vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Πόση νικοτίνη παίρνουμε ?

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
Απ: Πόση νικοτίνη παίρνουμε ?
« Απάντηση #165 στις: Μαρτίου 17, 2011, 12:12 »
Μακαρι να ειναι ετσι, πολυ φοβαμαι ομως πως δεν ειναι. (μηδενικα αποτελεσματα? !!!)
Το τελευταιο post του XristosK: Το αποτέλεσμα της έρευνας αντικρούεται από την εμπειρία μας.Ως εκ τούτου, απορριπτέα!

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Φύλο: Άντρας
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #166 στις: Μαρτίου 17, 2011, 12:21 »
Πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι η μοναδική έρευνα που γνωρίζω και αδυνατώ να πιστέψω ότι η εμπειρία μας μπορεί να αντικρούσει τα εργαστηριακά αποτελέσματα που έβγαλε μια ιατρική ομάδα ύστερα από αιματολογικές εξετάσεις.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #167 στις: Μαρτίου 17, 2011, 12:33 »
Τότε φαντάζομαι ότι το να ατμίσεις υγρό 0 mg νικοτίνης θα έπρεπε να έχει έχει τό ίδιο αποτέλεσμα με το να ατμίζεις υγρό με 36mg νικοτίνης (πλην του κτυπήματος βέβαια)...

Οσοι γενναίοι, δοκιμάστε το!

Αποσυνδεδεμένος nikosThess

• *
  • 14
« Απάντηση #168 στις: Μαρτίου 21, 2011, 10:41 »
Εγω παντως με τα φιλτρακια της ENJOY 1,8mg μπουκωνω ασχημα αν και εχουν παρα πολυ καλη γευση.Με τα 1,2mg δεν χορταινω...κατι ενδιαμεσο ρε παιδια???????

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• **
  • 115
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2022, 05:10 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
« Απάντηση #170 στις: Απριλίου 21, 2011, 08:50 »
Θα ηθελα το ιδιο "πειραμα" να γινει με 50ml pg η' vg 12mg η' 18mg νικοτινης σε ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο. Ειμαι πολυ περιεργος να δω το αποτελεσμα... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #171 στις: Απριλίου 21, 2011, 09:13 »
Θα ηθελα το ιδιο "πειραμα" να γινει με 50ml pg η' vg 12mg η' 18mg νικοτινης σε ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο. Ειμαι πολυ περιεργος να δω το αποτελεσμα... :hmmm:

Kαι τι σε εμποδίζει να βάλεις 50 ml σε ένα μπρίκι και να τα βράσεις??

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #172 στις: Απριλίου 21, 2011, 13:16 »
Διαβάζοντας και σε άλλο topic οτι μετά από έρευνα δεν βρέθηκαν ίχνη νικοτίνης στο αίμα εθελοντών για έρευνα πάνω στο η.τ, πήγα στη μικροβιολόγο μου ζητώντας της να κάνουμε μια γενική αίματος, και μαζί να κοιτάξουμε τη νικοτίνη. Μου είπε οτι πρώτη φορά ακούει τέτοια ανάλυση. Το ίδιο μου ειπε και ο παθολόγος μου που πήγα μπας και μου γράψει μια τέτοια εξέταση.
Μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά, εγώ ξέρω οτι ανιχνεύονται ουσίες στο αίμα (αλκοόλ, ναρκωτικά κτλ). Δεν ανιχνεύεται η νικοτίνη? Για ρωτήστε ρε παιδιά κι εσείς τους γιατρούς σας γιατί η αλήθεια είναι οτι οι δικιοί μου είναι 60βάλε παλιάς σχολής. Μόνο αν υπάρχουν τέτοιες αναλύσεις και τις κάνουμε, θα μας φύγει η απορία αν έχουμε καθαρίσει ή όχι  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• **
  • 364
« Απάντηση #173 στις: Απριλίου 21, 2011, 13:42 »
Διαβάζοντας και σε άλλο topic οτι μετά από έρευνα δεν βρέθηκαν ίχνη νικοτίνης στο αίμα εθελοντών για έρευνα πάνω στο η.τ, πήγα στη μικροβιολόγο μου ζητώντας της να κάνουμε μια γενική αίματος, και μαζί να κοιτάξουμε τη νικοτίνη. Μου είπε οτι πρώτη φορά ακούει τέτοια ανάλυση. Το ίδιο μου ειπε και ο παθολόγος μου που πήγα μπας και μου γράψει μια τέτοια εξέταση.
Μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά, εγώ ξέρω οτι ανιχνεύονται ουσίες στο αίμα (αλκοόλ, ναρκωτικά κτλ). Δεν ανιχνεύεται η νικοτίνη? Για ρωτήστε ρε παιδιά κι εσείς τους γιατρούς σας γιατί η αλήθεια είναι οτι οι δικιοί μου είναι 60βάλε παλιάς σχολής. Μόνο αν υπάρχουν τέτοιες αναλύσεις και τις κάνουμε, θα μας φύγει η απορία αν έχουμε καθαρίσει ή όχι  :hmmm:
Aυτο,το οτι δηλαδη δεν ανιχνευετε νικοτινη στο αιμα καπνιστων
ειναι το μεγαλυτερο παραμυθι που εχω ακουσει
και δεν στεκετε επιστημονικα με τιποτα.....

