vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

739 επισκέπτες, 5 χρήστες
anetost, Milarepa, Methodios, aalex, maprix

Για κάποιον x λόγο δεν μπορείτε να ατμίσετε.. Αντέχετε χωρίς η.τ.?

Αποσυνδεδεμένος hail

• *
  • 60
  • Φύλο: Άντρας
  • φορτίζω-γεμίζω-ατμίζω
Φοβάμαι.
να μείνω χωρίς το η.τ
γι αυτό προσέχω να έχω πάντα μαζί μου καβάντζες!
παρόλαυτα αντέχω αρκετές ώρες
αλλά συνεχίζω να φοβάμαι.
το κ.τ είναι άτιμο πράγμα  :-[

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
μα αν κανεις για καιρο ητ (καλο ητ) μετα αν βαλειςσ το στομα κτ σου φαινεται σαν  :eyesplash: :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Ευτυχώς έχω βρεθεί στην θέση αυτή μόνο μία φορά, λόγω απρογραμμάτιστου ξενυχτιού και έλλειψης μπαταρίας.

Για μία ώρα ήμουν εντάξει, μετά άρχισα να γλυκοκοιτάω τα Marlboro μιας μικρούλας αντί για τη μικρούλα και αποφάσισα ότι έπρεπε να την κάνω!

Πήγα σπίτι, και λαμπάδιασα το λάβα το οποίο με περίμενε γεμάτο!!

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
που ξερετε μπορει σε λιγο καιρο να πουλανε στα περιπτερα ητ μιας χρησης .
θα σας αρεσε μια τετοια προοπτικη?
εννοειται παντα πως θα ειναι συσκευασμενα κτλ.. οχι χυμα..

Αποσυνδεδεμένος spaceman

• *
  • 36
Δεν έχω μείνει χωρίς η.τ. ακόμη. Δεν θέλω να μείνω. Προσέχω να είμαι αρματωμένος σαν αστακός όταν αφήνω το σπίτι. Κουβαλάω ένα τσαντάκι με τα πάντα. Ίσως είναι ακόμη το άγχος της νέας συνήθειας. Κατα βάθος δεν με εμπιστεύομαι ακόμη. Φοβάμαι μην ξαναδοκιμάσω κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος moroua

• *
  • 95
Ευτυχώς......... δεν εχω ξεμείνει ακόμα απο τα συνέργα (αγαπημένη θήκη με εσωσες) και ευελπιστώ να μην γίνει,παρόλα αυτα νομίζω οτι πλέον μετά
απο δυο χρόνια περίπου ατμίσματος δεν θα στράφω σε κ.τ σε περιπτωση ελλείψεως.

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
Εγω πριν κανένα μήνα που είχα ξεχάσει τα υγρά μου στο σπίτι, βρήκα ένα μαγαζί κοντά στην δουλειά και πήρα ένα υγρό, δεν ήθελα να ρισκάρω να ξανακαπνίσω.

Αποσυνδεδεμένος Ιωάννα

• **
  • 145
  • Φύλο: Γυναίκα
Ναι αντέχω γιατί στην δουλειά μόνο στο διάλειμμα ατμιζω

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
Χαλαρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρα  ;D

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
Εγω παιδια αν και εχω να καπνισω κτ εδω και 16 μηνες,εχω την εντυπωση οτι χωρις ητ δεν θα μπορουσα εστω και για μερικες ωρες :yes:

εχω ξεμεινει μερικες φορες,μου ελειπε ναι,αλλα οχι το βρωμοτσιγαρο!

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• **
  • 225
  • Όχι άλλο κάρβουνο!
Για Κ.Τ. δεν το συζητώ καν, αφού δεν το αντέχω και δεν το ευχαριστιέμαι καθόλου! Το λέω γιατί πριν από 7 μήνες που έμεινα από μπαταρίες σε μεγάλο ταξίδι, έκανα 2-3 Κ.Τ. κατά την επιστροφή, τα οποία δεν μου άρεσαν καθόλου (τα έκανα όμως!) και θυμάμαι ότι μόλις επέστρεψα σπίτι, έβαλα γεμάτη μπαταρία στο mod για να απολαύσω άτμισμα. Τότε ήταν που είπα ότι ακόμη κι αν μείνω από Η.Τ. δεν πρόκειται να κάνω κανονικό. Δεν μου έτυχε ξανά να μείνω από τότε, βεβαια, αφού φροντίζω πάντα να έχω μαζί μου 1. ενέργεια, 2. υγρό και 3. φιλτροαντιστάσεις + ατμοποιητή εμπορίου, αλλά με δεδομένο ότι μπορώ άνετα αρκετές ώρες χωρίς, κάπου θα βρω ένα μαγαζί να πάρω είτε μπαταρία είτε κανέναν carto είτε υγρά είτε και όλα μαζί!

Πάντως, εξακολουθώ στην νικοτίνη στα 10mg. Εχω δοκιμάσει χωρίς νικοτίνη, αλλά δεν άντεξα παραπάνω από 2 εβδομάδες "ταλαιπώριας". Ξεκίνησα με 18mg, είμαι στα 10mg και φιλοδοξώ η νέα χρονιά να με βρει στα 6-8mg, με απότερο στόχοτα 4mg.

Το ενδεχόμενο να το κόψω εντελώς υπάρχει κάπου στο βάθος του μυαλού μου, όμως το θεωρώ αρκετά μακρυνό κι η αιτία είναι ότι το άτμισμα πλέον μου αρέσει περισσότερο κι από το Κ.Τ. Περίεργο αυτό, ίσως να σεκφτεί κανείς, όμως έτσι είναι!

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Αντεχω οσο αντεχα και οταν καπνιζα κ.τ., λιγες ωρες δηλαδη.
Μετα θα ψαξω αν βρω καποιον ατμιστη φιλο να μου φερει να ατμισω το δικο του η.τ.  :laugh1:
Για κ.τ. πλεον ουτε λογος.
Βεβαια δεν εχω βρεθει ναυαγος σε ερημονησι με μια κουτα τσιγαρα μονο διπλα μου.  :)

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
Μετά από σχεδόν 12 μήνες η.τ. , χωρίς ούτε 1 κ.τ. μέχρι σήμερα και μεμηδενική νικοτίνη από 3-8-2012 είμαι πλέον

στην ευχάριστη θέση να αφήνω το η.τ. σπίτι για αρκετές ώρες και να μην το αναζητώ.

Επίσης και όταν είμαι στο σπίτι ελάχιστα το χρησιμοποιώ πλέον λίγες τζούρες κάνω και οι περισσότερες από αυτές
ζούφιες (δεν καταπίνω τον ατμό). :yes: :yes: :yes:

Πιστεύω πως για μένα πλησιάζει ο καιρός να το βάλω και αυτό μαζί με το κ.τ. στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
Δεν νομιζω οτι θα αντεξω πανω απο ενα τριωρακι χωρις η.τ :))
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2012, 11:29 από navy »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114115 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359689 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110597 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374660 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327955 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15256 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99840 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F