vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

539 επισκέπτες, 3 χρήστες
Methodios, camber, manoslykos

GG Iatty

Αποσυνδεδεμένος Αποστολης

• **
  • 399
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GG Iatty
« Απάντηση #705 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 16:04 »
Γεια σας!Παρελαβα στιμεροπλαστικο για να δοκιμασω στησιμο με φυτιλι και εχω ενα προβλημα..το υγρο που ριχνω στο τελος του στησιματος μου το χανει ολο απο τον πολο.. :confused1: καμια ιδεα?

Αποσυνδεδεμένος Fazer

• *
  • 15
« Απάντηση #706 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 21:36 »
Σφιξε καλα το κατω πλαστικο η διαφορετικα βαλε ενα ορινγκακι στο πολο ετσι ωστε να περνει τα μποσικα κ να μην εχεις διαροες οταν σφιγγεις το πλαστικο στην βαση του ατμο

Αποσυνδεδεμένος zaks12

• *
  • 63
« Απάντηση #707 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 23:57 »
Παιδιά εδώ και δυο μηνάκια σχεδόν δουλεύω rayon με αντιστάσεις τιτανίου 1Ω, γαζώνει λέμε πάνω στο just GG... και χωρίς ανοιγμένο κεραμικό... και επειδή το ψήνω να το ανοίξω... φίλε Μπάμπη πόσο το ανοίγουμε???? :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #708 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 00:14 »
2mm αντε 2.5 mm το πολυ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 17, 2014, 00:27 από BABIS1098 »

• **
  • 399
« Απάντηση #709 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 15:33 »
Γεια σας και χρονια πολλα!Εχω μια απορια..Η καψουρα μου ειναι ο ιαττυ και εχω στημενο ιαττυ και dripper spiral (leo).o dripper ειναι στημενος με βαμβακι συμφωνα με το στησιμο του babi(απο πανω) στα 1.9 (δεν παιζω πιο κατω γιατι παω για γευση και δε θελω να μου την παραμορφωσουν τα χαμηλωτερα ωμ).το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο και ειδικα πανω στο esterigon γιατι ερχεται και καθεται ακριβως ο spiral και δεν αφηνει αερα και παιζεις με την εισαγωγη του μοντ(απο γευση τρομερη-υγρο virginia prime el toro)θελω να ρωτησω για να καταλαβω το μεγαλειο του ιαττυ.βγαζει καλυτερη γευση απο τον ντριπερ? γιατι μεχρι τωρα συγκριτικα παντα με ντριπερ-ιαττυ νικαει ο ντριπερ.ο ιαττυ ειναι στημενος με μονο 3.5 mm φυτιλι wolf,0,16 συρμα στα 2ωμ,καμμενο φυτιλι να γινει κοκκαλο να μην στραγγαλλιστει στο δεσιμο,τυλιγμα με καρφιτσα(πολυ προσεχτικο), ανοιγμα το κεραμεικο,ανοιγμα το μαμα πανω πλαστικο να χωραει το φυτιλι χωρις να το στραγγαλιζει η καμπανα.δεν μου δινει καμμενο ή μπουρμπουληθρα αλλα χανει απο γευση εναν τονο απο τον ντριπερ και αυτος ο τονος ειναι η διαφορετικοτητα του αρωματος.να τον στησω με μονο 2αρι?(pseiras).δεν αναφερω το βαμβακι γιατι μου βγαζει μια αγριαδα στο ατμισμα σε σχεση με το φυτιλι και ειναι και πιο σιγουρο στησιμο,δεν το συζητω..αλλα για να συκρινω αν στησεις σωστα ιαττυ φτανει τον ντριπερ σε γευση?μηπως φταιει το υγρο?ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα..

