Κάποτε είχα γνωρίσει έναν κυριο μιας καποιας ηλικιας σε ένα καφενειο.
Μαζι με την παρεα του επαιζε πρεφα σε ένα καφενειο.
Προσφατα ειχε ξεκινησει το ηλεκτρονικο τσιγαρο και συγκεκριμενα καπνιζε το μεγαλο της njoy (αυτό το 801 δεν θυμαμαι πως το λενε).
Ειχε γινει το επικεντρο της παρεας. Το τι δουλεμα του κανανε δεν λεγεται.
Βγαλε ρε συ το μπαζουκας , τον πυραυλο και κατι τετοια του λεγανε.
Όταν ειδαν το «αναιμικό» μου evo κόλωσαν οι μάγκες παπούδες του καφενείου.
«ΆΑΑΑ υπάρχει και τέτοιο? Που το πήρες? Κοίτα ρε μ@##κα σαν τσιγάρο είναι…έλεγαν)
Στο παλιο e-kapnisma-info το 80% των συζητησεων περιστρεφοταν γυρω από το θεμα «evolution από την intellicig, απλά ….άπαιχτο!!!» το οποίο είχε δημιουργήσει ο σημερινός atmos ( ο οποιος ηταν και ο πρωτος που το ανακαλυψε και το εφερε στην Ελλαδα –πριν ακομα το φερει η intellicig gr) . Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε κάποιον με τις πέτρες μπορείτε να το κάνετε για τον atmos μιας και οι περισσότεροι εξαιτίας αυτουνού το πήραμε.
Αν χαρακτηριζουμε το best seller της αγορας αναιμικο τοτε σαφως εχουμε χασει τη μπαλα.
Οσον αφορα το eGo που εγω προσωπικα ειμαι ενας από αυτους που το εχουν κανει Θεο ας μην υπερβαλουμε. Εχει απλώς μια μεγαλη μπαταρια και μια αρκετα αποδεκτη εμφανιση και τιποτα παραπανω. Οι δε περισσότεροι το χρησιμοποιούν όχι ατόφιο όπως πουλιέται αλλά με διάφορες μετατροπές. Ούτε αυτό λοπόν είναι ολοκληρωμενη προταση.
Επίσης οι αναιμικες μου ασπρες μπαταριες ( αν και εχουν γινει inox από την πολύ χρηση εδώ και μηνες ) δουλευουν ακομα από περσυ.
Η μπαταρια του eGo είναι υπεροχη όταν είναι καινουργια . Στους 2 μηνες όμως όταν η αποδοσή της πεφτει στο μισο και βαλε?
Ότι θεωρω τον ατμοποιητη του evo μακραν τον καλυτερο της αγορας το εχω πει πολλες φορες .Νομιζω και πολλοι αλλοι εχουν την ιδια αποψη. Τωρα μαλιστα που υπαρχουν τα ανταπτορακια και οι μπαταριουλες με κουμπι μπορεις να τον αξιοποιησεις 100% . Δεν συνεχίζω γιατί ο σκοπος της αρχικης μου δημοσιευσης δεν ηταν να επικεντρωθω σε καποιο συγκεκριμενο μοντελο , λυπαμαι αν δεν εγινα κατανοητος . Ο abet που είναι και εμπειρος μοντερ καταλαβε σε τι αναφερομουν.
Τελος φιλε atmistis μιας και μου εισαι ένα από τα πιο συμπαθη προσωπα στο φορουμ , η αναφορα μου στην κριση σε καμια περιπτωση δεν αναφεροταν σε εσενα .
Και αλοιμονο αν εκλεινε το ala-chat , άλλωστε και εγω ο ιδιος κατά καιρους εχω γραψει στο συγκεκριμενο θεμα τις μ@#&κίες του αιωνα.
Ειλικρινα όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ.
Το ακουω στη δουλειά , το ακουω στις ειδησεις, στις παρεες ,στην τσεπη μου , πρεπει να το διαβαζω κάθε μερα και στο φορουμ?
Προσωπικά για μενα (και πιστευω για πολλους αλλους) το φορουμ είναι ενας χωρος που μπω μια ωρα το βραδυ να διαβασω αν βγηκε κατι καινουργιο ,αν βρήκε κανεις κανενα καινουργιο κολπο ή να συζητήσω με αλλους συνατμιστες.
Υπαρχουν χιλιαδες αλλα σαιτ πιο ειδικα για τετοιες συζητησεις. Ξεπερασε τα 1000 μυνηματα αυτό το θεμα στο τελος θα χασει την ουσια του το φορουμ. Και εγω γραφω κάθε μερα για τον Παναθηναικό αλλά το κάνω σε άλλο site.
Και φυσικα δεν λεω να κλεισει αλλα τα ειπαμε τοσες φορες για την κριση, ας βαλουμε λιγο φρενο στο συγκεκριμενο θεμα.