vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

657 επισκέπτες, 3 χρήστες
Methodios, camber, manoslykos

T3 clearomizer 2,4ml bottom coil

Αποσυνδεδεμένος tibolaso

• **
  • 483
  • Φύλο: Άντρας
Απ: T3 clearomizer 2,4ml bottom coil
« Απάντηση #150 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 11:29 »
Αφαιρείτε το ένα φυτιλάκι χωρίς να έχει κάποια επίπτωση στην παραγωγή ατμού ή το χτύπημα; Ρωτάω διότι και σε μένα, σε άσχετες φάσεις, μου φέρνει μια τζούρα με λίγο καμένο. Το κουνάω λίγο πάνω κάτω ή/και φυσάω στο επιστόμιο και μετά διορθώνεται για αρκετή ώρα. Το καμένο εμφανίζεται τυχαία.

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
« Απάντηση #151 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 11:45 »
Απ'ό,τι έχω καταλάβει, τα φυτιλάκια αυτά τα έχει για την αποφυγή βραχυκυκλώματος (να μην έρχεται σε επαφή η αντίσταση με το μεταλλικό σωληνάκι που κάθεται από πάνω) και για εξτρα στεγανοποίηση.  Αφαιρώντας το ένα, ο πρώτος στόχος συνεχίζει να επιτυγχάνεται και απλώς μειώνουμε την επιπλέον στεγνοποίηση, η οποία μπορεί να ευθύνεται για την υποτροφοδοσία/καμμένο. Οπότε, επιπτώσεις σε παραγωγή ατμού και χτύπημα δεν εχουμε με την αφαίρεση.
Αν σου έρχεται καμμένο μόνο περιστασιακά και πάλι δεν χανεις να δοκιμάσεις την αφαίρεση. Αν μετά από αυτήν δεν σου έρχονται μπουρμπουλήθρες (λόγω ελλιπούς πια στεγανοποίησης) το δουλεύεις μια χαρά και με ένα φυτιλάκι.

Αποσυνδεδεμένος tibolaso

• **
  • 483
« Απάντηση #152 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 11:53 »
Μπουρμπουλήθρες έχω τις περισσότερες φορές όταν τελειώνει το υγρό, όταν η στάθμη πέφτει κάτω από τα 0,5-0,4ml.

Τον Τ3 προς το παρόν τον έχω χρησιμοποιήσει με Dirty που νομίζω έχει λίγη περισσότερη PG και με βάση 50-50.

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
« Απάντηση #153 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 12:18 »
Τότε (προς το τέλος) έχουμε οι περισσότεροι μπουρμπουλήθρες. Είναι ο τρόπος του να σου πει
"Νωεεεε....πεινάαααωωωω" :D

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #154 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 13:26 »
Αυτου του τυπου οι ατμοποιητες, με την αντισταση χαμηλα, κλεινουν αεροστεγως για να "κρατιεται" το υγρο μεσα και να μη φευγει, και παιρνουν αερα μονο οταν ρουφαμε απο το επιστομιο. Ολη η "τεχνη" ειναι το παχος του φυτιλιου να ειναι τετοιο, ωστε οταν ειναι πολύ γεματο να αφηνει το υγρο να περναει, παρολο που η δεξαμενη εχει πολυ λιγο αερα και δεν το βοηθαει, αλλά και οταν κοντευει να αδειασει, να μην σπρωχνει ο αερας τοσο που να εχει διαρροη. Βαλε σε αυτο και το να μαντεψουμε ποσο παχυρρευστο ή μη, ειναι το υγρο του καθενα, οι κατασκευαστες πρεπει να ειναι μάγοι.
Δοκιμαζω κι εγω εναν. Εχω μπουρμπουληθρες οταν φτανει το υγρο στο ενα τριτο. Και ακομα φυτιλογευση (ειμαι στο δευτερο γεμισμα), που ειμαι σιγουρος οτι οφειλεται στο δευτερο φυτιλακι. Το οποιο αν βγαλω, θα εχω διαρροες απο τη μεση του τανκ.   :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #155 στις: Δεκεμβρίου 23, 2012, 20:45 »
Απο χθες το πρωι τον ατμιζω. Πολυ καλος ατμοποιητης. Καλο ντουμανι, καλη γευση, δεν εχει διαρροες.
Φυτιλιλα για περισσοτερο διαστημα απο οσο θα περιμενα, αλλα καποια στιγμη φευγει.
Λιγο αερατη τζουρα για τα γουστα μου αλλα αυτο λυθηκε πανευκολα. Βαζεις μια οδοντογλυφιδα στη μια απο τις 3 τρυπες, σπας τη μυτη και τελος. Τωρα η τζουρα ειναι ακριβως οπως τη θελω!!!! Αν καποιοι θελουν πιο σφιχτη ακομα, ας το κανουν στις 2 απο τις 3 τρυπες.
Αν δεν χρειαζοταν ανταπτορα για να παιξει σε vamo και lava θα ηταν τελειος.

