ρε συ φίλε μου gewre, καλά όλα αυτά που λέμε αλλά τα θεωρώ ύλη προς κατανάλωση μέχρι τη στιγμή που θα δω σε κάποιο site το κουμπάκι "φίλτρα για Ovale elips-c". Μέχρι στιγμής καλό είναι το τσιγαράκι, ακριβό όμως. Καλό - ακριβό. Κατά τα λοιπά όλα είναι σχετικά.
Όσο για το "κουτό" αλλά και το "τουλάχιστον" στην απάντησή σου, θα το αγνοήσω "τουλάχιστον" προς το παρόν, δεδομένου πως ο "κουτός" lr που έχω στο ένα απο τα δύο elips-c τραβάει χαλαρά εδώ και μιάμιση εβδομάδα (χωρίς να έχω παρατηρήσει ιδιαίτερη αλλαγή στις "συνήθειες" της μπαταρίας), ως επίσης και ο nr που έχω στο άλλο elips, με μια μικρή διαφορά στη θερμοκρασία του ατμού.
Φίλε manner, απ'όσα εχω διαβάσει για το elips (όχι το c, το προηγούμενο), δεν έχω συναντήσει κανένα σχετικό πρόβλημα. Ειδικά σε θέμα διαρροών είναι πάρα πολύ βελτιωμένο. Με καλή και προσεκτική χρήση , πραγματικά δεν έχει καθόλου ή ακόμα και μηδενικές διαρροές. Ειλικρινά πάντως δυσφήμιση δεν είναι ρε συ. Οκ είναι. Απλά ακριβά.
Το ότι σου κράτησε ατμοποιητής C μόνο δύο μέρες μάλλον οφείλεται σε δικό σου λάθος γιατί μέχρι και κάτι μαϊμούδες που είχα πάρει μου βγάλανε τουλάχιστον βδομάδα.
ίσως με πείσεις με λίγη προσπάθεια πως όλοι οι ατμοποιητές έχουν τη ίδια διάρκεια ζωής.....

??
p.s. οι ατμοποιητές που υπάρχουν στη συσκευασία μαζί με το elipsC, τουλάχιστον αυτοι που βρήκα ΕΓΩ μέσα στη συσκευασία, ήταν ξεροί. Δεν υπήρχε υγρό μέσα. Ίσως παίζει και αυτό το ρόλο του.