vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

432 επισκέπτες, 5 χρήστες
ZoeM, maprix, tapantari, Buliwyf, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αισθανθήκατε ποτέ αμήχανα ή ντροπή για το η.τ. ?

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Αισθανθήκατε ποτέ αμήχανα ή ντροπή για το η.τ. ?
« Απάντηση #75 στις: Δεκ 31, 2012, 12:05 »
Αμηχανία και ντροπή αισθάνομαι μόνο όταν ατμίζοντας, σκέφτομαι πως ανέχονταν την βρώμα του τσιγάρου με την οποία μύριζαν τα ρούχα και τα μαλλιά μου οι γύρω μου!!

Είμαι τώρα στον 9ο μήνα χωρίς τσιγάρο, και ίσως να είμαι από τις λίγες γυναίκες ατμίστριες στην Κύπρο.
Κυκλοφορώ χωρίς ντροπή με mini provari, vmax, και άντε και καμιά ego twist για πιο διακριτικό άτμισμα. :yes:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #76 στις: Δεκ 31, 2012, 12:05 »
Ποτε μα ποτε δεν ενοιωσα τπτ ακομα και οταν πριν τεσσερα χρονια που ξεκινησα στην πολη μου ειμασταν δυο ατομα χρηστες του ΗΤ, και οσο ναναι τα πραγματα ηταν ακομα πιο αγνωστα στους περισσοτερους για την εποχη εκεινη.
Βλεματα και ειρωνικα σχολια δεν εγιναν ποτε γιατι ισως να επαιξε ρολο λιγο το ματι που γυαλιζε και η προδιαθεση να "χυμηξω" στον οποιονδηποτε εξυπνακια που θα το επιχειρούσε. :))
Και να πω οτι στις δημοσιες εμφανισεις περισσοτερο ημουν με το mod chuck 12 cm μηκος αντι το black line που ηθελες καμια δεκαρια μπαταριες μαζι σου για μια βραδινή εξοδο  :yes:

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• Νεάντερταλ
  • 961
« Απάντηση #77 στις: Δεκ 31, 2012, 12:41 »
Οταν βλεπουν το ντουμανι του ιαττυ πανω στο προβατο, τους κοβεται ολους η ορεξη για σχολια, ειρωνικα, αρνητικα ή και θετικα. Απλά παθαινουν πλακα και αναγκαστικα δηλωνουν σιωπηλα σεβασμο  :yes: :)) :))

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• Επισκευάσιμος.
  • 874
  • Γιώργος.
« Απάντηση #78 στις: Δεκ 31, 2012, 12:50 »
για πρωτη φορα αισθανθηκα λιγο αμηχανα,περσυ που ξεκινησα το ατμιζμα,και δεν ειχα και εγω ενα ροπαλο.τωρα εχω πολλα. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος aristarxos

• **
  • 141
  • H Τέχνη υπερτερεί της Ανδρείας
    • τα παντα για το στοιχημα
« Απάντηση #79 στις: Δεκ 31, 2012, 13:32 »
θα αισθανθω ασχημα (σιγα να μην.. αλλα οκ  ;D ) οταν θα βγει passthrough μπαλαντεζα 5μετρη  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 🇬🇷➹💢🚭⚠️🚭💢➷🇬🇷
  • 794
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #80 στις: Δεκ 31, 2012, 13:44 »
στην αρχη μονο αισθανομουν καπως παραξενα και κουμπωμενη αλλα μετα απο λιγο καιρο ολα μια χαρα :thumpup: ατμιζα με μπαταριες 650αρες και twist που ενταξει ειναι μικρες αλλα τωρα που θα παρω το vamo δεν ξερω ισως με ξαναπιασουν οι ντροπες μου....πρωτη φορα με μοντακι....για να δουμε :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος zoo

• (σπάνιο ζώο)
  • **
  • 126
« Απάντηση #81 στις: Δεκ 31, 2012, 14:23 »
Με τις απλές eGo στην αρχή δεν είχα θέμα, κανένα.
Θεωρώ ότι άσχημα πρέπει να νιώθουν οι καπνιστές που επιβαρύνουν και τους γύρω (τουλάχιστον εγώ ένιωθα άσχημα για τους γύρω όσο κάπνιζα), κι όχι οι ατμιστές.

Τώρα που πήρα κι εγώ το πρώτο κλαρίνο μου (Vamo) δεν έχω κάνει πρόβα ακόμη... το έχω μόλις από την Παρασκευή και ταυτόχρονα με αυτό απέκτησα και έναν βαρβάτο πυρετό οπότε δεν ξεμύτισα...
Πάντως, δεν θεωρώ ότι θα έχω θέμα. Οι γύρω μου ίσως να νιώθουν πιο αμήχανα από εμένα!  :))

