Λοιπόν, θα προσπαθήσω να τα βάλω σε μια σειρά γιατί στο τέλος θα μπερδευτώ περισσότερο.
Θα σας πω τις δικές μου σκέψεις για το καθένα και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για το σεντόνι!!
1. IPV D2
Από θέμα εμφάνισης, καθαρά υποκειμενικό, μου αρέσει λιγότερα από όλα! Με χαλάει που δεν έχει USB για αναβάθμιση κάτι το οποίο αρχίζει να είναι της μόδας! Αλλά από ότι διαβάζω ίσως λειτουργικά να είναι το καλύτερο από τα 4 και το πιο απροβλημάτιστο (δεν είμαι και σίγουρος!)
2. Evic vtc mini
Από εμφάνιση για εμένα ούτε κρύο ούτε ζέστη αν και έχει πολύ ωραία οθόνη. Με έχει προβληματίσει το θέμα με το test στο καμένο (αν και δεν ξέρω κατά πόσο τελικά αν έχει και τόση σημασία). Πάντως αρκετοί λένε για ότι είναι ίσως πιο υποτονικό από π.χ. το IPV D2 (όπως λέει και ο φίλος παραπάνω)
3. Koopor mini
Αυτό μπήκε στην λίστα μου πρόσφατα και όπως είπα από εμφάνιση το προτιμώ σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το μενού του μάλλον είναι απαράδεκτο (!) και έχω και μια επιφύλαξη αφού δεν έχει κυκλοφορήσει και πολύ ακόμα για να μάθουμε τι μπορεί να βγάλει. Επίσης έχω και ένα μικρό ερωτηματικό για την Koopor που δεν την ξέρουμε και καλά (και ας είναι η smoktech από πίσω!)
4. Sigelei 75w
Επίσης και αυτό από εμφάνιση μου αρέσει αρκετά. Με έχει προβληματίσει όμως το θέμα που αναφέρουν πολύ με την κακή διαχείριση της μπαταρίας και ότι από ότι έχω καταλάβει έχουν κυκλοφορήσει μάλλον 4 version με διάφορες μικροαλλαγές (όπως π.χ στα καπάκια). Επίσης δεν το έχω δει να συζητιέται πολύ και λίγο το φοβάμαι.
Αυτάαααααα, τα έγραψα και πάλι, όπως καταλάβατε, δεν έχω αποφασίσει!
Ελπίζω μόνο να μην μπερδεύω περισσότερο και εσάς! Μάλλον το ψάχνω περισσότερο από όσο πρέπει! Μακάρι να μπορούσα να πάρω πάνω από 1 και τότε νομίζω δεν θα είχα κανένα πρόβλημα!!
Οποιαδήποτε γνώμη για τα παραπάνω εννοείται ότι θα με βοηθήσει!
Ευχαριστώ πολύ όλους!
Χαχαχαχα και μια συμπλήρωση: Πάω μόλις τώρα στο site της ecig να ρίξω ξανά μια ματιά στο vtc λόγω και της έκπτωσης και ξαφνικά βλέπω ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο σε μαύρο (που αν κατέληγα σε αυτό μαύρο θα έπερνα)!! Τι να πώ, μάλλον δεν με θέλει!