Παιδες,ολα ωραια και καλα αυτα που γραφετε , αλλα μεγαλο ρολο παιζει και το πως σου καθεται στο χερι , οι ικανοτητα της πλακετας ωστε να δωσει οσο γινεται πιο αρμονικα το ρευμα στην αντ/ση , η διαχειριση της ενεργειας της μπαταριας απο την πλακετα , το υλικο κατασκευης ολου του μοντ , ακομα και η μεταπωλιτική του αξια.
Σε ολα αυτα το Provari εχει πετυχει το στοχο του μεσα απο το χρονο , αλλα τοτε δεν υπηρχε και καποιο αλλο μοντ τετοιας κλασης.
Λογο του μονοπωλίου λοιπον , μπορουμε να πουμε οτι το Provari πετυχε τους στοχους του .
Οχι ομως οτι επειδη ηταν το μονο καλο μοντ . Δεν ηταν αυτο η αιτια της τοσο μεγαλης επιτυχιας .
Ειχε το μονοπωλειο απλα γιατι πραγματικα ηταν το καλυτερο μοντ μεχρι σημερα.
Σημερα ομως , ειναι απλα ενα απο τα πολυ καλα μοντακια.
Δεν ειναι το υπερμοντ , αλλα για καποιον που ξερει τι θελει , ειναι πραγματικα πολυ καλη αγορα.
*** Κι αυτος που ξερει τι θελει , δεν ειναι αυτος που θα κανει 0.000000001 Ωμ για να δωσει 500 Watts.

Mπορει ο καθενας να με κρινει και να με αποκαλεσει κολλημενο , αλλα αυτο εχω διαπιστωσει.
Λαθος , σωστο , αυτο πιστευω και αυτο βλεπω με τα δικα μου ματια.
Για το φιλο που ρωταει λοιπον , η δικη μου προταση ειναι αν μπορεσει να το δοκιμασει σε καποιο μαγαζι ή σε καποια συναντηση , ωστε να εχει και μια προσωπικη επαφη πρωτα με το μοντ και υστερα αν του κατσει ας το αγορασει.
Το κυριο σημειο ομως ειναι οτι το Provari ειναι ενα μοντ για αυτους που ξερουν τι θελουν.
Αυτο δικαιολογεί και την τιμη του , αλλα και ο αγοραστης θα εχει κανει μια πολυ καλη αγορα που θα τον καλυπτει απολυτα στις ατμιστικες του αναζητησεις και απαιτησεις.
Οποτε εχουμε ενα απο τα πιο αξιοπιστα μηχανιματα σε αποδοση,ποιοτητα και μεταπωλιτική αξια , που σημαινει οτι και ευχαρίστηση μπορει προσφέρει , αλλα και ενα μεγαλο μερος των χρηματων σου θα παρεις πισω καποια στιγμη αν το βγαλεις στην πασαρελα....
Τωρα πλεον υπαρχουν βεβαια και πολλα αλλα μοντακια που ειναι αξια και μπορω να πω πιο αξια απο το Provari , αλλα το ονομα ειναι ονομα πλεον.
Οπως λεμε BMW (οπως εγραψε και ο Ribot...

)
Kατι τετοιο δηλαδη. Μπορει η ΒΜW να εχει χασει πλεον λιγο απο την αιγλη της , αλλα ακομα το ονομα της ειναι εφάμιλλο της ποιοτητας και της αποδοσης .