Αποσυνδεδεμένος spyrounis

• *
  • 58
  • ή πες κάτι καλήτερο απ΄την σιώπη ή σιώπα !
« Απάντηση #82 στις: Δεκ 31, 2012, 14:43 »
καλω τους οποιους moders αν γινεται να βαλουν κανενα μικρο μοτερακι μεσα στα κλαρινα (σαν αυτο που εχουν τα κινητα) για δονηση !!....οποτε οταν θα μας λενε "τι ειναι αυτο" ? να μπορουμε να το κανουμε επιδειξη εκτος του ατμισματος και σαν σεξουαλικο βοηθημα !!!
2 σε 1
και που ξερεις σαν εχτρα ,, καποιος μπορει να το χρειαστει και ετσι  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος takisathens

• *
  • 56
« Απάντηση #83 στις: Δεκ 31, 2012, 18:02 »
eGo  παιδια το εχω  μικρο.. 8)  και το παρελαβα απο ενα φιλο μεσα σε σουπερ μαρκετ  οπου και αρχισα να ατμιζω .... τα 3 πρωτα λεπτα ηταν δυσκολα ..

Αποσυνδεδεμένος GreekNick

• **
  • 204
« Απάντηση #84 στις: Δεκ 31, 2012, 18:20 »
Ντροπη μεχρι τωρα που χρησιμοποιω το Hybrid δεν εχω νιωσει αλλα και Lava να ειχα δεν νομιζω πως θα ενιωθα.
Ντροπη θα ενιωθα αν μετα απο 9 μηνες ηλεκτρονικου τσιγαρου ξανακηλουσα στη βρωμα και τα χιλια μυρια κακα του κανονικου τσγιγαρου συν του οτι τα να ατμιζεις μεσα στο σπιτι την ωρα που οι αλλοι βγαινουν στις βεραντες στους -5 για να καπνισουν ειναι ανεκτιμητο 

« Απάντηση #85 στις: Ιαν 02, 2013, 08:09 »
πουθενα και ποτε ντροπη μονο ικανοποιηση που δεν καπνιζω πλεον!!!

Αποσυνδεδεμένος galaxias22

• **
  • 100
« Απάντηση #86 στις: Ιαν 09, 2013, 11:57 »
μπααααα......κιοσοι κοιταν περιεργα με ενοχλουσε λιγο στην αρχη-αρχη , τωρα ποια ουτε με νοιαζει ποιος και αν κοιταει.....εγω κανω δουλεια μου....και δεν ενοχλω και κανεναν τωρα πια....

και προπαντων δεν κανω το ρημαδι το τσιγαρο

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
« Απάντηση #87 στις: Φεβ 08, 2013, 08:53 »
Αμηχανα στο η.τ. εχω νιωσει μονο λογω του υγρου..
Υπηρξε υγρο που μου "την επεσαν" ολες οι κοπελες του γραφειου (ακομη και αυτες κοντα σε παραθυρο) οτι βρωμαει :( και μου ζητησαν να αλλαξω γευση και να μην την ξαναβαλω..."απαιτησαν" σχεδον, να ξαναβαλω το κανελομπισκοτο που μυριζε ωραια...
Μεγαλη αμηχανια...γιατι ημουν τρελαμενος με την νεα γευση και ηθελα να κανω μονον αυτη...αλλα απο την αλλη δεν μπορουσα να τους πω πολλα. Το περιεργο ειναι πως ουτε οταν τους καπνιζα με το τσιγαρο δεν μου ειχαν πει κατι για την μυρωδια..τι να πω...?  :dontknow: ισως καλομαθαινεις τον αλλον και εχει πιο ιδιαιτερες απαιτησεις μετα.
Τελικα την κρατησα 2-3 μερες την γευση σε πεισμα τους (οτι ειχα μονον αυτη και καλα) μεχρι να αδειασω το μπουκαλακι...και ξαναβαλα κανελομπισκοτο...  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #88 στις: Φεβ 08, 2013, 09:35 »
Καλημερες.. :bye: :bye:
Σα λαος το ''κραξιμο'' το'χουμε στο αιμα μας οποτε λιγο πολυ (τουλαχιστον)μεσα σε μια παρεα οπου θα ειναι καποιος ο μοναδικος ατμιστης (αντε να ειναι και κανας ακομα..)ακουει διαφορα αστεια και κρακτικες σχετικα με το η.τ...Αμα τα βαζαμαι σε ενα βιβλιο οσα ακουγαμε θα ειχε πολυ πλακα :hmmm: :hmmm:
Εβαλα ενα Joyetech eGo-T MOD (1η μου αναβαθμιση  ;D ) και τα ''ακουσα'' τα ασεμνα σχολια μου :)) :)) .
Τεσπα αμηχανια -ντροπη και αλλα τετοια ΟΧΙ δεν αισθανθηκα...
Ασε που επαψα πια να μυριζω σα αηδιαστικο τασακι και να ακουγομαι σα χλεμπονιαρης..

Αποσυνδεδεμένος navy

• 531
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #89 στις: Φεβ 08, 2013, 09:35 »
Εγω προσωπικα ποτε :nope:Ισα-ισα το καμαρωνω κιολας :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 106 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20146 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1000 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877578 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361707 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465917 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907434 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519075 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1555 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375076 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701327 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19918 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos