Καλησπέρα, θα παραθέσω τη δικιά μου άποψη για το Halo Tribeca.
Έχω ακούσει και διαβάσει πολλές κριτικές για το εν λόγω υγρό, άλλες θετικές και άλλες αρνητικές. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι το ενδιάμεσο.
Αυτό λογικά πρέπει να οφείλεται λόγω της βάσης του υγρού (νομίζω ότι είναι άκρως χαρακτηριστική, σε σημείο που αν πάρω την pure βάση της halo και προσθέσω δικό μου άρωμα και πω ότι αυτό είναι το καινούριο υγρό της εταιρείας δεν θα το αμφισβητήσει κανείς). Εμένα, προσωπικά, μου ταιριάζουν τα καπνικά υγρά της Halo, ούτως ή άλλως δεν έχει μη καπνικά. Αλλά καταλαβαίνω γιατί μερικοί έχουν αντίθετη άποψη, μιας και αυτή στηρίζεται όχι σε αντικεινικά κριτήρια, αλλά σε υποκειμενικές αισθήσεις: γεύση και όσφρηση.
Νομίζω ότι το Tribeca είναι ένα πολύ καλό υγρό για all day vaping. Έχει αρκετά καλή παραγωγή ατμού, με πολύ καλό, αρκετά ήπιο, εκπολιτισμένο και ''υγρό'' throat hit.
Η γεύση του είναι ανάλογη, όπως σε κάθε eliquid, από τι τύπου carto, atmo χρησιμοποιούμε, στα ποσα ohm και σε πόσα volts. Εγώ το ατμίζω στα 4,4 volts σε hh357 atomizer στα 2ohm, σε provari. Μου δίνει τη αίσθηση ενός unique RY4. Έχει την καθαρή γεύση τσιγάρου, ''αλλοιωμένη'' από τη ξεχωριστή βάση της εταιρείας. Τονισμένη με μια αρκετά γλυκιά μυρωδιά, γεύση και επίγευση βανίλιας και χτυπηματάκια καραμέλας. Αφήνει μια ανεπαίσθητη δροσερή εκπνοή και εισπνοή, λογικά λόγω της ελάχιστης χρήσης μέντας.
Ελπίζω να μην σας κούρασα, αλλά θέλοντας να σας μεταφέρω τη γνώμη μου, αρκέστηκα σε μια αρκετά πιεσμένη σύνοψη της αίσθησης που μου αφήνει το Tribecca, και θέλοντας να αρχίσω τα Reviews, θα ήθελα να μου πείτε σε ποιόν τομέα θέλετε περισσότερη έμφαση.
Αλέξανδρος.