κι εμένα ειχε σπάσει το tact switch του +, ήταν τόσο μαλακό πλέον στο πάτημα που ακόμα κι αν γυρνούσα ανάποδα τον Βάμο, αυτό πρόσθετε και μόλις πήγαινα να πάρω τζουρα μου έσκαγε φουλ βατ...
το άνοιξα, δεν ειναι και πολύ δυσκολο, βάζεις κάτι μαλακό γύρω -εγώ του έβαλα γάντι- και τον πιάνεις στη μέγγενη, για μοχλό απο πάνω χρησιμοποίησα εναν apsire
edit: ειναι κουμπωτή η τάπα, δεν ειναι βιδωτή! τουλάχιστον μεχρι τον V5 πιο πέρα δεν ξέρω
[youtube]Vgr9k4j6CnQ[/youtube]
τότε ηταν μονος του αυτός, αλλα υποθέτω θα εχει κι αλλα παρομοια
εππίσης μπορείς να κάνεις μοχλό βιδώνοντας το πρώτο extention, το φοβήθηκα αρχικα μήπως ανοιξει αλλα δεν εχει πρόβλημα κι έτσι τελικα, έτσι ειναι επίσης ευκολο γιατί εχεις δύο μακρινάρια να πιάσεις
πάντως στη δική μου πλακέτα, ειχε άπειρη μαύρη σιλικόνη, ειναι 2 πλάκέτες βασικά κολλημένες πέραν των σημείων επαφής και με σιλικόνη, να κολλούσα switchακι απο κάτω μου φάνηκε βουνό, λιώσε σιλικόνες, ξεκόλλα πλακέτες, κόλα ξανα...
θα επιχειρούσα απο πάνω, αλλα ειναι πολύ κοντά κολλημένα τα δυο κουμπάκια, με τα κατάλληλα εργαλεία ομως θα ήταν εύκολο
πήρα αυτή την πλακέτα
https://www.fasttech.com/p/1652300 όταν την αγόρασα ολοι έλεγαν σουπερ και με νέο φιρμγουερ κλπ, οταν την πήρα αλλα αντι αλλων, προβλήματα σοβαρα δεν εχει, αλλα δεν ειναι ουτε κατα διάννοια με νέο φιρμ, εμενα για την ακρίβεια δεν μου δειχνει καν την εκδοση, έχει μικρές απώλειες επίσης , ε αυτά....