vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

433 επισκέπτες, 3 χρήστες
Chris66, stauros53, manoslykos

Έτοιμα Υγρά και Αρώματα T-Juice

Αποσυνδεδεμένος christoforos

• *
  • 58
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Έτοιμα Υγρά και Αρώματα T-Juice
« Απάντηση #360 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 22:49 »
ευχαριστω για την άμεση απαντηση… δηλαδη εχεις ριξει απο το μπουκαλακι αρωματος 40 σταγονες και ειναι οκ;

διόρθωση γραμματοσειράς
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 16, 2015, 23:50 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #361 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 23:02 »
Εγω ετσι τα κανω ολα τα T-Juice μου. Στα 9ml βαση βαζω 40 σταγονες αρωμα.
Υπαρχουν 1-2 που για μενα θελουν παραπανω (πχ το Pomme Pom), αλλα παντα ξεκιναω απο το 10% και μετα απο 4-5 μερες ωριμανσης βλεπω πως ειναι και προσθετω, αν χρειαζεται.

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #362 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 23:33 »
Ίσως το ξεκίνημα με 20 σταγόνες στα 10 μλ να είναι η σοφότερη λύση....  :hmmm:

3 αρώματα που έφτιαξα έτσι, μια χαρά ήταν για μένα.... Το θεωρώ πιό σωστό ξεκίνημα και οικονομικό παράλληλα, γιατί ίσως καλύψει κάποιον αυτή η ποσότητα άρα θα κάνει οικονομία και θα είναι πιο εύκολο να προσθέσει στη συνέχεια μερικές σταγόνες αν δεν μείνει ικανοποιημένος.

Σημαντικό θεωρώ να αναφέρω ένα περιστατικό με φίλο που του έδωσα να δοκιμάσει το vamp vape. Ξετρελλάθηκε με το άρωμα και είπε οτι θα το αγοράσει. Όταν είδε στην ιστοσελίδα το προτεινόμενο ποσοστό 10-15% απογοητεύτηκε και είπε οτι τελικά δεν θα το αγοράσει διότι βγαίνει πολύ ακριβό με τέτοιο ποσοστό...
Του θύμησα οτι το δικό μου που δοκίμασε του άρεσε.... Το δικό μου ήταν με 20 σταγόνες, άρα ποσοστό 5%. Κατέληξε να το πάρει τελικά...
Γι' αυτό είπα μήπως είναι καλύτερα να προτείνουμε για πρώτη δοκιμή ένα ποσοστό 5% ή 20 σταγ/10μλ

• 5569
« Απάντηση #363 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 23:41 »
Κωστα, θεωρω 5% ειναι πολυ μικρο ποσοστο για αρωματα T-Juice, δεδομενου οτι η εταιρεια τα εχει φτιαξει για 15% για να μοιαζουν με τα ετοιμα τους.
Εγω που χρησιμοποιω υγρα 70% PG που υποτιθεται οτι αναδεικνυει τα αρωματα, κατω απο 10% δεν μπορω να φανταστω καποιο απο τα υγρα τους υγρο να βγαινει σωστο.
Καποια ειναι λιγο μπουχτιστικα στο 10% (πχ Cherry Choc), αλλα και το ετοιμο ετσι ειναι.
Το Vamp συγκεκριμενα που ανεφερες, ενω το ξεκινησα με 8%, πλεον το εχω φτασει στο 12% και πιστευω πως εχει περιθωριο και για παραπανω.
Αλλα βεβαια ολα γουστα ειναι. Εδω υπαρχουν ατομα που παιρνουν ετοιμα υγρα και τα σπανε με δυο και τρια μερη βαση για να τους αρεσουν.
Απλα ας ξερει ο καθενας οτι η εταιρεια προτεινει 15% αρωμα και οτι το 1ml αντιστοιχει περιπου σε 40 σταγονες και μετα κανει τα κουμαντα του. ;)

Αποσυνδεδεμένος SR

• *
  • 87
« Απάντηση #364 στις: Ιανουαρίου 20, 2015, 22:15 »
Απντέιτ για το hermano rubio.
Όσο περνούν οι μέρες, μου αρέσει όλο και περισσότερο. "Ξεκούραστο" υγρό, δύσκολα σε μπουχτίζει. Στην αναλογία που το έφτιαξα εμφανίζει στην εκπνοή μια πολύ ελαφριά ευχάριστη γλυκάδα.
Δεν μου αρέσει τόσο όσο το primo verde, αλλά είναι πολύ κοντά.
Δεν συνίσταται σε ατμιστές που τους αρέσουν μόνο τα έντονα αρώματα.
Οι υπόλοιποι...

Αποσυνδεδεμένος Drosos

• *
  • 57
  • suck my mod
« Απάντηση #365 στις: Ιανουαρίου 21, 2015, 01:19 »
Εφτιαξα ενα 30 ml vamp vape, 10% αρωμα. Κοκινο χρωμα αιμα εξου κ ο τιτλος.. Γλυκια γευση οχι πολυ εντονη δεν μου φερνει καποια γνωστη γευση ιδιαιτερο προτοτυπο ευκολοατμιστο για ολη μερα ... Περι ορεξεως παντα!

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #366 στις: Ιανουαρίου 21, 2015, 01:35 »
Εμένα σκούρο ροζ βγαίνει το vamp, το Astaire βγαίνει αίμα...

