Τωρα που ειπατε για ρεμπεταδικα , την ειχα πατησει σε ενα γαμο οπου υποτιθεται πως δεν καπνιζουν σε τετοια μαγαζια. Ευτυχως οσοι καπνιζαν εβγαιναν εξω και αν θυμαμαι κανενας δυο μονον μεσα στο μαγαζι στους 2000 καλεσμενους. Anyway, περνουσαν απο διπλα μου δυο σερβιτοροι και ο ενας ελεγε στον αλλον: Παμε εξω να κανουμε κανενα τσιγαρο γιατι χαρμανιασα........και εκεινη ακριβως την στιγμη εμφανιζοταν στο νν 3.8 Volt , σαν τον ΚΙΤ ενα μαυρο τετραγωνο πραγμα με μπλε γραμματα μπροστα τους και γω να τζουραρω ανετα καπως ετσι ->

....οι δυο τυποι στυλες αλατος κοιτουσαν προφανως λεγοντας : μας την επεσε το σταρ τρεκ?
Περα απο την πλακα, τωρα που κανει κρυο οσοι καπνιζουν.....δαγκωνουν και το φιλτρο του τσιγαρου απ το κρυο στο μπαλκονι.....απο οτι διαβαζω στο νημα εχουμε ολοι ζησει πολλες τρελλες καταστασεις αλλα οπως ειπε και πριν καποιος που του ζητησαν αναπτηρα.....ωραιο κολπο !
Και η φαση η μεγαλη ειναι οταν εχει χαθει καπου το ΗΤ αναμεσα σε φαγητα, σαλατες και τα συναφη στο τραπεζι και σε ρωτησει καποιος που δεν τον ξερεις.....τι ψαχνεις? τοτε τι απαντας? αν ειναι αντρας οκ, του λες, την πιπα μου....αν ειναι κοπελα ομως? εκει εχω κολλησει μια δυο φορες......