vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

308 επισκέπτες, 1 χρήστης
Whitefog

Υγρά και αρώματα after-8

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: Υγρά και αρώματα after-8
« Απάντηση #1980 στις: Ιουλίου 20, 2015, 10:59 »
Το breakfast, είναι αυτό ακριβώς που λέει: γάλα με δημητριακά. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε, αλλά αυτό μόνο ως προτίμηση. Ως απόδοση της γεύσης που υπόσχεται, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αφού την ψάχνεις με γλυκά υγρά, άσε το pure στην άκρη (ή πάρτο για όταν θες κάτι λιγότερο επιθετικό και πιο ουδέτερο) και κάνε μια απόπειρα με το 25 days later.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1981 στις: Ιουλίου 20, 2015, 18:50 »
το 25 days later  οπως λεει και ο Τρυφωνας ειναι απο τα αγαπημενα πολλων και για μενα  ... μετα το smoke  βεβαια  :tongue_smilie: ..  εχει πολυ ιδιαιτερη γευση που σε κανει να θελεις να το εχεις πιπιλα .. αν σε κουρασει το αφηνεις στην παντα και θα δεις οτι θα το ατμισεις λιγο πιο μετα ..
Pure  ειναι πολυ ουδετερο υγρο , θυμιζει βαση με καποια τσιγαρισια γευση αλλα οχι εντονη τοσο .. επειδη ειναι ουδετερο δεν κουραζει αλλα ειναι λιγο μονοτονο λιγο πιο μετα .. βεβαια εχει φανατικους

Αποσυνδεδεμένος kingdm

• **
  • 189
« Απάντηση #1982 στις: Ιουλίου 20, 2015, 19:19 »
Το 25 Days Later το δοκίμασα στο μαγαζί των Steam Tuners, σε kl+ και με την πρωτη τζούρα ξετρελάθηκα και αγόρασα ένα μπουκαλάκι επιτόπου. Το άτμισα με kl+ και το απόλαυσα πολύ αλλά μπορώ να πω ότι προς το τέλος με κούρασε αρκετά και δεν το ξαναπήρα έκτοτε...

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1983 στις: Ιουλίου 21, 2015, 00:19 »
Το συγκεκριμένο το έχω στην ίδια κατηγορία με το Umami Sin Cookie, δηλαδή κλειδώστε τις κόρες σας, βγαίνω και το έχω μαζί μου!!!

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #1984 στις: Ιουλίου 21, 2015, 00:22 »
και που να σφίξουν και οι ζέστες  :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
« Απάντηση #1985 στις: Ιουλίου 21, 2015, 19:31 »
Διαβασα πολλεεες σελιδες και τελικα ψηνομαι κι εγω να δοκιμασω μερικα αρωματα ξεκινωντας φυσικα απο το smoke (λατρης κι εγω του "γνωστου" liquid)
Ο φιλος Lazy Dog προτεινει καλυτερη προσομοιωση με βαση Pink Mule, οκ το κραταω αυτο.
1) Την βαση Pink Mule την αραιωνετε με απιονισμενο νερο η' οπως ειναι ?

2) Εχει δοκιμασει κανεις το smoke με βαση T-Juice ? αποτελεσμα ?

Καποιοι αλλοι φιλοι προτεινουν μικρη προσθηκη nocciola ...
3) ποιας εταιριας ειναι το συγκεκριμενο αρωμα ?
4) με την προσθηκη nocciola πλησιαζει περισσοτερο στο "γνωστο" υγρο η'  ειναι θεμα γουστου απλα ?

Οι περισσοτεροι προτεινετε 12% . Οκ !
5) Χρειαζεται-προτεινετε προσθηκη καποιου ενισχυτικο γευσης η' κατι αλλο ? 

Ευχαριστω εκ των προτερων  :)

Αποσυνδεδεμένος robbinsrules

• 571
  • Carpe Noctem
« Απάντηση #1986 στις: Ιουλίου 21, 2015, 19:45 »
Εγω το εχω φτιαξει με 50/50 pink mule και δεν χρειαζεται αραιωση οπως νομιζω και οι υπολοιπες που περιλαμβανουν pg/vg!
Nocciola atmos lab, ειναι φουντουκι αν και δεν νομιζω να tribec-ιζει παραπανω λογω αυτου!
Δεν χρειαζεται καποιο ενισχυτικο μονο 3 βδομαδες περιπου υπομονη!

