Nα γραψω και γω λιγο την αποψη μου σχετικα με τα mod Wildfire και Vamo για οσους ενδιαφερουν αυτα τα δυο.
Το Vamo για μενα κερδιζει στα εξης σημεια.
-Εχει καλυτερα σπειρωματα στο καπακι, στο extension και στο 510.
-Ευκολια 3ον κουμπιων.
-Μετραει τα volt της μπαταριας. To wild εχει μονο ενδειξη σταθμης.
-Προστασια της οθονης απο ενα πολυ χοντρο πλαστικο τζαμακι. Του wildfire την προστατευει μια ζελατινα.
-Προσωπικη αποψη... Καλυτερο κουμπι λογο μεγεθους για τα δικα μου δαχτυλα.. Και το κλικ που κανει...
-Η οθονη δεν αναβει με καθε πατημα του κουμπιου στο ατμισμα σε σχεση με το wild
-Το vamo που μου εστειλε η atmomixani δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το ss... Δεν ξερω να ξεχωριζω μεταλλα...δεν ρωτησα κι ολας
.. αλλα σε σύγκριση με το wild ειναι σιγουρα πιο βαρυ, το παχος του μεταλλου φαινετε πιο χοντρο, αυτα μπορει για καποιους να ειναι και μειονέκτημα.. Αμα τρελαθω καποια στιγμη παντως θα προτημουσα να κραταω αυτο στα χερια μου.
Τωρα απο αποψη δυναμης δεν ξερω κατα ποσο ειμαι ικανος να τα συγκρινω με τις γνωσεις που εχω, γιατι το ενα ειναι παλμικο και το αλλο οχι.
Το Vamo σιγουρα το αισθανομαι πιο δυνατο και αγριο με τους ατμο που βαζω σε καθε σκαλα , ειδικα με δυο μπαταριες. Αλλα παραδειγμα τους crystal που εχω τωρα στα 1,8 ohm η αληθεια ειναι οτι δεν ατμιζονται ουτε καν στα 3 volt.. αλοιωση γευσης και αρκετα συχνα καμμενο... και τα εχω στο wild που ειναι πιο απαλο μαζι τους. Τo carto tank απο την αλλη απογειωνετε στο vamo. Δυστηχως δεν εχω μεγαλη γκαμα ατμοποιητων να κανω πιο λεπτομερεις συγκρηση.
Ισως καποιοι που εχουν μεγαλυτερη εμπειρια με παλμικα και μη να εχουν να πουν κατι περισσοτερο στο θεμα αυτο. Στο πως αισθανονται τον ατμο, με ιδιους ατμοποιητες, με τους δυο αυτους διαφορετικους τροπους λειτουργιας τον mod.
Ειμαι toy τελικα!
Δεν το δοκιμασα ποτε στα watt τον crystal.... Στα 3watt ατμιζετε καλυτερα.. παλι λιγο αλλοιωση γευσης αλλα αρκετα πιο ήπιο απο τα 3volt... Μια αντισταση 2,4 θα ναι οκ πιστευω
...
Vamo παιδια vamo..
Ρε παιδια! Εχει παρατηρησει κανεις στο vamo του αποτομη εκτόνωση ρευματος στον ατμο του? Περισσοτερο απο οσο το ρυθμιζει? Της τελευταιες φορες οποτε εβαζα 2 φρεσκοφορτισμενες μπαταριες στην συσκευη αφου το ανοιγα με το πρωτο πατημα του κουμπιου για να παρω τζουρα τον αισθανομουν πολυ πιο εντονο τον ατμο του carto... σχεδον στα ορια καμενου. Σαν για κλασματα του δευτερολεπτου να εδινε υπερβολικα πολλα volt. Αφου ακουγοταν αρχικα και ενα εντονο τσφφφ. Μετα στα επομενα πατηματα ηταν ενταξυ...Και πριν απο λιγο επιβεβαιώθηκα. Κουμπωνω εναν crystal 1,8 πανω και μην γελασετε, ημουν μπροστα στον καθρεφτη για να δω ποσο ατμο βγαζω για δοκιμες... Στο θεμα.. Η μπαταριες που ειχα τελειωναν, βαζω 2 φρεσκοφορτισμενες. Τον ανοιγω και το βαζω στα 3watt. Παταω να τραβηξω τζουρα.. καμμενη φουλ εδω η πρωτη τζουρα.., αλλα εκει που σοκαριστικα ειναι οτι ειδα ταυτοχρονα απ'τον καθρεπτη την αντισταση δηλαδη το σιλικονακι να λαμπυρίζει απο το φως της αντίστασης...! Φυσιολογικο??Συγχώνευση συνεχόμενων πόστς