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Εχω τον μικρο ιαττυ 3μλ χωρητικοτητα e-smoke guru edition

Και να συμπληρωσω ακομα πως και η σοφια μου βγαζει καλυτερη γευση συγκριτικα με ιαττυ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2015, 15:54 από Αποστολης »

• 1981
« Απάντηση #710 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 16:32 »
Φίλε μου το θέμα γεύση /άρωμα είναι λίγο  υποκείμενο δηλαδή εμένα μου κάθεται πιο καλά  το βαμβάκι σε γεύση από το φιτιλι. .....σε άλλους το αντίθετο. ...
το πρόβλημα αγριαδας που αναφέρεις στο στήσιμο με βαμβάκι στο ιαττυ οφείλεται στο ότι βάζεις λιγότερη ποσότητα βαμβακιού από αυτή που πρέπει ανάμεσα στην αντίσταση, βάλε λίγο περισσότερο(ώστε να είναι πιο σφιχτό τι βαμβάκι μέσα στην αντίσταση)  και θα φύγει η αγριάδα και θα πάρεις και ωραία γεύση. ......αλλά μην το παρακάνεις γιατί τότε θα πάρεις βαμβάκιλα ....

Εγώ πάντως σε θέμα γεύσης με το ίδιο στήσιμο (1.5Ω με 1.8 σύρμα και διάμετρο βαμβακιού Japan 2.5 mm) τα βάζω ως εξης:ιαττυ-σοφια-dripper
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2015, 16:41 από BABIS1098 »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #711 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 16:34 »
Με ΙΑΤΤΥ δεν έχω και πολλή εμπειρία, μία εβδομάδα συμβίωσα με έναν ακριβώς σαν το δικό σου. Οι χρόνιοι χρήστες του, λένε ότι είναι "μανούλα" στα γλυκά υγρά αλλά χάνει λίγο στα καπνικά. Με το Prime 15 που τον δούλεψα αρκετά, μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ ικανοποιημένος, καθώς πρόκειται για γλυκό καπνικό και το απέδωσε εξαιρετικά.

Η ΣΟΦΙΑ και ο DRIPPER αποδίδουν τις γεύσεις με πολλή επιθετικότητα, για τα γούστα μου βέβαια. Και τα πάνε και πολύ καλά με τα καπνικά. Ίσως γι αυτό έχεις σχηματίσει την εντύπωση του "ένα τόνο πάνω".

Νομίζω ότι ο BABIS έχει πολλά περισσότερα από μένα να πει στο θέμα!

Αποσυνδεδεμένος igatos

• **
  • 284
« Απάντηση #712 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 18:59 »
Εμενα ο dripper ηταν ο πρωτος μου επισκευασιμος, και για 1 χρονο + συνεχους χρησης. Silca, οχι βαμβακια και τετοια, το υγρο μου ηταν tribeca, τετοια γλυκαδα στο tribeca απο βαμβακι δε θα παρεις ποτε. Iatty απεκτησα πριν κανα 6 μηνο, ηταν ενα σκαλακι λιγο πιο πανω, μου εδινε ακομα πιο αναλυτικα τη γευση του tribeca και αναδεικνυε λιγο καλυτερα τη γλυκαδα ακομα, που για μενα αυτο ηταν φανταστικο, ξαναγνωρισα το tribeca.

• **
  • 399
« Απάντηση #713 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 19:13 »
Ευχαριστω!Babi σε 2mm ή σε 1.5 τρυπανι να στριψω?Δεν εχω συρμα τιτανιου αλλα απλο..πιο ειναι το προτιμοτερο..0,16 σε 1,5τρυπανι-0,20 σε 1,5-0,23 σε 2 ή 0,25?Εχω και 0,32 αλλα λεω να κανω το στησιμο που εχεις προτεινει και οχι microcoil που χανει γευση.σου λεω την διαμετρο του τρυπανιου για να καταλαβω την ποσοτητα.το βαμβακι να μην κολυμπαει μεσα,να μπαινει καπως ελαφρως σφινωτα αλλα οχι και με μεγαλη δυσκολια γιατι φουσκωνοντας θα βγαλει βαμβακιλα..ποια ειναι η γνωμη σου μπας και μου πεις τη λεξη κλειδι και την πιασω απο τα μαλλια και το πετυχω?Π.χ αν η περιοχη που βρισκεται το βαμβακι με την αντισταση μαυριζει αυτο σημαινει πως θελει πιο πολυ βαμβακι?και στα λουκια πρεπει να χει βαμβακι το οποιο να ερχεται προσωπο απο μονο του και οχι να το πιεζω εγω για να χωθει,αλλα να αφαιρεσω λιγο και να ρθει στα ισα του για να μην εμποδιζει την καμπανα..σ'ευχαριστω και παλι¨ :thumpup:

Φιλε igato πως τον στηνεις τον ιαττυ ?