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #174 στις: Απριλίου 21, 2011, 13:45 »
Kαπετάνιο (χρόνια πολλά και περαστικά), αν δεν δω αποτελέσματα ανάλυσης σε μένα με τα ίδια μου τα μάτια δε πιστεύω τίποτε.

Αποσυνδεδεμένος aiwnios_foithths

• 578
  • Keep Vaping
« Απάντηση #175 στις: Απριλίου 21, 2011, 13:50 »
Η νικοτινη αποβαλλεται πολυ γρηγορα απο τον οργανισμο οποτε ειναι λιγο δυσκολο.........αλλα λογικα αμα κανεις μια τσιγαρουμπα κ μπεις να σου παρουν αιμα λογικα θα φανει.

• **
  • 364
« Απάντηση #176 στις: Απριλίου 21, 2011, 13:51 »
Kαπετάνιο (χρόνια πολλά και περαστικά), αν δεν δω αποτελέσματα ανάλυσης σε μένα με τα ίδια μου τα μάτια δε πιστεύω τίποτε.
H αναλυση αιματος μπορει να σου δειξει οτιδηποτε εκτος απο νικοτινη
πρεπει να γινει εξειδικευμενη αναλυση μονο γι,αυτον τον λογο
χρονια σου πολλα

• **
  • 364
« Απάντηση #177 στις: Απριλίου 21, 2011, 13:53 »
Aυτο,το οτι δηλαδη δεν ανιχνευετε νικοτινη στο αιμα καπνιστων
ειναι το μεγαλυτερο παραμυθι που εχω ακουσει
και δεν στεκετε επιστημονικα με τιποτα.....
ατμιστων ηθελα να πω ,και οχι καπνιστων

Αποσυνδεδεμένος aiwnios_foithths

• 578
  • Keep Vaping
« Απάντηση #178 στις: Απριλίου 21, 2011, 13:55 »
Τοξικολογικες εξετασεις θελει.....λιγο δυσκολο να τις γραψουν.

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #179 στις: Απριλίου 21, 2011, 13:57 »
H αναλυση αιματος μπορει να σου δειξει οτιδηποτε εκτος απο νικοτινη
πρεπει να γινει εξειδικευμενη αναλυση μονο γι,αυτον τον λογο
χρονια σου πολλα
μα δίπλα στη γενική που θέλω να κάνω έτσι για ξεκάρφωμα, εξειδικευμένη θέλω να κάνω για τι νικοτίνη, με όποιο κόστος. Να μάθω θέλω

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 948 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359673 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449917 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110584 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374622 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327921 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6383 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15244 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29287 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99823 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F