Πριν γραψω μια ακομα συνταγη ,αν και πολυ αμφιβαλω αν καποιοι δοκιμαζουν οσες δημοσιευονται (και λογικο ειναι αφου ολο και καποιο απο τα υλικα θα μας λειπει καθε φορα) θα ηθελα να γραψω ενα μικρο προλογο.
Κατ'αρχην να ξεκαθαρισω οτι ετοιμο υγρο η SNV εχω να αγορασω απο τοτε που πρωτοξεκινησα το ατμισμα και αυτο γιατι εχω επιλεξει τα χρηματα μου (οσα τελοσπαντων μπορω να διαθεσω χωρις να λειψει τιποτα απο την οικογενεια μου) να τα σπαταλω σε hardware (ατμοποιητες,μοντακια κτλ),βασεις και αρωματα και ειναι κατα πολυ λιγοτερα απ'οσα θα 'δινα στο περιπτερο αν καπνιζα.
Προσφατα,μαζι με την τελευταια μου αγορα,μου χαριστηκαν 3 ετοιμα δεκαμελα δειγματακια καπνικων υγρων πολυ γνωστης εταιρειας που βγαζει τα SNV κατα δεκαδες (δε θα γραψω την εταιρεια,δεν κατηγορω κανεναν,τη δουλεια τους κανουνε).Τα 2 ηταν απαραδεκτα για τα γουστα μου (δεν ειχαν καμια σχεση με καπνικα υγρα) και το αλλο ηταν ενα συμπαθητικο τσαι με λιγο Virginia.Ευτυχως που δεν τα πληρωσα γιατι θα στεναχωριομουν πολυ αν εδινα 11 ευρω για το καθε 60μελο SNV.Τα υγρα που φτιαχνω μονος μου ειναι κατα πολυ καλυτερα για τα γουστα μου και κανω και την πλακα μου.
DARK HABITS
DARK VAPURE (FA): 2%
LATAKIA (FA): 1%
DNB (INAWERA): 0.5%
Βαση 50VG/50PG 6mg νικοτινη.
Ωριμανση 20 μερες.
Η συνταγη,απ'οτι καταλαβατε οι πιο παλιοι,βασιζεται στην πολυ πετυχημενη,για 'μενα,καπνικη συνταγη του Βλαδiμηρου [member=10596]vladimirus[/member], Old Habits:
https://e-liquid-recipes.com/recipe/1244942/Old%20Habits (εχω ατμισει πολλα ml απ'αυτην και τον ευχαριστω για οτι εχει προσφερει στον κοσμο του DIY) και προεκυψε απο αυτοσχεδιασμο οταν καποια στιγμη ξεμεινα απο Virginia (FA).
Ειναι μια πιο ''σκοτεινη'' εκδοση της αρχικης συνταγης και λιγοτερο γλυκια.Ατμισα ηδη 100ml απ'αυτο στον κλωνο Flash και εφτιαξα κι αλλο.