Άλλη μια συνταγή από το ELR, αρκετά απλή και με επί πλέον όφελος ότι περιέχει κατά βάση πολύ συνηθισμένα αρώματα εκτός από το Sweet Tangerine (CAP) που δίνει όμως και τον τόνο στο υγρό. Κρέμα custard είναι το υγρό, με βάση την καλή custard (v1) της Capella. Δηλαδή την ‘κακή’. Δηλαδή την καλή! Το μανταρίνι είναι σε πολύ μικρό ποσοστό (1% σε σύνολο αρωμάτων 20%) και γι’ αυτό είναι και πολύ διακριτικό. Τα εσπεριδοειδή δεν είναι γενικά του γούστου μου στα ατμιστικά υγρά (με εξαίρεση μερικά λεμόνια) γιατί μου θυμίζουν αναβράζοντα δισκία βιταμίνης ή σιρόπια για τον βήχα ή παιδικά αντιβιοτικά. Εδώ όμως το μανταρίνι είναι σχεδόν ανεπαίσθητο, τόσο που φίλος που το δοκίμασε χθες μου είπε πως δεν καταλαβαίνει καθόλου μανταρίνι! Ωραιότατο υγρό φτιαγμένο από τον σεφ φίλο μου που κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να κυκλοφορήσει τα δικά του υγρά στην αγορά!

ΥΓ. Επειδή με ρώτησαν διάφοροι φίλοι με ΠΜ, ασφαλώς και
δεν είναι απαραίτητο να ακολουθεί κανείς πιστά την όποια συνταγή ειδικά σε ότι αφορά τις αναλογίες VG και PG αλλά και την περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Εγώ τα υγρά μου τα κάνω 9άρια και 60/40 PG/VG.