vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

631 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, dvelev

Αισθανθήκατε ποτέ αμήχανα ή ντροπή για το η.τ. ?

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Αισθανθήκατε ποτέ αμήχανα ή ντροπή για το η.τ. ?
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 12:05 »
Αμηχανία και ντροπή αισθάνομαι μόνο όταν ατμίζοντας, σκέφτομαι πως ανέχονταν την βρώμα του τσιγάρου με την οποία μύριζαν τα ρούχα και τα μαλλιά μου οι γύρω μου!!

Είμαι τώρα στον 9ο μήνα χωρίς τσιγάρο, και ίσως να είμαι από τις λίγες γυναίκες ατμίστριες στην Κύπρο.
Κυκλοφορώ χωρίς ντροπή με mini provari, vmax, και άντε και καμιά ego twist για πιο διακριτικό άτμισμα. :yes:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 12:05 »
Ποτε μα ποτε δεν ενοιωσα τπτ ακομα και οταν πριν τεσσερα χρονια που ξεκινησα στην πολη μου ειμασταν δυο ατομα χρηστες του ΗΤ, και οσο ναναι τα πραγματα ηταν ακομα πιο αγνωστα στους περισσοτερους για την εποχη εκεινη.
Βλεματα και ειρωνικα σχολια δεν εγιναν ποτε γιατι ισως να επαιξε ρολο λιγο το ματι που γυαλιζε και η προδιαθεση να "χυμηξω" στον οποιονδηποτε εξυπνακια που θα το επιχειρούσε. :))
Και να πω οτι στις δημοσιες εμφανισεις περισσοτερο ημουν με το mod chuck 12 cm μηκος αντι το black line που ηθελες καμια δεκαρια μπαταριες μαζι σου για μια βραδινή εξοδο  :yes:

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 12:41 »
Οταν βλεπουν το ντουμανι του ιαττυ πανω στο προβατο, τους κοβεται ολους η ορεξη για σχολια, ειρωνικα, αρνητικα ή και θετικα. Απλά παθαινουν πλακα και αναγκαστικα δηλωνουν σιωπηλα σεβασμο  :yes: :)) :))

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• 871
  • Γιώργος.
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 12:50 »
για πρωτη φορα αισθανθηκα λιγο αμηχανα,περσυ που ξεκινησα το ατμιζμα,και δεν ειχα και εγω ενα ροπαλο.τωρα εχω πολλα. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος aristarxos

• **
  • 141
  • H Τέχνη υπερτερεί της Ανδρείας
    • τα παντα για το στοιχημα
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 13:32 »
θα αισθανθω ασχημα (σιγα να μην.. αλλα οκ  ;D ) οταν θα βγει passthrough μπαλαντεζα 5μετρη  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 13:44 »
στην αρχη μονο αισθανομουν καπως παραξενα και κουμπωμενη αλλα μετα απο λιγο καιρο ολα μια χαρα :thumpup: ατμιζα με μπαταριες 650αρες και twist που ενταξει ειναι μικρες αλλα τωρα που θα παρω το vamo δεν ξερω ισως με ξαναπιασουν οι ντροπες μου....πρωτη φορα με μοντακι....για να δουμε :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος zoo

• **
  • 124
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 14:23 »
Με τις απλές eGo στην αρχή δεν είχα θέμα, κανένα.
Θεωρώ ότι άσχημα πρέπει να νιώθουν οι καπνιστές που επιβαρύνουν και τους γύρω (τουλάχιστον εγώ ένιωθα άσχημα για τους γύρω όσο κάπνιζα), κι όχι οι ατμιστές.

Τώρα που πήρα κι εγώ το πρώτο κλαρίνο μου (Vamo) δεν έχω κάνει πρόβα ακόμη... το έχω μόλις από την Παρασκευή και ταυτόχρονα με αυτό απέκτησα και έναν βαρβάτο πυρετό οπότε δεν ξεμύτισα...
Πάντως, δεν θεωρώ ότι θα έχω θέμα. Οι γύρω μου ίσως να νιώθουν πιο αμήχανα από εμένα!  :))

Αποσυνδεδεμένος spyrounis

• *
  • 58
  • ή πες κάτι καλήτερο απ΄την σιώπη ή σιώπα !
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 14:43 »
καλω τους οποιους moders αν γινεται να βαλουν κανενα μικρο μοτερακι μεσα στα κλαρινα (σαν αυτο που εχουν τα κινητα) για δονηση !!....οποτε οταν θα μας λενε "τι ειναι αυτο" ? να μπορουμε να το κανουμε επιδειξη εκτος του ατμισματος και σαν σεξουαλικο βοηθημα !!!
2 σε 1
και που ξερεις σαν εχτρα ,, καποιος μπορει να το χρειαστει και ετσι  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος takisathens

• *
  • 56
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 18:02 »
eGo  παιδια το εχω  μικρο.. 8)  και το παρελαβα απο ενα φιλο μεσα σε σουπερ μαρκετ  οπου και αρχισα να ατμιζω .... τα 3 πρωτα λεπτα ηταν δυσκολα ..

Αποσυνδεδεμένος GreekNick

• **
  • 204
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 18:20 »
Ντροπη μεχρι τωρα που χρησιμοποιω το Hybrid δεν εχω νιωσει αλλα και Lava να ειχα δεν νομιζω πως θα ενιωθα.
Ντροπη θα ενιωθα αν μετα απο 9 μηνες ηλεκτρονικου τσιγαρου ξανακηλουσα στη βρωμα και τα χιλια μυρια κακα του κανονικου τσγιγαρου συν του οτι τα να ατμιζεις μεσα στο σπιτι την ωρα που οι αλλοι βγαινουν στις βεραντες στους -5 για να καπνισουν ειναι ανεκτιμητο 

« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 08:09 »
πουθενα και ποτε ντροπη μονο ικανοποιηση που δεν καπνιζω πλεον!!!

Αποσυνδεδεμένος galaxias22

• **
  • 100
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 09, 2013, 11:57 »
μπααααα......κιοσοι κοιταν περιεργα με ενοχλουσε λιγο στην αρχη-αρχη , τωρα ποια ουτε με νοιαζει ποιος και αν κοιταει.....εγω κανω δουλεια μου....και δεν ενοχλω και κανεναν τωρα πια....

και προπαντων δεν κανω το ρημαδι το τσιγαρο

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 08, 2013, 08:53 »
Αμηχανα στο η.τ. εχω νιωσει μονο λογω του υγρου..
Υπηρξε υγρο που μου "την επεσαν" ολες οι κοπελες του γραφειου (ακομη και αυτες κοντα σε παραθυρο) οτι βρωμαει :( και μου ζητησαν να αλλαξω γευση και να μην την ξαναβαλω..."απαιτησαν" σχεδον, να ξαναβαλω το κανελομπισκοτο που μυριζε ωραια...
Μεγαλη αμηχανια...γιατι ημουν τρελαμενος με την νεα γευση και ηθελα να κανω μονον αυτη...αλλα απο την αλλη δεν μπορουσα να τους πω πολλα. Το περιεργο ειναι πως ουτε οταν τους καπνιζα με το τσιγαρο δεν μου ειχαν πει κατι για την μυρωδια..τι να πω...?  :dontknow: ισως καλομαθαινεις τον αλλον και εχει πιο ιδιαιτερες απαιτησεις μετα.
Τελικα την κρατησα 2-3 μερες την γευση σε πεισμα τους (οτι ειχα μονον αυτη και καλα) μεχρι να αδειασω το μπουκαλακι...και ξαναβαλα κανελομπισκοτο...  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 08, 2013, 09:35 »
Καλημερες.. :bye: :bye:
Σα λαος το ''κραξιμο'' το'χουμε στο αιμα μας οποτε λιγο πολυ (τουλαχιστον)μεσα σε μια παρεα οπου θα ειναι καποιος ο μοναδικος ατμιστης (αντε να ειναι και κανας ακομα..)ακουει διαφορα αστεια και κρακτικες σχετικα με το η.τ...Αμα τα βαζαμαι σε ενα βιβλιο οσα ακουγαμε θα ειχε πολυ πλακα :hmmm: :hmmm:
Εβαλα ενα Joyetech eGo-T MOD (1η μου αναβαθμιση  ;D ) και τα ''ακουσα'' τα ασεμνα σχολια μου :)) :)) .
Τεσπα αμηχανια -ντροπη και αλλα τετοια ΟΧΙ δεν αισθανθηκα...
Ασε που επαψα πια να μυριζω σα αηδιαστικο τασακι και να ακουγομαι σα χλεμπονιαρης..

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 08, 2013, 09:35 »
Εγω προσωπικα ποτε :nope:Ισα-ισα το καμαρωνω κιολας :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110754 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374969 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328274 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99944 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F