Μακαρι να βγει καλό. Είναι όντως ανθεκτικό, σε πέσιμο και νερο; Κάνει καλή διαχείριση της μπαταρίας;
edit: πως θα ξέρω οταν έρθει ποια έκδοση είναι;
Κάποιο ανθεκτικότερο από αυτό δεν υπάρχει, από πεσίματα δεν παίρνει χαμπάρι, ούτε από νερά, εκτός κι αν το στεφάνι σου πιάσει κανα σκυλόψαρο και φύγει μαζί με το μοντάκι στο μεσοπέλαγο! Σ' αυτή την περίπτωση βέβαια δε θα τον απασχολεί αν μπάσει νερό το μοντάκι, αλλά πως θα γλιτώσει από το σκυλόψαρο
Σε power mode, μια χαρά είναι η διαχείριση της μπαταρίας, σε tc τραβάει αρκετά παραπάνω ρεύμα. Εκεί, για να είμαι ειλικρινής, δεν με ικανοποίησε η αυτονομία του.
Η δεύτερη έκδοση διαφέρει στην χάρτινη συσκευασία που περιβάλλει το πλαστικό κουτί στο οποίο θα σου έρθει. Με το μαύρο είναι η V2. Θα το δεις στο βίντεο του
, στο 3:10 λεπτό.
To γράφει στην σελίδα του προϊόντος, με κόκκινα γράμματα, μάλλον δεν το είδες:Για το V1 vs V2 το είδα στα forum της fasttech, περισσότερα δεν ξέρω.
Όντως δεν το πρόσεξα αυτό που λες. Η FT όμως δεν το πουλούσε ποτέ, γι' αυτό και το είχα πάρει από GB. Το έφερε κι η FT τώρα?
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε V1 και V2 είναι ότι στη V1 αν το αφήσεις χωρίς να ατμίσεις για 5 λεπτά, σβήνει μόνο του και πρέπει να ξανακάνεις 5 κλικ για ν' ανοίξει.Αυτό ήταν πολύ σπαστικό για μένα, αλλά το κάνει μόνο σε tc νομίζω, όχι σε power mode ή το ανάποδο. Δε θυμάμαι τώρα, το έχω αποχωριστεί από τον Ιούνιο και έχω ξεχάσει.