Λογικά έχει γραφτεί ξανά απλώς δεν είμαι σίγουρος πόσο πρόσφατα.
-- Snake Blood -- [by Lars]
Bavarian Cream (TPA) - 5%
Coconut Extra (TPA) - 1.50%
Strawberry Ripe (TPA) - 10%
PG/VG-ratio: 40/60 (πάει άνετα και 30/70)
Strength: 3 mgΗ δοκιμή μετά τις πρώτες 7 μέρες δεν μου άρεσε διότι έπαιρνα αρκετά την αίσθηση της καρύδας όσο κι αν φαίνεται λίγη σε ποσοστό.
Μετα απο 18 ημέρες το υγρό έχει ομογενοποιηθεί πολύ περισσότερο και νομίζω ότι δίνει αρκετά ωραία ουδέτερη αίσθηση (της αδερφής μου της ήρθε βασιλόπιτα

) καθώς η καρύδα έχει κατευνάσει την φράουλα και νομίζω ότι δεν υπερτερεί τίποτα έναντι του άλλου (ίσως αυτός να είναι και ο ρόλος της στο υγρό).
Έχουμε κάνει ήδη 20 ml απο τα 100 κι έπεται συνέχεια (ADV οπότε).
Απλό υγρό, εύκολο να το φτιάξει κάποιος νομίζω και όχι έντονο. Είναι αρκετά smooth κι ευχάριστη η αίσθηση θα έλεγα.
Την συνταγή μπορείτε να την βρείτε εδώ: http://e-liquid-recipes.com/recipe/18845/Snake%20Blood
Η δοκιμή έγινε σε merlin mini rta και recurve rda με μονή αντίσταση fused clapton ni80 2-26/36 με 5 σπείρες 2αρι και 2.5άρη πυρήνα στα 32 - 40W.
Προσοχή δεν είναι κάτι το σούπερ wow αλλά για συνταγή με 3 αρώματα νομίζω ότι είναι πολύ καλή και αξίζει αναφοράς!
Θα προσπαθήσω να γράψω εντυπώσεις και για άλλα υγρά που έχω στην επώαση (περίπου 22 μπουκαλάκια) στο μέλλον,
Καλό απόγευμα