Ίσως η πιο ολοκληρωμένη και επιτυχημένη συνταγή μου. Μία κρέμα που επικρατεί η άριστη ισορροπία μπανάνας και μπισκότου. H σοκολάτα δεν γίνεται αντιληπτή όμως πιστεύω πως βοηθάει αρκετά ώστε να μην ξεφύγει σε γλυκάδα η συνταγή. Δεκτή κάθε παρατήρηση. Τα ποσοστά θεωρώ πως μπορούν να πέσουν στα 2/3 αν την φτιάξετε για άτμισμα σε dripper. Ωρίμανση : 7 με 10 μέρες
Banana Biscuit Cream Mtl {AGM}
2% Biscuit (INAWERA)
1.6% Cheesecake Graham Crust (TPA)
1.4% Double Chocolate Clear (TPA)
1.7% Graham Cracker Clear (TPA)
1.3% Shisha Banana (INAWERA)
1.6% Vanilla Custard (TPA)
Link από το ELR
εδώ