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #367 στις: Ιανουαρίου 21, 2015, 01:53 »
Drosos, δεν νομιζω να το αντεξεις για ολη την ημερα...καποια στιγμη το μπουχτιζεις...τουλαχιστον οσους ξερω να το ατμιζουν αυτο παθαινουν...

• 5569
« Απάντηση #368 στις: Ιανουαρίου 21, 2015, 02:43 »
Μπα, μην το λες, ανετα το εχω για all day υγρο. Στο 10-12% που το φτιαχνω δε με κουραζει καθολου.
Μαλιστα ειναι ενα απο τα λιγα υγρα που εχω κανω συνεχομενη χρηση για πανω απο 4-5 μερες.
Στις 2-3 μερες το πολυ συνηθως αλλαζω γευση. Με το Vamp κανενα προβλημα, συνεχιζω ακαθεκτος.

Αποσυνδεδεμένος NIKOS13

• *
  • 57
« Απάντηση #369 στις: Ιανουαρίου 21, 2015, 11:11 »
δοκιμασα UK Smokes,Cubana, Primo Verde, eastern blend, το καλητερο για μενα ειναι το Primo Verde  πολύ καλα αρωματα και οι βασεις   http://steamforce.gr/index.php?cPath=49_75    σκευτομαι για το VampVape που το βλεπω πρωτο σε ψήφους και το   Hermano Rubio που ειναι κοντα στο Primo Verde απο οτι διαβασα εδω λιγο πιο ήπιο

διόρθωση γραμματοσειράς
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 21, 2015, 15:31 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος pilotos

• **
  • 158
  • ΑτΜήτσος
« Απάντηση #370 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 15:30 »
Το bamp vamp είναι το επόμενο υγρό που θέλω να δοκιμάσω. Τώρα έχω το Virgin Leaf, το οποίο μου αρέσει αλλά θέλω να περάσω και σε κάτι πιο καραμελοειδές.
είναι πολύ βαρύ για κάθε μέρα το vamp;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 05, 2015, 16:03 από pilotos »

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
« Απάντηση #371 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 16:01 »
Κανείς δεν μπορεί να σου πει με ασφάλεια αν κάνει για όλη μέρα ή όχι, παρά μόνο το προσωπικό σου γούστο. Προσωπικά πιστεύω ότι κάνει για πολλές ώρες.... Όμως εγώ αλλάζω τουλάχιστον 3 αρώματα κατά τη διάρκεια της μέρας....δεν μπορώ με ένα. Πιστεύω οτι ο ατμιστής θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 διαφορετικά αρώματα έτοιμα σε γεμάτους ατμοποιητές. Φοβάμαι οτι νέος ατμιστής με ένα άρωμα, αν το βαρεθεί. μπορεί εύκολα ν' ανάψει τσιγάρο...

Σου προτείνω λοιπόν σε όλο τον εξοπλισμό σου, να έχεις τα πάντα διπλά και τουλάχιστον 2 αρώματα. To vamp vape αρέσει γενικώς και αξίζει να το δοκιμάσεις. Θεωρώ οτι θα το ατμίσεις για πολλές ώρες. Αν σε κουράσει, έχε και κάποιο άλλο έτοιμο  ;)

Αποσυνδεδεμένος pilotos

• **
  • 158
  • ΑτΜήτσος
« Απάντηση #372 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 16:05 »
Θα το χρησιμοποιήσω συνδυαστικά με το virgin Leaf που είναι καπνιστικό και στα γούστα μου. Σήμερα/αύριο ήθελα πάρω δεύτερο άτμο(γυάλινο τανκ), οπότε θα κάνω αυτό που προτείνεις  :thumpup:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Και εγένετο. Το vamp είναι απλά απίστευτο. Είναι ακριβώς όπως θα το ήθελα. Μάλλον θα γίνει απο τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι να αρχίσω τα DIY τουλάχιστον. Σε συνδυασμό με ένα καπνικό, δείχνει να μπορεί να με καλύψει προς το παρόν  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 05, 2015, 22:19 από pilotos »

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #373 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 23:23 »
Αυτό το Jack the Ripple τι στον κόρακα έχει μέσα; Παγωτό βατόμουρο λέει. Το έκανα 5% 50/50 vpg 9mg και στις δύο μέρες το μόνο που φέρνει σαν γεύση είναι κάτι σαν ginger. Τέλος πάντων κάτι σαν μπαχάρια με κάτι άλλο που προσπαθεί να τα γλυκύνει. Σκέφτομαι να το κάνω 15% και να το αφήσω κανένα μήνα για να το ξεφορτωθώ. Θα γίνει παγωτό βατόμουρο τότε;

Το Strawberri ίδια διαδικασία και δίνει έτσι αμυδρά την γεύση που έχουν αυτά τα μαλακά ζαχαρωτά φράουλα. Δεν είναι κακό, αλλά φαίνεται να θέλει 10% και δύο βδομαδούλες...

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
« Απάντηση #374 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 23:30 »
Προφανώς δεν το έβαλες στο ψυγείο για να γίνει παγωτό.... :laugh1:

Δοκίμασε όπως λες την προτεινόμενη αναλογία από την εταιρία, υπολογίζοντας οτι 40 σταγόνες = 1 μλ. Άρα θα πρέπει στα 10 μλ να βάλεις τουλάχιστον 40 σταγόνες (έως 60). Δεν νομίζω οτι θα χρειαστεί να περιμένεις πάνω από 7 ημέρες για να το δοκιμάσεις....προσωπικά θα το δοκίμαζα στο 2ήμερο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110911 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328483 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1086 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29398 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99981 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F