Το θέμα προέρχεται από http://vaping.gr/index.php/topic,14850.msg548444.html#msg548444 Επανερχομαι μετα απο καποιες δοκιμες (σημερινες ολες). Δεν εχω πολυ χρονο ατμισματος στο καθε υγρο αλλα μια πρωτη γευση για μενα, την πηρα.
Το πακετακι:

Γευσιγνωστης δεν ειμαι, και να ξεχωριζω τις γευσεις δεν ειναι στα ατου μου.. αλλα μια προσωπικη εκτιμιση/αποψη για καθε υγρο θα την πω...αφου μου ζητηθηκε. Αν αυτη συμπιπτει με αλλων δεν ξερω..αλλα ετσι πανε αυτα στα υγρα

Λοιπον:
Classic Τσιγαρισια ουδετερη γευση με ελαφρια αισθηση χορταριλας (οχι εντονη να μην το ατμιζεις καν). Δεν με κερδισε στην γευση του. Εχει αρκετα καλο χτυπημα και καλο ατμο.
VirginiaΠιο ηπιο τσιγαρικο απο το προηγουμενο ως γευση. Ειναι πιο αρωματικο και θυμιζει και αυτο τσιγαρο (με την καλη εννοια

). Μου αφηνει υπονοια ελαφριας οξυτητας και συμφωνα με την γυναικα..ταιριαζει με τσαι...

. Μου αρεσε περισσοτερο απο το clasic στην γευση, θα μπορουσα να το ατμιζω ωρες. Εχει καλο χτυπημα και ατμο
CityΕιναι αρκετα καπνικο υγρο. Το ξεχωριζω απο τα προηγουμενα που τα ονομασα τσιγαρισια, ελπιζω να ειναι κατανοητη η διαφορα. Εχει την γευση και το αρωμα του καπνου και θυμιζει περισσοτερο να κανεις στριφτο παρα τσιγαρο κανονικο. Σχετικα ουδετερη, κατα τα αλλα γευση με καλο χτυπημα και ατμο.
RichΕιναι τσιγαρικο με πλουσιο αρωμα. Ειναι πιο αρωματικο απο το virginia αλλα κατ'εμε οχι καλυτερο (ισως αυτο το πιο εντονο αρωμα χαλαει λιγο τις ισορροπιες). Για την γυναικα ειναι καλυτερο του virginia, οποτε οι αποψεις διίστανται εδω

Το οτι ειναι πιο "πλουσιο" στο αρωμα του σε καποιους θα αρεσει περισσοτερο, εμενα μου φανηκε λιγο περιττο το εξτρα αρωμα.
AmericanoΤο καλυτερο του σετ (και για μενα και για την γυναικα)
Εχει απαλη καπνικη γευση, ηπιο χτυπημα και αρκετα καλο ατμο. Υπαρχει μια ελαφρα γλυκητητα στην εκπνοη (οχι εντονη ομως). Ειναι σαν φρουτενια γλυκύτητα (δεν ειμαι σιγουρος).. μπορει να ειναι η βανιλια που αναφερεται στο site. Εγω δεν την ξεχωρισα ως βανιλια (με τους ισως χαλια γευστικους μου καλυκες) αλλα ως απροσδιοριστα γλυκο ισως φρουτενιο.
Για να προλαβω σχετικες αποριες με HH.357 901 dripping τα δοκιμασα ολα τα αρωματα στο προβαρι
(3,7 βολτ) και μακρυ γυαλινο επιστομιο.
Καταληξη... προσωπικα καποιο απο αυτα δεν θα ειναι το βασικο υγρο μου. Αλλα το Αμερικανο ανετα το κρατω για 2ο υγρο μου και το virginia ανετα για αλλαγες γευσης (το rich το τσιμπησε η γυναικα ηδη

)
Και για να μην ξεχαστω... το λινκ απο την Alterego για τα υγρα αυτα:
http://www.alterego.gr/e-liquid/elgrecoliquid.html(δεν ειχε αναφερθει μεχρι τωρα στο νημα..)