• 1981
« Απάντηση #714 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 21:38 »
αν εχεις 2μμ τρυπανακι φτιαξε μια αντισταση 1,5Ω περιπου με το συρμα 0,20
βεβαια θελει κεραμικο ανοιγμενο.... ;)
το βαμβακι να παει καπως σφηκτα μεσα στην σωληνα που δημιουργει η αντισταση αλλα οχι παρα πολυ, τωρα το ποσο δεν γινεται να στο εξηγησω πρεπει να πειραματιστεις λιγακι ωστε να το βρεις.....
οπως ειπες στα λουκια το βαμβακι να ειναι σχεδον προσωπο παλι και εδω θελει λιγο πειραματισμο.....

δες και εδω αποστολη μπας και σε βοηθησουν οι φωτο....

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,12961.msg716509.html#msg716509

και εδω

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,12961.msg716568.html#msg716568

για να πειραματιστεις κανε ενα στησιμο την αντισταση και μετα αλλαζε μονο βαμβακι ωστε να το βρεις .....

ετσι θα πρεπει αρχικα να βρεις το ποσο θα πρεπει να εχεις μεσα στην αντισταση,εδω βρεχε το βαμαβακι καλα κλεισε τον ατμο χωρις να το γεμισεις και κανε μια δυο τζουρες αν ειναι οκ πας παρακατω αν οχι βγαλε βαμβακι και περνα νεο....στην συνεχεια πας για τα λουκια το ποσο θα βαλεις....

και αν δεν σου κατσει ελα για καφε σαλαμινα να το φτιαξουμε.....κερνάω.... ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2015, 22:27 από BABIS1098 »

• **
  • 399
« Απάντηση #715 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 23:08 »
φιλε Μπαμπη να σε ρωτησω και κατι αλλο,οταν λες βαμβακι japan ποιο εννοεις..?nacamichi..rayon..Eγω χρησιμοποιω ενα οργανικο (sipmply gentle cotton balls)το οποιο το εχω βρασει.εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις?

• 1981
« Απάντηση #716 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 23:25 »
Αποστόλη το nakamichi cotton pads έχω αλλά υπάρχουν και άλλα αξιόλογα. ...
το nakamichi κρατάει περισσότερο, αποδίδει καλύτερα γεύση και ντουμανι
από οργανικό βαμβάκι και σίγουρα από απλό

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2015, 23:33 από BABIS1098 »

• **
  • 399
« Απάντηση #717 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 11:28 »
Το smokey caramel ταιριάζει στα γούστα του Βασιλιά?

• **
  • 399
« Απάντηση #718 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 16:18 »
Μπάμπη πήγα σήμερα απo vapeland πήρα το nacamichi pads για να στήσω τον ιαττυ.Αυτό κόβεται απο την μεριά που φαίνονται οι ίνες απο ότι διάβασα σε αλλο νήμα και όχι καθετα.Για την ποσότητα σε 2μμ διάμετρο αντίστασης να το κάνω με το μάτι το κόψιμο ή να μετρήσω με τον χάρακα 2mm (ή 2,30mm να μπεί πιο σφινωτά).να μετρήσω το pad εννοω..Ευχαριστώ!

• 1981
« Απάντηση #719 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 16:37 »
Θα το κόψεις με την φορά των ινών αν κόψεις κάθετα τις  ίνες θα σου διάλυση το φιτιλι....
Τώρα για 2mm κόψε περίπου μισό πόντο και αν σου βγει χοντρό αφαίρεσε μερικές ινες

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359756 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449997 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110647 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374705 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F