παιδια γεια σας μια ερωτηση και εγω με την σειρα μου: ειμαι καινουργιος στο ατμισμα (3 μηνες ) και εχω 2 τσιγαρα:
aspir bdc ατμοποιητη με 2 μπαταριες 650mah
kanger evod mega με μπαταρια 1900 mah
σκεφτομαι να προβω στην αγορα ενος Mod για να εχω περισσοτερη απολαυση μιας και αγαπησα το ατμισμα και δεν θελω να γυρισω στο κ.τ. Με ενδιαφερει αρκετα το επισκευασιμο κομματι γιατι μου αρεσει να φτιαχνω μονος μου συν οτι εχω φαει μεγαλη ξενερα με καινουργιες αντιστασεις ελαττωματικες απο εργαστοσιο... τι μου προτεινετε για να ξεκινησω σε mod ? και τι ατμοποιητη να παρω???
1 μήνα άνεξα με εργοστασιακό. Για να δω αν αντέχω το η.τ. ξεκίνησα με κάτι οικονομικό. Delirium 69 και μετά πήρα Mini Protank 2 μαζί με μια 1500mah μπαταρία από Nobacco. Είχα τις κλασσικές διαρροές, ιδίως όταν ήμουνα έξω για φαγητό / ποτό και επιπλέον δεν με κάλυπτε το χτύπημα. Ξενέρωμα μεγάλο με αποτέλεσμα να κάνω και κ.τ. στο ενδιάμεσο.
Με λίγο ψάξιμο στο forum και με τη βοήθεια / συμβουλές των παλαιοτέρων μελών πήγα σε Kayfun Lite Plus μαζί με το istick 20W. Δεν το έχω μετανοιώσει ούτε λεπτό. Από τον Δεκ. 2014 είμαι με αυτό το setup. Μετά από μήνες, πήρα και το 30άρι istick εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων στα σπειρώματα του 20αριού. Από τότε δεν έχω καπνίσει κ.τ. Για να είμαι ειλίκρινής όμως που και που κάνω καμμια τζούρα από φίλους, ίσα ίσα για να αηδιάσω και να γυρίσω στο η.τ. μου.
Αναφορικά με το στήσιμο του Kayfun. Το πρώτο έγινε στο κατάστημα της vapeland που τον αγόρασα. Δεν το έκανα εγώ, μου το φτάξανε και εγώ έβλεπα. Βγήκε 1,2 ohn. Το κράτησα μια μέρα, γιατί το χτύπημα ήταν έντονο και κάτι με χάλαγε στην γεύση. Την επόμενη έφτιαξα εγώ με τη βοήθεια του forum & του youtube. Πολύ καλύτερα τα πράγματα στο 1,7 Ohm που βγήκε. Έπειτα, από μερικές εβδομάδες χρήση και με δομικές με επιπλέον σύρματα και υγρά βρήκα αυτό που έψαχνα.
Για να μην σε κουράζω, πήγαινε σε επισκευάσιμο με κλέιστά μάτια. Να ξέρεις ότι και να κάνεις κάποια στιγμή ή θα έχεις διαρροή, ή θα φάς καψούλι, ή το στήσιμο σου δεν θα σε καλύπτει από άποψη χτυπήματος / ντουμανιού. Εδώ έμπειροι ατμιστές ενίοτε κάνουν λάθη, εμείς θα την γλυτώσουμε!!! Απλά μην μασάς, ξαναστήσε τον ατμοποιητή σου. Μολονότι ο KLP θεωρείται ξεπερασμένος από πολλούς, εγώ θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα για πρώτο επισκευάσιμο. Σημειώνεται ότι με καλούδια των steam tuners τον φέρνεις στα μέτρα σου όταν θελήσεις. Μαζί με ένα καλό mod (vtc mini, ipv d2, istick 30-40-50, κλπ) θα είσαι άρχοντας. Επίσης ξεκινάς με απλό σύρμα kanthal και μετά αν θελήσεις πας σε Νι.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως.