vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

723 επισκέπτες, 5 χρήστες
anetost, Milarepa, Methodios, aalex, maprix

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αποσυνδεδεμένος jlemonak

• **
  • 162
  • Φύλο: Άντρας
  • Live to Vape, Vape to Live
Απ: ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ EGO / ΠΡΟΒΛΗΜΑ
« Απάντηση #555 στις: Ιουνίου 06, 2013, 18:26 »
Θα τρελαθώ... χτες το βράδυ, κάπου διάβασα (σε ξένο forum ήταν) ότι, βραχυκύκλωμα μπαταρίας από υγρό που έχει περάσει μέσα στο σώμα από τον πόλο, διορθώνεται, αν ανασηκώσεις (προσεχτικά) λίγο τον πόλο να έχει άνοιγμα και βάλεις τη μπαταρία να στέκεται κάθετα με τον πόλο προς τα κάτω για μερικές μέρες. Είπα, λες να παίζει κάτι τέτοιο; Δε χάνω τίποτα να το δοκιμάσω. Την άφησα έτσι όλο το βράδυ, το πρωί βιαζόμουν να φύγω, δε της έδωσα σημασία και τώρα που γύρισα από τη δουλειά, την τσέκαρα. Η μπαταρία ξεκίνησε να φορτίζει κανονικά!  :eyesplash:  Είχα φροντίσει από πριν να μιλήσω με το μαγαζί που την είχα πάρει και το παλικάρι ήταν πρόθυμο να την τσεκάρει και αν υπάρχει θέμα, να μου την αντικαταστήσει... Τώρα θα γίνω και ρόμπα... Τι να κάνω; Καμιά ιδέα;

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #556 στις: Ιουνίου 06, 2013, 23:02 »
Χρησιμοποίησέ την κανονικά ώστε ν'αποφορτιστεί και πάλι.
Βάλ'την ξανά στο φορτιστή να δεις αν ξαναεμφανίσει πρόβλημα.
Αν ξανακολλήσει, δώσ'τη γι αντικατάσταση.
Αν είναι οκ, τότε όλα καλά. (τουλάχιστον μέχρι να ξαναπάθει κάτι, οπότε και πάλι αντικατάσταση).

Ελπίζω να έχεις προνοήσει και να υπάρχει back-up σε περίπτωση αστοχίας...

Αποσυνδεδεμένος djdimitrisv

• *
  • 80
  • ΣΟΦΙΑ by Leo με Vision Spinner 1300
« Απάντηση #557 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 21:34 »
Καλησπερα.Vision Spinner 1300 με 1 μηνα χρηση  και καμια φορα μου κοβει την τζουρα στα 4-5 δευτερολεπτα και αναβοσβηνει το led κουμπι.Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει  :hmmm: ;;.Το κανει και φρεσκοφορτισμενη  :confused1: .Την δουλευω με την Σοφια πανω στα 3.7 volts kai 1.8 αντισταση.

Αποσυνδεδεμένος d3r3Lict

• **
  • 119
« Απάντηση #558 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 00:12 »
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Σοφία και vision spinner 

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #559 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 00:30 »
Μήπως αυτό σημαίνει πρόβλημα συμβατότητας της Σοφίας με ego μπαταρίες έστω και πολυβολτικές;
Καλύτερα να κάνετε την ερώτηση στον κατασκευαστή της στο νήμα του.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #560 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 03:13 »

@djdimitrisv και @d3r3Lict

Οι αντιστάσεις είναι έτοιμες? Τι είδους σύρμα έχουν, NiCr ή Kanthal?
Αν είναι kanthal, υπάρχουν κυκλώματα ego που δεν πολυσυμπαθούν το συγκεκρμένο σύρμα.
Εφόσον είναι Kanthal ή δεν γνωρίζεις γιατί τις πέρνεις έτοιμες, δοκίμασε να φιάξεις με NiCr... είμαι 99% σίγουρος ότι φταίει το σύρμα.

Περισσότερα για το θέμα με το kanthal εδώ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 09, 2013, 03:19 από slammer »

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #561 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 03:24 »
Συμβαίνει το ίδιο και με άλλους ατμοποιητές. Αναφέρω για παράδειγμα τους Mini Davide και Joyetech eGo-CC. Όχι πάντα βέβαια. Και συμβαίνει με όλες τις Spinner γενικότερα ανεξαρτήτως mah.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #562 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 03:25 »
Δώσε λίστα άτμο, Tem. Please!

