Καλημέρα κι από μένα και καλώς σας βρήκα, είμαι νέος ατμιστής(αύριο κλείνω δυο βδομάδες) ξεκίνησα με ego-c από alter και παράλληλα πήρα και ένα υγρό freedom, είμαι full ικανοποιημένος αφού τσιγάρο δεν έχω βάλει στο στόμα μου.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής
ενώ με το freedom είμαι οκ, παρήγγειλα και το Prime 15, μόλις το έβαλα μάρεσε πολύ, δυνατή γεύση, μου άφηνε ωραία αίσθηση και όλα καλά, λίγο βαρύ και μπουκοτικό αλλά οκ no problem. μετά από μια βδομάδα συνεχούς χρήσης του prime, δεν έχασα την γεύση, μου έρχεται μπόχα, σαν να βάζω κάρβουνο στο στόμα, λέω, πάει ο ατμο τον πέθανα, αλλάζω και πάλι τα ίδια!!!! βάζω freedom ok, κάνω με freedom μια χαρά, ξαναβάζω Prime super, μετά από 2-3 ml πάλι μπόχα. εντάξει δεν λέω το κατάλαβα η συνεχής χρήση ενός υγρού χαλάει κάποια στιγμη. αλλα μπόχα? το έχει συναντησει κανείς έτσι?
EDIT: τα παίρνω πίσω όσα είπα πριν, μόλις μου το έκανε και στο freedom, μόλις άλλαξα μπαταρία, μάλλον έχω προβληματική μπαταρία, και το άρωμα που μου έρχεται είναι σαν λιβάνι, ακριβώς το ίδιο και με το prime....
επίσης έχω την εντύπωση ότι ζεσταίνεται πιο πολύ μαυτή την μπαταρία ο ατμο