EDIT: Οσοι εχετε σκοπο να τον χρησιμοποιησετε με πιο παχυρευστα υγρα, VG κλπ, μην τον γεμιζετε μεχρι πανω. Μεχρι τα 2.2, αντε βαρια τα 2.4. Οπως πολυ σωστα ειπε ο Πολυκρατης, ο αερας στο tube βοηθαει την τροφοδοσια, οποτε με παχυρευστο υγρο (και tribeca συμπεριλαμβανομενου) αν το γεμισετε φουλ θα πρεπει συχνα να τραβατε "τζουφιες" για να τροφοδοτειται.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 24, 2012, 02:28 από vato »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #156 στις: Δεκεμβρίου 24, 2012, 13:31 »
Η διάρκειά του με έχει τρελλάνει! Σήμερα τον δουλεύω επί 2 εβδομάδες χωρίς καν βράσιμο, πλύσιμο κλπ, και πυροβολάει στο 80% της αρχικής του κατάστασης! Υπ' όψιν ότι τον έχω γονατίσει, έχει ατμοποιήσει πάνω από 40ml μέχρι στιγμής και δεν σταματάει με τίποτα! Long live T3.

Θα επανέλθω όταν τα κακαρώσει και θα έχω τελική διάρκεια ζωής!

« Απάντηση #157 στις: Δεκεμβρίου 25, 2012, 23:55 »
T3 bottom coil 3.0 ml

Αποτελείται από:

α) επιστόμιο προέκταση του σώματος
β) δεξαμενή χωρητικότητας 3.0 ml
γ) κεφαλή-αντίσταση
δ) Βάση βιδωτή

Σπείρωμα eGo
Επιστόμιο φιξαρισμένο στη δεξαμενή

Στηριζόμενος σε εμφάνιση στον Τ2 δείχνει ανανεωμένος περισσότερο στα εσωτερικά του,  όπου πλέον
υπάρχει η ανταλλακτική αντίσταση στο κάτω μέρος και όχι στο επάνω του άξονα βάσης και επίσης όλες οι λειτουργίες του όπως γεμίσματος και ξεβιδώματος γίνονται από το κάτω μέρος στο σπείρωμα και όχι όπως είχαμε συνηθίσει στον προκάτοχο του.

Φαρδιά μεταλλικά δακτυλίδια αγκαλιάζουν το σώμα-tube στις άκρες πάνω και κάτω ενώ το drip είναι σε πιο λεπτή γραμμή από τον Τ2 και «δένει» όμορφα στον ατμοποιητή.

Το γέμισμα είναι όπως είπαμε από το κάτω μέρος του ατμοποιητή στο σπείρωμα, αρκεί να ξεβιδώσεις την βάση και να τον κρατάς ανάποδα.
Προσοχή βέβαια γιατί κατά το γέμισμα υπάρχει διαρροή από το drip.

Πολύ καλή χωρητικότητα με μέγιστο ωφέλιμο τα 3 ml όπως είναι και η διαβάθμιση του tube κρατώντας την μεριά του drip προς τα κάτω, ενώ η διαβάθμιση φτάνει όρθιος ο ατμοποιητής με το σπείρωμα κάτω στα 2,4 ml έχοντας όμως περιθώριο γεμίσματος.

Κατά τη χρήση του ατμοποιητή και αφού ξεκίνησα με το tube στα 2/3 έκανα κάποιες διαπιστώσεις οι οποίες βρέθηκαν όπως παρακάτω:

Τζούρα καλή, ικανοποιητική κανονική ούτε αεράτη ούτε σφιχτή όπως θα την ήθελα αλλά με περίσσια σφυρίγματα κατά τη χρήση ειδικά σε όχι μακρόσυρτες τζούρες. Η απόδοση γεύσης σε κανονικά για clearomizer απόδοση. Επίσης πρέπει να σταθούμε πως στον συγκεκριμένο ατμοποιητή της δοκιμής σε απανωτές τζούρες κατά τη διάρκεια της δοκιμής πετάχτηκε υγρό από το drip στο στόμα και εκεί πλέον σταματάς να δεις τη συμβαίνει.