• *
  • 80
« Απάντηση #563 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 11:43 »
Δεν νομιζω πως φταιει η 'Σοφια'.Το εχει κανει και σε mini Davide,iclear 16 αλλα με πολυ μικροτερη  συχνοτητα.Ουτε το συρμα νομιζω πως φταιει καθως τη 'Σοφια' την χρησιμοποιω πλεων πανω σε μια απλη ego 900 χωρις κανενα προβλημα.Κατι τρεχει με την δικη μου,τουλαχιστον, Spinner  :hmmm: δεν μπορω να βγαλω ακρη και μου εχει σπασει τα νευρα  :angry_orange: .Ενα μηνα λειτουργιας εχει,ουτε τα λεφτα της δεν εβγαλε (αντιθετα με την jumbo διαφημηση  :)) :)) ).

Αποσυνδεδεμένος cruskro

• **
  • 123
« Απάντηση #564 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 12:40 »
Εχω μια μπαταρια vision spinner 1300mah και μια ego-c 650mah.

Απο φορτιστες χρησιμοποιω αυτο και αυτο.

Εχω προβλημα στις τελευταιες φορτισεις που εχω κανει. Οι μπαταριες δεν φορτιζουν πληρως και το φωτακι που εχει ο φορτιστης παραμενει κοκκινο ακομα και μετα απο παρα πολλες ωρες στην πριζα.

Αρχικα μου ειχε συμβει αυτο 2 φορες στην spinner, ενω η ego-c φορτισε κανονικα. Επομενως αρχικα εβγαλα το συμπερασμα πως κατι επαθε η spinner.

Χτες ομως εβαλα την ego-c για φορτιση και σημερα μετα απο 8 ωρες δεν εχει φορτισει ακομα και το φωτακι στον φορτιστη ειναι ακομα κοκκινο.

Επομενως τωρα τεινω στο να εχει καποιο προβλημα ο φορτιστης...

Καμια ιδεα για το τι τρεχει? Μπορω να κανω κανενα μαστορεμα ή παω για καινουργιο φορτιστη?

• *
  • 80
« Απάντηση #565 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 13:10 »
Φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω και εγω αλλα μονο με την Spinner,οταν φορτισει σβηνει το led  κουμπι της spinner αλλα το led του φορτιστη παραμενει κοκκινο, ενω με μια ego 900mah το λαμπακι του φορτιστη  δουλευει μια χαρα.Σε μενα μαλλον φταιει η Spinner.Exω και δευτερο φορτιστη απο πακετο Ovale,θα δοκιμασω και με αυτον  μηπως φταιει ο φορτιστης  :dontknow: .

Αποσυνδεδεμένος cruskro

• **
  • 123
« Απάντηση #566 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 13:20 »
Εσενα η spinner φορτιζει πληρως ασχετα αν το κουμπακι του φορτιστη παραμενει κοκκινο?
Εγω την ειχα χτες καμια δεκαρια ωρες για φορτιση και σημερα που την εβγαλα τελικα ατμισα για κανενα μισαωρο και τελειωσε η μπαταρια  :wall:

Τωρα την ξαναεβαλα να φορτισει. Το led της μπαταριας ειναι συνεχω αναμμενο προς το παρον.

Παντως το ιδιο επαθα και με την ego-c. Την ειχα γυρω στις 8 ωρες και πρεπει να εχει φορτισει ελαχιστα γιατι απο την 1η στιγμη που την εβγαλα το led εχει πρασινο χρωμα (ενδειξη πως τελειωνει η μπαταρια...)

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #567 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 13:32 »
Ηταν προκαθορισμενο να γινει αυτο.

Φιλος εχει το ιδιο προβλημα με 650 απλες ego........... :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Σημερα θα ψαξουμε να βρουμε λυση.  Ανοιξα τον φορτιστη και μεσα ειναι ολα ο.κ.

Θα επανελθω με εντυπωσεις......

• *
  • 80
« Απάντηση #568 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 13:35 »
Εμενα πρεπει να τις φορτιζει πληρως και τις δυο καθως βγαζω μια χαρα την ημερα με καταναλωση 2-3 ml με την ego 900 mah το ιδιο και με την spinner (αλλα με προβληματα).Στην δικη σου περιπτωση μαλλον ο φορτιστης φταιει,αλλα δεν ειμαι και ειδικος να σου πω συγκεκριμενα πραγματα και λυσεις  :dontknow: .Μαλλον πρεπει να το ψαξεις στα θεματα με τους φορτιστες.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #569 στις: Νοεμβρίου 10, 2013, 15:11 »
..Οι αντιστάσεις είναι έτοιμες? Τι είδους σύρμα έχουν, NiCr ή Kanthal? ..
Αν είναι kanthal, υπάρχουν κυκλώματα ego που δεν πολυσυμπαθούν το συγκεκρμένο σύρμα..
Το ίδιο με το kanthal, κάνει σε ribbon, αλλά εκεί δυστυχώς δεν έχω πετύχει Nicrome..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114114 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359689 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110597 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374659 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6398 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15256 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99840 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F