και οι άλλοι..."   :yes:

• 717
« Απάντηση #160 στις: Ιουνίου 14, 2013, 00:58 »
Η αλήθεια ειναι πώς και ο κόσμος όταν βλέπει καποιον με η.τ τον κοιτάει επίμονα λές και ειναι αριανός οπότε ειναι φυσιολογικό κάποιος να νοιωθει αμήχανα ειδικά στην αρχη.
Το θεμα ειναι να τους γράφεις και να κάνεις αυτο που εσυ θεωρεις καλύτερο για τον εαυτό σου. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #161 στις: Ιουνίου 14, 2013, 01:01 »
η αλήθεια είναι οτι με κοιτάνε κάπως περίεργα
με περιέργια θα έλεγα

αλλά όταν με βλέπουν άνετο να συνεχίζω να ατμίζω και
να τους κοιτάω με ακόμα πιο άνετο βλέμμα
κοιτάνε αλλού

Αποσυνδεδεμένος MAdKetch

• **
  • 126
  • Foggatti Hybrid LE - Poldiac Hybrid V2
« Απάντηση #162 στις: Ιουνίου 25, 2013, 01:23 »
Η αλήθεια είναι με το Ζ mod στο χέρι έχω ακούσει διάφορα, απο κλαρίνο μέχρι δονητή  :laugh1:
Τα προσπερνάω όλα με ένα χαμόγελο

Αποσυνδεδεμένος Iωάννης

• **
  • 165
« Απάντηση #163 στις: Ιουνίου 25, 2013, 01:41 »
Αν εισαι με κάτι διακριτικό στο χέρι ακόμα και στα χωριά δεν δίνει κανένας σημασία.
Αν εισαι με καμιά γκουμούτσα στο χέρι τότε κοιτάζουν αυτό που κρατάς στο χέρι και
θα σκάσουν αν δεν μάθουν τι ειναι.Βλέπετε ητ εχουν ολοι λίγο ή πολύ δεί.Η γκουμούτσα
τους προβληματίζει και οχι ο ατμιστής.

Αποσυνδεδεμένος giannis kriti

• **
  • 115
  • τζημινιερα
« Απάντηση #164 στις: Ιουνίου 25, 2013, 01:49 »
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:  και που να δεις εγω τη ακουο με το korolla σε εκδοση 18650 και τον cobra πανο τωρα τελευτεα :)) :)) :))  δηνη ρεστα οπου καθησο με κηταζουν σαν ναμε απο αλο πλανητη ;D ;D ;D ;D  αλα δεν με απασχολη αυτη χανουν :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359921 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374818 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15294 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F