O συνατμιστής αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο VTC και άλλα 3 mod που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους και βγαίνουν ακριβότερα. Εκτός του Zero mini αμφιβάλλω αν τα άλλα 2 έχουν έρθει Ελλάδα. Οπότε η λογική απάντηση είναι VTC.
Σαν να ρωτάει κάποιος τι αυτοκίνητο να πάρει; Ford, Geely, Jak ή Chery; Η προφανής απάντηση είναι Ford άσχετα αν τα άλλα κινέζικα αυτοκίνητα ίσως είναι καλύτερα.
Για να αναρωτιέται ο συνατμιστης ποιο από τα 4 είναι καλύτερο, προφανώς από εκεί που σκοπεύει να αγοράσει έχει διαθέσιμα και τα 4.
Το να μαζεύει 5/5 ψήφους το vtc δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο. Απλά κάνεις δεν έχει δοκιμάσει τα άλλα 3 ώστε να μπορεί να γίνει μια σωστή σύγκριση.
Αν δεν τα ξέρεις και τα υπόλοιπα, δεν μπορείς να τα απορρίπτεις, απλά δε λες τίποτα ή λες "έχω δοκιμάσει μόνο το vtc και μου βγήκε καλο", όχι "η ψήφος μου πάει στο vtc" βάζοντας το πάνω από αλλά mods που μπορεί να αγνοείς ακόμα και την ύπαρξη τους.
Στο παράδειγμα με τα αυτοκίνητα, έβαλες ένα αμερικάνικο και 3 κινέζικα. Όλα τα mods που κοίτα ο φίλος είναι κινέζικα όμως.
Απλά το vtc έτυχε και το έφεραν τα ελληνικά καταστήματα και αυτό ακούγεται. Τα άλλα 3 θα μπορούσαν να είναι κλασεις ανώτερα. Θα μπορούσαν γράφω. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα (ακόμα τουλάχιστον).