ριξε μια ματια στο thread του Smok Allien 220W
το έχω μερικες μερες τωρα και μου βγαζει 2 μερες (1000puffs συνολο)
νομιζω θα σε καλύψει για δυμπάταρο
Διαγραφή άμεσης παράθεσης
Δυο μερες και 1000 τζουρες δεν λενε τιποτα .
Χρειαζομαι 3 18650 μεσα σε 16 ωρες ΑΝΕΤΑ .... , αντε να ειναι κακια η μερα και να μην ατμισω πολυ , οποτε θα χρειαστω 3 μπαταριες σε 24 ωρες .
Τζουρες δεν εχω μετρησει , αλλα ειναι ακυρος αριθμος , γιατι απλα δεν ειναι καμια τζουρα ομοια με την αλλη .
Μετρας τα ml που καταναλωνεις στα ΤΑΔΕ Watts .
Αυτη ειναι η μετρηση που θα σου δωσει το σωστο αποτελεσμα φιλε μου .
Οι δυο μερες διαρκειας ειναι λαθος , γιατι και 'γω εχω φορτισει μια 25R το προηγουμενο Σαββατο και σημερα εχει 4,10V.
Αρα εμενα αυτη η 25R , εχει κρατησει μια εβδομαδα και στην κατασταση που βρησκεται , θα κρατησει 2-3 μηνες ....
Αναλογα ποσο ατμιζεις κρατανε οι μπαταριες .....
Καλημέρα, υπάρχει κάποια άποψη από χρήση του evic primo mini?
Το primo mini , ενδεχεται να γινει ο συνεχιστής της κορυφαιας πορειας που ειχε το VTC mini .
Απο λιγες αναφορες που υπαρχουν μεχρι τωρα , φαινεται να μην εχει θεμα με τον κονεκτορα και σαν αποδοση μιλανε για ανωτερη ακομα και απο του VTC mini .......... , που οσο κι αν δεν ειναι ευκολα πιστευτο , ανηκει στις κορυφαιες αποδωσεις οσο αφορα τις σύγχρονες πλακετες .
Χρησιμοποιώ -αποκλειστικά- VTC Mini από τότε που κυκλοφόρησε. Ψάχνομαι να πάρω κάτι καλύτερο
(πχ σε κατασκευή και αν γίνεται και σε ρεύματα - παίζω μόνο watt). Σημαντικό, να είναι παρόμοιας
φιλοσοφίας, δηλ. μπαταρία να βγαίνει με πορτάκι (και όχι με βιδωτό καπάκι από κάτω/πάνω) και να
είναι μονομπάταρο. Αν γίνεται, να μην είναι (πολύ) παραπάνω βαρύ από VTC Mini.
Κάποια mods απορρίπτονται (IPV, Snow Wolf, Presa). Γλυκοκοίταζα το Skar, αλλά βλέπω πολλούς
να το πουλάνε, και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα αφότου το πήραν, και προβληματίζομαι...
Υπάρχουν άλλες επιλογές και αν ναι τί;
(έχω το Evic Primo Mini στο καλάθι, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα παραμείνει + δεν έχει μπαταρία με πορτάκι που με βολεύει αφάνταστα).
Προσωπικα παντα και σε σχεση με οτι εχει περασει απο τα δικα μου χερια , ανωτερη αποδοση σαν ρευμα θα δεις με πλακετα της Dicodes ....
Προσοχη ομως ....Μιλαω για την Dicodes FL80 V2.Δεν ξερω την αποδοση που εχει η Dicodes BF60 , αλλα μαλλον θα ειναι κι αυτη αναμεσα στις κορυφαιες .Σε σχεση με τις υπολοιπες καλες , oπως :
DNA 40/75 (η DNA 60 ειναι ακομα υπο κατασκευη...)
YiHi SX350 35W - SX 350 V2/J/ML (η SX350ειναι παλια πλακετα και αντιπαλος της Provape ... μπορει να πει καποιος )
ProvariStarplat (δεν ειναι καθαρα προσωπικη αποψη , γιατι ηταν μοντακι φιλου)
Dicodes Extreme V2 (αρκετο καιρο στα χερια μου , κορυφαιο και με ομοια αποδοση μπορω να πω με το VTC mini , αλλα εχει βγει και το Extreme V3 για το οποιο δεν εχω γνωμη...)
δεν ειδα αποδοση καλυτερη , οσο κι αν φανταζει τρελο αυτο .
Kαι φυσικα ειναι απλα η γνωμη μου .......