Η αντίσταση μετρημένη σε provari είναι 2.6 Ω και ξεκίνησα να ατμίζω στα 4,2 Volts με άνεση χωρίς να δίνει καμένο και με καλή γεύση σε κάθε ρουφηξιά.
Ανεβαίνοντας σε volts μιας και στα 4.2 είναι 6.8 watts έφτασα στα 4.6 Volts (8 watts).
Εδώ θα έλεγα πως η απόδοση είναι υποτονική  και ειδικά αν η στάθμη υγρού είναι χαμηλή περί του
1.6 ml και κάτω έδινε και το φαινόμενο με μπουρμπουλήθρες.
Τώρα για «χτύπημα» θα έλεγα είναι καλός αρκετά καλός αν βέβαια σκεφτεί κανείς πως άτμιζα με
18 mg νικοτίνης που από μόνη της έχει χτύπημα.

Το ατού σε αυτόν είναι  η αντίσταση που όπως είπαμε βρίσκεται στο κάτω μέρος. Είναι όμως ατού ή απλά μια καινοτομία άνευ λόγου? 
Η διαπίστωση είναι πως πλέον σε αυτόν τον ατμοποιητή δεν υπάρχει καθόλου μα καθόλου ζεστή τζούρα η οποία ειδικά αν πρόκειται για απανωτές σου έρχονταν ζεστό ως καυτό έχουν εξαλειφτεί. Ακόμα και με απανωτές κοφτές δεν παίρνει κανείς ζεστό το πολύ πολύ στα 4.6 Ω πήρα ελαφρώς χλιαρό ατμό, πράγμα που δεν με δυσαρέστησε καθόλου, απεναντίας  το θεωρώ ίσως το καλύτερο.
Ο ατμοποιητής με την αντίσταση στα 2.6 Ω δουλεύει θαυμάσια στην περιοχή των 4.0-4.6 Volts αλλά στα 4.2 Volts τα έχει όλα στο μέσο όρο όπως  ατμό πλούσιο, γεύση και  χτύπημα.

Για συντήρηση είναι εύκολος ενώ αν έβγαινε το drip-επιστόμιο θα ήταν καλύτερα.
Ξεβιδώνει κανείς τη βάση (δαχτυλίδι-σγρετζάκι) και εν συνεχεία πλένεται όλος ο ατμοποιητής με ότι επιθυμεί ο καθένας ( χλιαρό νερό-αιθυλική αλκοόλη για απολύμανση).

Η κεφαλή αποτελείται από την αντίσταση-φιτίλι με πολύ κοντό φιτίλι και καλής ποιότητας στον συγκεκριμένο ατμοποιητή.

Θετικά – αρνητικά

+ Καλής ποιότητας υλικά  :thumpup:
+ Μεγάλη χωρητικότητα tube 3.0 ml  :thumpup:
+ Πλούσιος  ατμός με πολύ καλή γεύση  :thumpup:
+ Ρουφηξιά ουδέτερης θερμοκρασίας  :thumpup: :thumpup:
+ Γεύση καμένου μόνο στο όριο των watts (9)  :thumpup:
+ Καλή διάρκεια ζωής κεφαλής με σωστή συντήρηση ( άνω των 10 ημερών )  :thumpup:

- Μέγεθος ατμοποιητή  8 εκατοστά  :o :o :o
- Ίχνη διαρροής από το σπείρωμα προς το πόλο  ???
- Έντονο σφύριγμα κατά το άτμισμα  :thumpdown:
- Φαινόμενο με μπουρμπουλήθρες  :thumpdown:
- Διαρροή κατά το γέμισμα από το επιστόμιο  :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος ecigfun

• 593
  • Τα έχω κόψει όλα ! Τελος !!
« Απάντηση #158 στις: Δεκεμβρίου 31, 2012, 13:04 »
Στα $5,76 απο το TinyDeal,μαζι με τα μεταφορικα !  :)
T3 Atomizer

Με το κουπονι christmasgifts6off παει στα $5,41   (-6%).
Αν εχετε και ποντους,κατεβαινει κι αλλο η τιμη !
Τον αγορασα για $0,61 !
:laugh1:

