Καταλαβαίνουμε λοιπό το " Κράτος λειτουργεί" ! Ήσουν τυχερός όπως και γω που το ρισκάρω και εχω πάρει και πράγματα από Usa με 140 € ενω είχαν 800 στην Ελλάδα και μου τα 'φεραν σπίτι. Αλλά πρόσεχε τώρα έχουν icis net και μια φορά να σου τύχει θα πληρώσεις πολλά ή θα κάνεις εγκατάλειψη και αποχαρακτηρισμό.
Εύχομαι να συνεχιστή η ρέντα σου
Δεν είναι θέμα τύχης,φίλε εκτελωνιστή.
Είναι θέμα πως πέρνουμε από Αμερική ως λιανική και όχι ως έμποροι.
Και εσύ ειδικά,που δουλεύεις 25χρόνια,θα έπρεπε να ξέρεις πως μόνο οι έμποροι και αυτό μετά από καρφί αντιπάλων πληρώνουν εκτελωνιστικά,κλπ.
Ψωνίζω πάνω από 7-8χρόνια και δεν μου έχει συμβεί,παρά μόνο 2φορές και αυτό μέσω DHL.Άρα δεν είναι θέμα πως είμαι τυχερός,αλλά σίγουρα κάτι άλλο συμβαίνει.
Επίσης,δε με ενδιαφέρει και δε θα αποτρέψω κανέναν να αγοράσει από Ελλάδα κάτι.Αλλά επιτρέψτε μου απλώς να έχω το δικαίωμα επιλογής και της αντίθετης άποψης.
Απ τη στιγμή που δεν έχω κανένα πρόβλημα με θέματα τελωνείου όπως επίσης πως υπάρχει εναλλακτική να γλυτώσω κάποια χρήματα σα καταναλωτής δε βλέπω το λόγο να μη παραγγείλω απ τη "μητρική" εταιρεία.Και να σημειώσω εδώ πως ένα ακόμη θετικό είναι το θέμα κουπονιών έκπτωσης που το λιγότερο αντιστοιχεί σε 10% και το ανώτερο σε 20%.
Την ώρα που Έλληνες έμποροι έχουν μόλις 5% και που με αυτή την "έκπτωση" φτάνουν τη τιμή στην αντίστοιχη λιανική της "μητρικής" και αυτό μόνο επειδή και αν είμαι μέλος στο φόρουμ και παραγγείλω μέσω διαδικτύου.
Αν δεν συμφέρει τους Έλληνες εμπόρους ας μη φέρνουν,υπάρχουν και άλλες επιλογές,δε τους υποχρεώνει κανείς.
Αλλά σταματήστε να προσπαθείτε να μας βγάλετε "τρελούς"...ή δήθεν τυχερούς...