συνατμισται τα φωτα σας..
εχω ενα istick 30w εδω κ αρκετους μηνες κ εχει αρχισει να ωριμαζει στο μυαλο η ιδεα για κανενα αλλο μοντακι για δυο λογους.
αφενος εχω αρκετους μηνες το αη-στικ κ με εχει φαει η ανασφαλεια οτι θα μου μεινει στα χερια κ θα τρεχω να παρω οτι βρεθει μπροστα μου (δε μου εχει δωσει δειγματα βεβαια αλλα ο χρονος ειναι αμειληκτος), αφ'ετερου μετα απο να χρονο με μινι ναυτιλο περασα κ εγω προσφατα σε πιο σοβαρο ατμοποιητη (σοφακι λεο).οποτε υποθετω πως σιγα σιγα πρεπει να αναβαθμισω κ το μοντ (οχι αμεσα αλλα σιγα σιγα).
να σας θεσω καποιους προβληματισμους μηπως υπαρχει καποια ευκολη απαντηση.
κατ'αρχην δεν εχω δυνατοτητα για κατι ακριβο.οποτε κ κλωνος δε θα με χαλουσε αρκει να ειναι δοκιμασμενα αξιοπιστος.θα ηθελα να ειναι οσο γινεται διακριτκος κ συμμαζεμενος.επισης δε θα με χαλουσε να εχει παραπανω βατ απο 30 μηπως κ στο μελλον δοκιμασω κανεναν subohm dripper κλπ.
τελος (μπορει κ να ειναι βλακεια αυτο που θα πω-διορθωστε με αν ειναι),η σοφια πχ παιρνει αερα απο το σπειρωμα επαφης με την μπαταρια, οποτε φανταζομαι ενα μοντακι με ελεγχο ροης αερα(αν καταλαβα καλα οτι υπαρχουν τετοια κ δεν λεω μπαρουφες

) θα την απογειωνε.αν ισχυει θα με ενδιεφερε κ αυτο το χαρακτηριστικο αρκετα..
μαλλον ζηταω πολλα..αλλα οποιαδηποτε προταση - ιδεα ειναι ευπροσδεκτη.