Sub-Total:$5.76
Non-Registered Air Mail: $0.00
Discount Coupon: $-0.35
Value/48 Points $-4.8
total: $0.61
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 02, 2013, 23:15 από petra »

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #159 στις: Ιανουαρίου 01, 2013, 01:45 »
τον δουλεύω από χθες. αυτά που παρατήρησα είναι τα εξής.
όταν δεν τον πατικώνω στις απανωτές τζούρες δουλεύει άψογα. όπως προαναφέρθηκε από πολλούς, η παραγωγή ατμού είναι παραπάνω από ικανοποιητική, και είμαι εντυπωσιασμένη καθώς είναι ο πρώτος εργοστασιακός ατμοποιητής που δίνει τόσο πολύ ατμό, κι έχω δοκιμάσει αρκετούς.
στην αντίθετη περίπτωση όμως, στις απανωτές τζούρες δηλαδή, κάνει υπερτροφοδοσία και βράζει...το φύσημα βοηθάει την κατάσταση, αλλά μέχρι να καθαρίσει βγάζω και όλο το υγρό από το φύσημα...

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #160 στις: Ιανουαρίου 01, 2013, 01:57 »

Γιαυτό μάλλον εμένα δεν μου έχει κάνει πρόβλημα,ενώ σε άλλους που τον έδωσα για δοκιμή μου λέγανε για μπουρμπουλήθρες.... εγώ ατμιζω πιο ήρεμα....

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #161 στις: Ιανουαρίου 01, 2013, 02:00 »
κυρίως μπουρμπουλήθρες και βράσιμο όταν πέσει πολύ η στάθμη του υγρού κάνει αλλά και στις απανωτές το ίδιο.
πάντως γι αυτούς που ατμίζουν ήρεμα όπως λες, είναι  ταμάμ!!!  ;D
ειλικρινά μέχρι στιγμής αν όχι ο καλύτερος, από τους καλύτερους!

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
« Απάντηση #162 στις: Ιανουαρίου 01, 2013, 13:19 »
Μέχρι να βρεθεί το σετάρισμα (αν γίνει ποτέ) για την αποφυγή των... μπουρμπουληθρών σε χαμηλή στάθμη υγρού, κάτι που μπορεί να βοηθήσει είναι το άτμισμα σε οριζόντια θέση (δεν εννοώ να ατμίζουμε ξαπλωμένοι... :) ). Όταν η στάθμη φθάσει σε 0,8-0,6, αρχίζουμε να γέρνουμε σταδιακά το η/τ προς τα επάνω (να αρχίσει να έρχεται πιο κάθετα στο στόμα) και το πρόβλημα υποχωρεί έως και εξαφανίζεται. Όταν δεν ατμίζουμε, καλό είναι να στέκεται πάλι στη φυσιολογική του θέση για να βρέχονται καλύτερα τα φυτίλια.
Δεν είναι λύση, βέβαια, αλλά μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 01, 2013, 13:36 από sao »

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #163 στις: Ιανουαρίου 01, 2013, 23:42 »
αυτός ο βελούδινος ατμός σίγουρα οφείλεται στο σωλήνα από όπου έρχεται ο ατμός στο στόμα. λειτουργεί σαν καμπάνα.
τον ευχαριστιέμαι πολύ :yes:

Αποσυνδεδεμένος zoo

• **
  • 124
« Απάντηση #164 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 11:36 »
Κι εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ ο Τ3. Με ήρεμο άτμισμα και γέμισμα όταν φτάνει στο 1μλ, κανένα απολύτως πρόβλημα.
(Τόσο που σκέφτομαι να μην κάνω εκ νέου δοκιμές με DCT Tanks που με είχαν απογοητεύσει στο παρελθόν...)

Πάντως με τις eGo  δεν τον απολάμβανα τόσο. Μόνο με καλά γεμάτη μπαταρία, μετά έπεφτε πολύ... Επίσης μαύριζε αρκετά το υγρό στο 3 - 4 γέμισμα... Τώρα με το Vamo τον λειτουργώ στα 7,5W (2,4Ω τον βγάζει το Vamo) και πάει πολύ ωραία για τα γούστα μου. Έχω κάνει 4 γεμίσματα χωρίς ίχνος μαυρίλας στο υγρό και χωρίς καμία ένδειξη για πεσμένη απόδοση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359761 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328052 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F