Να καταθέσω και εγώ την άποψη μου , κάνω αποκλειστικά ΗΑLO περίπου ένα 1 χρόνο και κάτι μήνες,
1o έβαλα στο στόμα μου το Freedom ,δεν τρελάθηκα άλλα ούτε κατενθουσιαστήκα . Εν συνεχεία πήρε σκυτάλη το Tribeca
( μου έχει μείνει ακόμη στο μυαλό η πρώτη τζούρα << θεσπέσιο , τέλειο ... αυτό είναι >>), έχω κάνει περίπου 14*30=420μλ,μου έχει μείνει περίπου κάνα 45μλ, προσωπικά δεν θα ξαναπάρω Tribeca απλά μπούχτισα , ήταν για μένα η βάση να απεξαρτοποιηθω από το κ.τ. αλλά πλέον δεν με ενθουσιάζει γτ απλά ψάχνω κάτι άλλο ( έχω κάνει και παύση από τριμπεκα περίπου 1,5 μήνα να ερθω στα ίσα μου,αλλα δεν ).
τωρα τα αλλα ,
Turkish , αρκετά καλό μου θύμισε κάτι σε freedom ,το θεωρώ ελαφρύ και ναι σίγουρα θα το ξαναπάρω.
o καπαιταν Jack, πολύ καλό , λιγάκι βαρύ ,μελακι στο τέλος πάντα το έπαιρνα για να κάνω ένα διάλειμμα από το τριμπεκα .
Kringles Curse ,μου θυμίζει στην γεύση τα Μentos , αρκετά δροσιστικό ,δεν αφήνει κατάλοιπα ,(τριμπεκα και καπαιταν λόγο του είναι και παχύρρευστα αφήνουν περισσότερα στον ατμοποιητη)+ ότι έχω δροσερή αναπνοή .
Malibu , αρκετά καλό ιδιαίτερα για το καλοκαιρι.
Tiki , πικάντικο ,στο τέλος έφερνε λιγάκι από γαρίφαλο,δεν με ενθουσίασε .
Bella V., όπως το άνοιξα το χάρισα σε φίλο ,δεν το πάλεψα με τίποτα.
B.Cocoa, έχω 2 μπουκαλάκια δεν τα έχω ανοίξει ακόμη , αλλά μόνο από την μυρωδιά αν κ κλειστά τα έχω λατρέψει.
ΗΧ3 , αρκετά καλό ,τα 10μλ δώρο από την παραγγελία έφυγαν αμέσως.
Mid Apple , έκανα 10 μλ αλλά δεν με ενθουσίασε .
αυτά τα ολίγα,
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τελευταίο ,τα τριμπεκα που έχω λήγουν σε ένα μήνα (29-11-2012), μετα την ημερομηνία λήξης είναι καλύτερα να το πετάξω όσο έχει μείνει 'η θα έχω πρόβλημα εάν το κάνω?