καλα τα λεει ο Πολυκράτης...βημα πισω ειναι ολο αυτο.. και δεν θα τους βγει (ΙΜΗΟ).
Το επιστομιο ειναι κατι σημαντικο, η συμβατοτητα με 510 επιστομιο επερτεπε σε πολλους στους βιβι νοβα να χρησιμοποιουν αυτο που τους αρεσει και οχι να ειναι αναγκασμενοι να χρησιμοποιουν το μαμισιο..και αυτο συνεβαλε σημαντικα στο να γινει αρεστος ο ατμο.
Απο την αλλη, εγω αυτο το τετραπλο φυτιλι που βλεπω στην φωτο το φοβαμαι πολυ..οτι δεν θα ειναι ποιοτικο..οσες φορες μου εχει τυχει τετοιο φυτιλι σε βιβι νομα ή κρισταλ το πεταγα στην μερα. Εδω ερχεται και το 2ο που ανεφερε ο Πολυκράτης, οτι δεν εχει την συμβατοτητα με τις κεφαλες των αλλων ατμοποιητων..δεν μπορω να πω ενταξει,δηλαδη, θα βαλω μια βιζιον κεφαλη του βιβι νοβα που ξερω οτι ειναι καλες και θα πεταει...
Του κοψανε την ευελιξια δηλαδη και στην ουσια (την κεφαλη) και στην αισθηση του χρηστη (επιστομιο)...αρα τι εμεινε? μονο η εμφανιση που δειχνει "σαν" μινι βιβι νοβα..ε, θα κρατησω τον μινι βιβι νοβα που εχω..δεν με ωθει να παρω να τον δοκιμασω.