ΟΚ, να'ναι καλα το E-cig μου που μου εκοψε το τσιγαρο αλλα ποιος ειπε οτι το ατμισμα δεν μπορει να ειναι απολαυση;
Ετσι μετα απο δοκιμες 2 μηνων κατεληξα στο εξης...σχημα:
1)Στη δουλεια: Menthol Ice.
2)Στο σπιτι: Black Calico, Torque 56
3)Χαλαρη βολτα για καφε και τα σχετικα το ΣΚ: Tribeca
4)Βραδυ στο σπιτι ουισκακι ή νυχτερινη εξοδος :Longhorn, Castle Long (5 Pawns).
Για το σκοπο αυτο εχω επιστρατεψει 5 ατμοποιητες να ειναι παντα "ready", περισσευει το Torque 56 για την ωρα, μολις τελειωσει το Black Calico θα το χωσω μεσα να παιξει και αυτο ξανα.
Menthol Ice: Η δροσια της μεντας ειναι ενα εξαιρετικο συμπληρωμα του "χτυπηματος" της νικοτινης και για'μενα το throat hit ειναι ολα τα λεφτα στο ατμισμα για να μη καπνισω.
Black Calico:Δεν ημουν ποτε καπνιστης πουρου και η γευση μου ειναι "καπως" αλλα ευκολα συνηθιζεται.
Μπολικο ντουμανι και μαλλον το πιο καπνικο απο ολα τα υγρα που εχω κανει μεχρι τωρα.
Torque 56: Καπνικο δε θα το λεγα, δεν ξερω που το βρισκουν το καπνικο εδω αλλα πισω απο την ελαφρια μεντα και μια υποψια γλυκας (που με χαλαει λιγο) βρισκεται το πιο δυνατο "χτυπημα" σε υγρο που εχω δοκιμασει.
Αυτο και μονο το κανει αναντικαταστατο για μενα.
Ενα απο τα βασικα μου οχηματα οταν αποφασισω να χαμηλωσω τη νικοτινη, μαζι με τις δυνατες μεντες.
Tribeca: Δεν ξερω τι καπνικο μπορει να βρει κανεις στη γευση της καμενης ζαχαρης αλλα η γευση του ειναι αρκετα ιδιαιτερη ωστε τελικα να μου αρεσει.
Σε συνδιασμο με πολυ καλο ατμο και καλο χτυπημα ειναι ενα πληρες και ισορροπημενο υγρο που επειδη δεν το κανω καθε μερα δε το βαριεμαι ποτε.
Longhorn: Βαζω το Σκωτσεζικο μου και μετα απο μερικες γουλιες ο συνδιασμος με το το Longhorn ειναι σκετη απολαυση.
Γλυκαδα, βανιλια, κατι σαν ξυλο, ιδεα δεν εχω αλλα ταιριαζει τελεια με αποτελεσμα καθε εκπνοη να ειναι αργη και ηδονικη.
Castle Long: Το καινουριο της παρεας, το ειχα κανα μηνα αλλα βρηκε το δρομο του και αυτο σε εναν απο τους ατμοποιητες μου, απλα ενα ιδιαιτερο υγρο με εξαιρετικη γευση.
Σπανιως το ατμιζω ομως αφου ειμαι σπιτι-δουλεια-σπιτι-δουλεια και εχω να βγω εξω απο, χμμμ, τελη Φλεβαρη , την επετειο του γαμου μου.
Με αυτους τους ρυθμους θα μου εληγε αν δεν ερχοταν Καλοκαιρι!