Τώρα πως από το drag φτάσαμε στο rsq/vt inbox/Gbox, δεν κατάλαβα.
Να στο κάνω τάληρα λοιπόν. Ο φίλος ζήτησε ένα μοντάκι για τον dead rabbit, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα προτιμήσει τον 22άρη ή τον μεγάλο των 24mm και των διπλών αντιστάσεων.
Με γνώμονα λοιπόν -κι από προσωπική εμπειρία αν θες- του πρότεινα να προτιμήσει ένα squonk αντί ενός απλού mod ώστε να μπορέσει να χαρεί περισσότερο τον dripper που θα επιλέξει, χωρίς να χρειάζεται να κρατάει το 60μελο μπουκάλι στην παλάμη μαζί με το ήδη ογκώδες drag. Αυτονομία γαρ. Άσε που ο "λαγός" στο "squonking" αξίζει διπλά τα ευρώ που κοστίζει. Πάλι από προσωπική εμπειρία.
Πάμε και δίφραγκα;

Ο μικρός ο 22 ένεκα της μονής αντιστάσεως του, μπορεί να αποδώσει ιδανικά στα 30-40 watts (σαφέστατα και στα παραπάνω δεν λέει όχι ), συνεπώς ένα μονομπάταρο από τα προτεινόμενα ίσως του αρκούσε, ίσως και όχι όμως. Δική του η απόφαση αφού ο ίδιος μόνο ξέρει πόσο ατμίζει μέσα στη μέρα.
Ο μεγάλος ο 24άρης θέλει δύο μπαταρίες -πάντα κατ' εμέ- αφού οι ανάγκες του για ρεύμα ανεβαίνουν αρκετά. Αυτονομία και πάλι.
Φυσικά ο φίλος θα επιλέξει, εμείς προτάσεις ρίξαμε όπως εξάλλου το ζήτησε κι ο ίδιος. Εννοείται ότι και με το drag (το οποίο κατέχω μήνες τώρα και μάλιστα υπεραγαπώ

) μια χαρά θα την κάνει την δουλειά του. Οι "λαγοί" σηκώνουν μπόλικα ml's στα decks τους εξάλλου οπότε δεν θα χρειάζεται να στάζει μέσα τους κάθε λίγο και λιγάκι - πάντα σε σύγκριση με άλλους drippers δηλαδή.
Απλά και κατανοητά θέλω να πιστεύω λοιπόν, οι δικές μου οι προτάσεις πηγαίνουν καρφί στα squonk mods. Ούτε επέβαλε κανένας τίποτα, ούτε απαίτησε ασπασμό. Προτάσεις για να δώσω μερικές ακόμα επιλογές στον φίλο έριξα, πιθανότατα και προβληματισμό για κάτι που κι ο ίδιος δεν είχε σκεφτεί όπως το συνεχές "στάξιμο" σε έναν dripper ας πούμε, ίσως λοιπόν στον ίδιο να φανούν και χρήσιμες. Κανένα πρόβλημα και αν τις προσπεράσει εννοείται.

Χωρίς ίχνος ειρωνείας ελπίζω να σε κάλυψα.
Edit: ο φίλος κατέληξε στο drag λοιπόν, εύχομαι να το χαρεί!
