Φιλε μου mpikou , αν σου αρεσει η τιμη του , ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ........
Ειναι πολυ ευκολος και σαν αποδοση ακομα και σημερα ειναι σε πολυ μεγαλη εκτιμηση απο πολλους.............σε ολο τον κοσμο....
Ο DID ειναι 20mm και ειναι αιτια πολλοι να χαλιουνται λογο του μεγεθους.
ΟΜΩΣ , αυτο ειναι και κατι που κανει τον ατμ/τη να εχει πολυ καλη αποδοση.
Εχει μικρο χωρο ατμοποιησης , ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ στο στησιμο και τον αποκαλω μικρο θαυμα σαν αποδοση.
NextGen , Nextiny , Origen MK II , Nahualon , Rocket , Foggatti , ειναι μερικοι απο τους κορυφαιους ατμοποιητες , με τα υπερ και τα κατα που εχει ο καθενας ...
Στην ομαδα αυτη λοιπον , βαζω και τον DID , γιατι πραγματικα ανηκει στους κορυφαιους genesis.
Αν δεν σε χαλαει το μεγεθος του που ειναι 20mm , τοτε ειναι πολυ καλη αγορα και προσωπικα πιστευω οτι το κοστος αποκτησης ενος DID , δεν αφηνει περιθώριο να σκεφτεις την αγορα ενος κλωνου....
Δεν θα ελεγα δυσκολο τον NextGen.......
Aν τα υλικα ειναι σωστα , τοτε κανενας genesis δεν ειναι δυσκολος.
Βεβαια ειναι γενικευμενο αυτο , αλλα επεσαν στα χερια μου υλικα που δεν ηταν ουτε για τα σκουπιδια και ετσι ειδα οτι τα σωστα τα αγοραζεις χωρις να μετανιωνεις για την αγορα σου....
Το mesh in mesh , δεν ειναι κατι δυσκολο .
Λιγη προσοχη θελει και τιποτε αλλο.
Δουλευει κανονικα και εχει πολυ καλυτερη αποδοση απο ενα κομματι σκετο mesh στον NextGen.
Kανεις μας δεν ηξερε.
Αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορουμε να μαθουμε....... Ετσι δεν ειναι ;;;;;
Ναι , ειναι δυσκολοτερος απο τον DID για παραδειγμα , αλλα ο DID ειναι αλλου ειδους ατμοποιητης και προσωπικα πιστευω οτι ειναι ο πιο ευκολος απο ολους. Γελοίος θα ελεγα στο στησιμο του....
Αντε να εχει ενα σκαλι πιο δυσκολο στησιμο απο τον RSST , αλλα εδω μιλαμε για ενα ατμ/τη που εχει ενα ειδος πλαστικου στην τρυπα για το mesh , ωστε να μην ερχεται το mesh σε επαφη με την εδρα τοποθετησης της αντιστασης.... Εντελως διαφορετικο πραγμα λοιπον....
Ο κλωνος του NextGen............
Eντελως χάλια στην κυριολεξια.......
Το μονωτικο του θετικου πολου (ο κεντρικος αξονας δηλαδη) , ΔΕΝ βιδωνει εσωτερικα στο σπειρωμα 510 (οπως ειναι στον αυθεντικο δηλαδη) και ετσι εχουμε ενα κεντρικο αξονα , να περιστρέφεται και να χαλαει το αποτελεσμα οπως και να κανεις το στησιμο σου....
Ο κεντρικος αυτος αξονας ομως , δεν ειναι ισιος απο πανω μεχρι κατω...
Στο κατω μερος του εχει ενα stop , το οποιο σταματα στην αρχη του μονωτικου.
Αυτο το stop λοιπον , δεν ειναι σταθερα μεσα στο μονωτικο απο τη στιγμη που ''παιζει'' , γιατι το μονωτικο ειναι μαυρο χάλι σαν ποιοτητα και ειναι η αιτια να βγαινει και να ακουμπα ευκολα και συχνα στο σωμα του ατμ/τη , το οποιο ειναι αρνητικα φορτισμενο , με αποτελεσμα φυσικα το βραχυκυκλωμα.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ πραγμα........
Εστω ομως οτι ερχεται καθαρος και δεν χρειαζεται να τον λυσεις για να τον καθαρισεις..... Αιτια να χαλασει το μονωτικο αυτο..........
Η αποδοση του δεν εχεις σχεση με τον αυθεντικο σε καμια περιπτωση... Σοβαρη η διαφορα τους .....
Ελα ομως που δεν ειναι κανενας κλωνος καθαρος...........
Οποτε τον λυνεις για να τον καθαρισεις και μετα στο δεσιμο , βλεπεις οτι το μονωτικο στο 510 ............ δεν εχει πλεον κανενα εμποδιο και γυρναει σα τρελο......
Μακρια κι αγαπημενοι παιδες........ Μακρια...
Ο κλωνος του Nextiny ειναι καλος και δεν εχει αυτη την ''απροσεξια'' που εχει ο NextGen στον πολο .
Καλος ..... , αλλα μεχρι εκει...
Δεν ξερω το λογο , αλλα βρηκα δυσκολια στο στησιμο του.
Φιλος που τον αγορασε , μου τον εδωσε να τον στησω και βρηκα δυσκολια.
Στο τελος εσπασε και ο κεντρικος αξονας και αναγκαστικα να αγορασω αυθεντικο πολο απο Nextiny αφου τον χαλασα....
Εχω δοκιμασει τον κλωνο , αλλα και παλι ειδα διαφορα σε σχεση με τον αυθεντικο.
Δεν ξερω γιατι και που γιατι δεν τον εστησα εγω.
Εχω και τον NextGen και τον Nextiny και πραγματικα οτι πληρωνεις παιρνεις......