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
« Απάντηση #1987 στις: Ιουλίου 21, 2015, 19:51 »
Απο υπομονη αλλο τιποτα, αρκει να το βρω πρωτα αφου εξαντληθηκε απο παντου

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

• 863
  • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
« Απάντηση #1988 στις: Ιουλίου 21, 2015, 19:58 »
Δεν ξέρω αν είμαι in ή off topic, αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με τα after 8. Μένω στη Σύρο, όπου δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε να δοκιμάσω, ούτε να αγοράσω τα συγκεκριμένα υγρά. Είμαι σχετικά νέος ατμιστής (3 μηνών). Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για το smoke. Σε διάφορες ιστοσελίδες που μπήκα είδα πως δεν είναι διαθέσιμο το άρωμα για diy. Σε κάποια μόνο καταστήματα βρήκα διαθέσιμα έτοιμα υγρά των 20ml. Υπάρχει πράγματι έλλειψη; Επικοινώνησα με την εταιρία πριν κάποιες ημέρες, αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση.
Ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να βρω το άρωμα και που; Δεν χρειάζεται να το γράψει δημοσίως αν κρίνει πως δεν πρέπει. Ας μου στείλει ΠΜ. Ποια είναι η καλύτερη κατά τη γνώμη σας βάση για το άρωμα αυτό και ποια η ιδανική (στο μέτρο που μπορεί να είναι κάτι τέτοιο αντικειμενικό) συνταγή;
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια.

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #1989 στις: Ιουλίου 21, 2015, 20:25 »
@periptero
Τα smoke, strawberry pan cake και bite me σε diy είναι τα βασικα μου υγρά τους τελευταίους 4 μήνες.
Την βαση Pink Mule  την αραιώνω με 5 % wfi, αλλά χρησιμοποιώ την purple με 70% VG.
Tο smoke είναι ωραίο και με τις umami και με  T-Juice.

Τα αραιώνω με % 10 αλλά τα αφήνω πανω από τρεις εβδομάδες να ωριμάσουν. Νωρίτερα και με τοση vg θέλει σίγουρα 12% και πανω...

@aragiannis
αρώματα βρισκω στο https://www.atmistique.gr/e-liquids/diy-flavors/after-8-en/ (τωρα δείχνει ότι δεν εχει ... μπαίνουν και φεύγουν σφαίρα οποτε επικοινώνησε μαζι τους) αλλά σίγουρα εχει και σε κανα δυο ακόμη μαγαζιά Αθηνα και Θεσσαλονίκη που δεν τα θυμαμαι. Γενικά, ολοι λενε ότι ο κατασκευστης είναι καλος, αλλά επίσης κάθε δικη μου προσπάθεια να επικοινωνήσω ειτε με τηλέφωνο είτε με μαιλ, ακόμη και εδώ στο νημα του ήταν άκαρπη...

• 863
« Απάντηση #1990 στις: Ιουλίου 21, 2015, 20:31 »
Χρήστο,
σε ευχαριστώ πολύ. Θα επικοινωνήσω με το κατάστημα, ώστε αν κάποια στιγμή είναι διαθέσιμο να με ειδοποιήσουν.

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
« Απάντηση #1991 στις: Ιουλίου 24, 2015, 23:23 »
Ευτυχως που εκανα καβα για εναμιση μηνα,βλεπω οτι τα μπεστ σελερ εχουν χαθει....Ατιμη κριση...Τσιγαρα βεβαια παντου βρισκεις,χαχαχα.Ειναι κριμα και αδικο  :nope:

• 863
« Απάντηση #1992 στις: Ιουλίου 25, 2015, 14:41 »
Αν πέσει στην αντίληψή σας η επανεμφάνιση στην αγορά των αρωμάτων, ας αφήσει ένα μήνυμα εδώ. Υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα γίνει αυτό;

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Αποκλειστικά για το smoke ενδιαφέρομαι.

Αποσυνδεδεμένος gad

• **
  • 164
« Απάντηση #1993 στις: Ιουλίου 25, 2015, 16:19 »

Αποσυνδεδεμένος xemaliaris

• *
  • 69
« Απάντηση #1994 στις: Ιουλίου 25, 2015, 18:32 »
Δοκίμασα προ ημερών το creamy strawberry pancakes και έχω πάθει πλάκα με τη γεύση του. Αν και τα φρουτένια (τουλάχιστον τα σκέτα φρούτα) δε με ξετρελαίνουν το συγκεκριμένο με κέρδισε εύκολα. Γενικώς, από αυτή την εταιρία, όσα έτοιμα υγρά έχω δοκιμάσει μπορώ να πω ότι με έχουν αφήσει πολύ ευχαριστημένη. Αυτές τις μέρες ατμίζω εναλλάξ, αποκλειστικά bite me, smoke και το creamy strawberry pancakes. Τα επόμενα που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι το pure και το ambrosia. Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς το breakfast να πει καμιά άποψη για τη γεύση; Έχοντας διαβάσει την περιγραφή μου φαίνεται ενδιαφέρον.

Πολύ καλό και εγώ έχω φάει κόλλημα με τη συγγεκρημένη γεύση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5997 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114814 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451597 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111453 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376302 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6688 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15542 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul