Για μενα κορυφαια καπνικα τα :
- Torque56 (το εχω για τις δυσκολες καταστασεις, εκει που αναζητω καθαρη τσιγαρισια γευση για να με βγαλει απο την δυσκολη θεση, οχι ομως για πολυ και ουτε για ολη την μερα, γιατι εγω ατμιζω πιπιλα και αυτο δεν ειναι για πιπιλα)
- HX3 (δεν το πολυ ατμιζω, το ατμιζει η γυναικα μου, αλλα καθε φορα που το ατμιζω πιστευω πως το αδικω, νομιζω μαλιστα πως αν του δωσεις τον χρονο του μπορει να σου γινει και το βασικο υγρο ατμισης)
και κορυφαια γκουρμε τα :
- Shamrock (ειμαι ερωτευμενος στα 6mg, οπως καταλαβατε δεν ειμαι και της πολυ νικοτινης, ομως ειναι πολυ απαλο και ευγευστο στα 6mg, κατι που δεν ειναι και τοσο οσο ανεβαινει η νικοτινη, υπερισχυει η μεντα και μου την δινει, στα 6mg ειναι ομως σαν να καπνιζεις τα lights σου αν κάπνιζες lights πριν το γυρισεις στο ηλεκτρονικο)
- Cafe Mocha (τρομερο υγρο, απιστευτη συληψη συνταγης, ποιοτητας, χτυπηματος κτλ. Στα 6mg μου φαινεται καπως αδυναμο στην γευση, στα 12mg αρκετα καλο αλλα οχι για ολη την μερα, νομιζω ομως πως πρεπει να το δοκιμασω και στα 18mg, εκει πρεπει να τα δινει ολα αυτο το υγρο, ειναι κατι σαν το Tribeca, στα μεγαλα mg ξεχωριζουν τα πλουσια αρωματα που σε κανουν να το θελεις σαν τρελος)
Δεν τα παω τα φρουτωδες, αν ομως μου αρεσαν σιγουρα θα συμπεριλαμβανα και το Midnight Aple
Τωρα τελευταια εχω πεσει με τα μουτρα στο Shamrock στα 6mg, απλα απολαυση!!!